Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun azalt sen yavaş yavaşya bende çok istiyorum içmeyi daha sağlıklı diye ama içemiyorum napim alıştık buna artık yıllardır...yerim senin o sessiz kızınıı
sende dondurma ye kuzum tatlınıda yarın getirir kocişin..belki yorgundur..okudunuzmu walla bugün keyfim yerine geldi..
genelde uyutuyos ama bugün adrenalin oldu
işimiz oldumu özellikle uyumaz
senin kızda size huzur vermez merak etme o günler yakın![]()
ya bu börülcelerin hepsimi kıskanç olur çatlamış başak da krem verseydi keşke fazla çatlamasın diye....hamile kadınamı iş yaptıracaklardı acep:26:2 defa felan enmiş hatta sofrayı kocası toplamış bulaşıklara yardım etmiş adamcağız bakmış kaynoştan hayır yok hamile kadına acımamışdüşüncesiz
börülcede bakmış kociş başaka yardım ediyor kahrından bişi demeden evine kaçmış gitmiş
kesinnnnnnnnnn
genelde uyutuyos ama bugün adrenalin oldu
işimiz oldumu özellikle uyumaz
senin kızda size huzur vermez merak etme o günler yakın![]()
önemli değil canım hem gece daha uzun merak etme ne olur ne olmaz belli olmaz ama aklında bulunsun bir daha tarih belirtme yumurtlama gününün adını bile anma
![]()
olsun azalt sen yavaş yavaş![]()
aman doğsunda huzur vermesin hep zırlasın razıyımm![]()
aynen canım olan banaoldu sinirle kala kaldım sağolsun herşeyden soğuttu beni bırak ona tarih vermeyi daha neler vermeyeceğim görecek burada bitmez
olsun azalt sen yavaş yavaş![]()
aman doğsunda huzur vermesin hep zırlasın razıyımm![]()
ben çayı çok seviyorum kuzum yaa sewincin dediği gibi liptonu içebiliyorumda diğerlerini içemiyorum..eskiden nasıl içiyorduk acaba ...hem nasılda gösterdin karadenizli karısı olduğunu...
mood nirelerde bugün :26:
Yoksa o damı moodgül olma peşinde![]()
ben çayı çok seviyorum kuzum yaa sewincin dediği gibi liptonu içebiliyorumda diğerlerini içemiyorum..eskiden nasıl içiyorduk acaba ...hem nasılda gösterdin karadenizli karısı olduğunu...
maklubeenin içine düşmüş olmasın yapmış valla resmini de çekmiş çok güzel görünüyodu
kıyamıyorum kız yazık gece yarısı kalkıyolar çay toplamaya filan ya ondan:)
kızlar ben saçımı yapıyorum okurum sizi yazamam bi süre haberiniz ola..görüşürüzzzzz
verme anasını satayım
kız meryem anamısın nasıl doğuracan o zaman![]()
verme anasını satayım
kız meryem anamısın nasıl doğuracan o zaman![]()
evet canım hemde koca bi tabakyaa face mi koymuş bakim
ne war beloş kal işte
![]()