Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya bende çok istiyorum içmeyi daha sağlıklı diye ama içemiyorum napim alıştık buna artık yıllardır...yerim senin o sessiz kızınıı:16:

sende dondurma ye kuzum tatlınıda yarın getirir kocişin..belki yorgundur..okudunuzmu walla bugün keyfim yerine geldi..
olsun azalt sen yavaş yavaş:20::20:
genelde uyutuyos ama bugün adrenalin oldu :9::9::9:
işimiz oldumu özellikle uyumaz :9::9:
senin kızda size huzur vermez merak etme o günler yakın :9::9:

aman doğsunda huzur vermesin hep zırlasın razıyımm:27:

2 defa felan enmiş hatta sofrayı kocası toplamış bulaşıklara yardım etmiş adamcağız bakmış kaynoştan hayır yok hamile kadına acımamış :110: düşüncesiz
börülcede bakmış kociş başaka yardım ediyor kahrından bişi demeden evine kaçmış gitmiş :30::30::30:

:30::30::30::30::30:

:5::5: kesinnnnnnnnnn
ya bu börülcelerin hepsimi kıskanç olur çatlamış başak da krem verseydi keşke fazla çatlamasın diye....hamile kadınamı iş yaptıracaklardı acep:26:
genelde uyutuyos ama bugün adrenalin oldu :9::9::9:
işimiz oldumu özellikle uyumaz :9::9:
senin kızda size huzur vermez merak etme o günler yakın :9::9:

libidolar tavan yaptı bugün sizde..

:16::16::16: önemli değil canım hem gece daha uzun merak etme ne olur ne olmaz belli olmaz ama aklında bulunsun bir daha tarih belirtme yumurtlama gününün adını bile anma :23::23::23::23:

aynen canım olan banaoldu sinirle kala kaldım sağolsun herşeyden soğuttu beni bırak ona tarih vermeyi daha neler vermeyeceğim görecek burada bitmez

olsun azalt sen yavaş yavaş:20::20:

aman doğsunda huzur vermesin hep zırlasın razıyımm:27:

ben çayı çok seviyorum kuzum yaa sewincin dediği gibi liptonu içebiliyorumda diğerlerini içemiyorum..eskiden nasıl içiyorduk acaba ...hem nasılda gösterdin karadenizli karısı olduğunu...

beydağlı
canım yeyip içip çeklimişler :20::20:
yazık yaaa zaten ew taşırkende kızı izlediler :47:
vicdan canım vicdan olmazsa gerisi boş :20:

ben çayı çok seviyorum kuzum yaa sewincin dediği gibi liptonu içebiliyorumda diğerlerini içemiyorum..eskiden nasıl içiyorduk acaba ...hem nasılda gösterdin karadenizli karısı olduğunu...

kıyamıyorum kız yazık gece yarısı kalkıyolar çay toplamaya filan ya ondan:)

kızlar ben saçımı yapıyorum okurum sizi yazamam bi süre haberiniz ola..görüşürüzzzzz

:9::9::9: verme anasını satayım
kız meryem anamısın nasıl doğuracan o zaman :27:

kız çok şeymi istiyorum sadece anne olmak istiyorum şu hayyatta hep birilerine muhtaç yaşıyoruz baksana aslında ii sakinim dertler yıpratmış olsada vazgeçmiyorum hayalimden annelikten buradan hayatımı mahveden kadınına sesleniyorum vcdanın bitirsin seni beni mumla ara

:30: ne war beloş kal işte :9::9::9::9::27::27:

bak günün özetini vereyım sana

şimdik hazırlandım cıktım kapıya esım aradım ama tel yanında degıldı taksı cagır dıye bende ındım kapıya baktım dolmus gelmıyo bekle bekle sansıma taksı geldı bende atladım hemen dedım kaynoşlara cek ındım kaynos kapıyı actı yurudunmu dedı hee bu sıcakda oruclu yurudum dedım taksı ıle geldım dedım nee dedı :110: suratı bole oldu ne oldu dedım bsı yok dedı tel cıkarttım oraya koydum yenımı aldınız dedı hee dedım kaca aldınzı dedı bılmyorum fıyat sormam gene suratını astı annemı soruyo dayım soruyo suratı asık
:110::110::110::110: surat boyle moralım bozukdu konusmadım bu sefer o konuyo sonra dedı baban surda calısıyo bende haberım var baban mı aradı dedı hee dedım gene surat bole :110: hatat ceke bılsem resmını cekecektımmmmmm:47::47:

sonra kocısım aradı canın ne ıstıyo dıye bende sagol askım dedım kapattım dedı arabı gelrıken pıde alsın aradım oarası cok kalabalık alamam baska yerden alrıım dedı :110: surat gene boyle kocım geldı sakalastık gulduk ama o yok hadı kalkacazz nıye kalkınyonz otrun burda kalın evıne nıye gıdyonn offffff

Back
X