• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aha benim burnu kıvrık çeneli böcüğüm gelmiş:110:
:19::19::19::19:
vayyyyy saldrı bakalım üstümeee:41:

tkb yim bennnnnnnnnnn hepinizi tepetaklak ederimmmmmmm:47::47::47::47:
:kkk::kkk::kkk::kkk: heç bişe yapaman biz olmazsak sende olamazsın :110::110:
Baktım listeye pek tatlı...:21: hadi benide yazıverinnn....:26: kim yazıyoo Ay vaalla sayenizde kafam dağılıyo...nerdeyse wc laptopla gidicem...
:1::1:
olmaz o listeden çıktım mı geri dönüşüm olmaz:19: artıkın sen beni kaybettin:110::110:

:29::29: gel annem bağırımaaaaa sen bakma hormonlu karı o:110:

Baktım listeye pek tatlı...:21: hadi benide yazıverinnn....:26: kim yazıyoo Ay vaalla sayenizde kafam dağılıyo...nerdeyse wc laptopla gidicem...

hee kız çok eğlenceli benim laptopum varken wcye giriyodum valla ne yalan sööliyim:21::21:

üzülürmüyüm hiç kız delü:20: akşam oldu diye üzülüyorum ben:43:

canım ne bileyim,daha öncekilerde hep yapıyodum bunlardan sonra kaldırıyodum o bile çok canımı yakıyodu onu silmek filan... yapabilirim aslında suan da ne bileyim işte elim gitmiyo..bugün tam 20+0 oldu canım...
ay kıyamam haklısın canım ne zor bişeydir..:50: biz bişey yokken ortada adet olunca yıkılıyoruz..:26:
neyse böyle devam et sen ama kritik zamanları atlatmış sayılırsın.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:16:
:19::19::19::19::19::19:tadı kötü bişiiiiiii

2 kaşık pekmez konması gerekirken ben 3 kaşık koydum ama tadına fayda etmedi
ne işe yarıyormuş.. :51:

ay kıyamam haklısın canım ne zor bişeydir..:50: biz bişey yokken ortada adet olunca yıkılıyoruz..:26:
neyse böyle devam et sen ama kritik zamanları atlatmış sayılırsın.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:16:

ne işe yarıyormuş.. :51:

canım hastaydı usutmus bogazını oksuruk fılan ıyı gelıyo balgamı kusturuyo resmen ama hanfende bıkere yemıss :53:

Back
X