• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar kardeşimle has biliyorsunuzzzz neti bir açtım 25 şehitimiz varmış şok oldum RABBİM AİLELERİNE SABIR VERSİNNNN

öle olur hep dünde ben carladım yaa ben varım aşağıda görüom herkes geçmiş okuooo nesekiii dünyaya döndülerrr inşallah canım vaktim oldukça bugün bi ara yok olucammm pazraa gitçemmm

kolay gelsin canımmm ben evimi hergün süpürüp siliom şu aralar tarla yakıolar sanırım heryer kurum doluooo işim çok zor yahhhh sende bitir gel işini canım sevinç dopikmi alıo nedir yetişemessinizz onun formülü varmışşş belki verir belki vermez formülü

haha sevinç beni öldürcek sevinççç gerçekten ben yazmadım elcezlerim yazmışş habarımmm yokkene ikizimdeee arada takılıo burdaaa bi yakalasam çekicem kulaklarını onun canım arkadaşım ne diolar senin içinnnn:))))başak hep sen yapıosun aramızı bozmaaa bakkkk hıııı :20::20::20:

bencede kesin doping alıyo bunlar kesin :60::60: karı koca mesur macunlarını neyim götürüyolardır miğdeye nedir :53::53:

kızlar benim dünden beri çok midem bulanıyo acaba diyorum :53::53::53:eşim korunuyo AMA GEÇEN BANA SEN YANDIN DEDİ ŞAKAMI GERÇEKMİYDİ ACABA:30::30::30:ÖYLEYSE DAHA ÇOK ERKEN YAAYNI ÖMÜRÜMDEKİ GİBİ OLUYORUM BEN MİDEM ÇOK FENA KORKUYOURM ORUCUM GİDİCEK DİYE:18::18::18:

hem minicik
hem çok güzel hemde annesine o kadar muhtaçkiiii
benimde olsun,,:31::31: benim yavrumda sadece bana muhtaç olsunn:49::49:

yavrun zaten şimdiden sana muhtaç annesi :16::16: hamileykende bize ihtiyaçları var yediğimiz içtiğimiz şeylerle, kendimize iyi bakmamızla daha şimdiden ihtiyaçları var bizeee :16::16: allah korusunda biz yeterli demir falan almazsak bile ölebiliyolaar :53::14: sen şimdiik kendine çok iyi bak canım :34::16::16:

kızlar benim dünden beri çok midem bulanıyo acaba diyorum :53::53::53:eşim korunuyo AMA GEÇEN BANA SEN YANDIN DEDİ ŞAKAMI GERÇEKMİYDİ ACABA:30::30::30:ÖYLEYSE DAHA ÇOK ERKEN YAAYNI ÖMÜRÜMDEKİ GİBİ OLUYORUM BEN MİDEM ÇOK FENA KORKUYOURM ORUCUM GİDİCEK DİYE:18::18::18:

kuzum adet zamanın ne zamandı varmıki hamiş olma ihtimalin falan acabaa :26: oruç tutuyosun ya halsiz düştüğündende olabilir canım o bulantı çok geçmiş olsun genede bi test yap istersen aklında şüphe kalmasın:34:

napiyorsunuz diyimde kaciim dedim :110:
Ayen face bak :63:
sevinç karısıda gelmiş :63::63:ne işin var kız grip çıkıyon burasının babanın topigimi zannettin bakıyım sen:57::57:tottonu kırda otur topikte çıkıpta nereye gidicen acaba:63::63:kendini beyenmiş karı ne yaptın bugün yemek ogün okadar sordum kurabiyeyi sen ban yazma beydaglıya yaz gıcık karı :57::57:yazıyı okudum gıcıklık degilmi nbende almadım tarifi hı elim bir tuşa bakıyo gooyle amcam yeer bana:63::63:
kuzum adet zamanın ne zamandı varmıki hamiş olma ihtimalin falan acabaa :26: Oruç tutuyosun ya halsiz düştüğündende olabilir canım o bulantı çok geçmiş olsun genede bi test yap istersen aklında şüphe kalmasın:34:

canım oruçtan diyorumama eşim yapmaz ama dün dedimki aynı ömürümdeki gibi midem bu aralar çok bulanıyo dedim öyle deyince baktı yanı korundugumuzu bilmesem hamileyim dicem dedim emem ondaki ifade aynen şu:27::27::27:şey bir kere yaramazlık yaptıydıkta acabamı diyorum korkuyorum benim herifin sagı solu belli olmuyo bebem ilk oglumada öle kaldım ben :53::53::53:

14 olucem canım eger öne atarsa 11 de len burası bodrummuş nasıl yerler ya hem haram ahtopop milyarı verseler yemem :25::25::25:hem aranızda yiyen varmı:30::30:tadı nasıl anlatsın bana
akşama ne yemek yaptınız dökülün bakıyım:27::27:

Benim arkadasim oglu kabakulak, gitmesemmi acep:18: daha
Ogrenemedim yaa belki gebeysem,gerci. Onu 3 gun oncede gordum o gun baslangiciymis :19:

Kızlar kalamar balıkmı nedir acaba:44::44:
PC BAKTIMDA KIZ BU BÖCEK YAW

Son düzenleme:
Benim arkadasim oglu kabakulak, gitmesemmi acep:18: daha
Ogrenemedim yaa belki gebeysem,gerci. Onu 3 gun oncede gordum o gun baslangiciymis :19:

Hiiiih kendini gebe sananlar cogaldi :110:
korunan pasa karisi bile gebe oldugunu dusunuyor :110:

Pasa sanada yazmistim tarifi dikkat edio alsaydin isim yok senlenmi ugrasacam :110:
bu arada arkadasina okudugun tefriciye bitti zaaar buralarda gezdigine gore :110:
ben bir arkadasa dua okuyom o yuzden girip cikiyom :57:

hiiiih kendini gebe sananlar cogaldi :110:
Korunan pasa karisi bile gebe oldugunu dusunuyor :110:

Pasa sanada yazmistim tarifi dikkat edio alsaydin isim yok senlenmi ugrasacam :110:
Bu arada arkadasina okudugun tefriciye bitti zaaar buralarda gezdigine gore :110:
Ben bir arkadasa dua okuyom o yuzden girip cikiyom :57:

canım demin çıktım epey okuudm sonra bakıyımd edim sizlere zaten demesen çıkıyodum ben :63::63::63:neyse ben çıkıyımda okumaya devam ediyim ben kaçtım ne zamangelirim allah bilir :5::5::5:

Back
X