ah canım allah öyle bir leti vermişki ban öyle bir komşular vermişki sormacanımda yakan olnalrya evdeb dışarı çıkmıyourm bugün komşum geldi evime uyuyodum neyse açtım kapıyı kadım ban sormadan yatak odasına bakar muftaga banyoya bakar uatak odam dış kapımın yanında canım kapısı açıktı yakak açık bornozlar komidinin üstünde len ben bri yere gideyim işim olmaz bunlar nasıl insanlar ya
elimizde poşetleri görseler laflar 2 kişi nasıl yiyosunuz vs diye ondan vazgeçtim eltim her seferinde palaraı nereye koyuosunuz deyip agzımı arra desem 9 milyar borcum var anam topa tutar beni
Dedigin gibi rabbim yar ve yardımcımız olsun işşallah![]()
paşam üzülme yaa bukadar umutsuz olmaa bebişin geldiğinde o millte n güzel cevabı vercektir beğim allahtan ümit kesilmez bak bizimde düğünden kalan 30 milyar falan borcumuz vardı düğünde takılnlar falan hep giti borçlara ödedik maaşla çoğunuda şimdi toplamda 5 milyar anca kaldıı kasımda 700 lük olan borcumuz biticek çok şükür bayaa rahatlayacaz hazirandada 300lük olan kredi bitiyo sonrada araba için uğraşırık kısmetse bebişimiz tam zamanında geliyo borcumuz azalmış bayaa rahatlamış olcak elimiz ozamana