• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben 14,günü yani ayın 22sinde vuruldum iğnemi.ilk klomen tecrübem olcak inş tutmuştur.ama bilemiyorum 3gün önce çıkmadı çünkü umudum yok oyzden

canımiyide vuunduktan 36 saat sonra çatlıyo anca yumurta 2 gğn sonra falan hamile kalmış oluyon ben iyice beklemiştim çift çizgi net çıksın diye tee adet günümden 5 gün sonra test yapmıştım varsa 3 gün önce tabi çıkmaz adet tarihinden bikaç gün geçmesi lazım :34::34:

canımiyide vuunduktan 36 saat sonra çatlıyo anca yumurta 2 gğn sonra falan hamile kalmış oluyon ben iyice beklemiştim çift çizgi net çıksın diye tee adet günümden 5 gün sonra test yapmıştım varsa 3 gün önce tabi çıkmaz adet tarihinden bikaç gün geçmesi lazım :34::34:

olablir haklısın cnm bazıları varsa 3gün öncede çıkar demişti öle okudum.ondan umudumu kestm inş ya çok istiyorum artık 2 yıllık evliyim tek sorunum hashimato hastasıyım o da gebliği zorlaştırıo die sölüolar.sen hamilemisin şimdi

tamam tatlım teşekkür ederim ilgilendiği:16:n için

ne demek canım benim inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın :52: bende ilk çatlatma iğnemde hamiş kalmıştım yumoşumda 20 milimdi iğne vurulduğumda senin kaçtı peki?:26::26: neyse ben gidemde salatamı yapem kocişim geldi çoktan hadi ben kaçtıım :3::3::21:

ne demek canım benim inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın :52: bende ilk çatlatma iğnemde hamiş kalmıştım yumoşumda 20 milimdi iğne vurulduğumda senin kaçtı peki?:26::26: neyse ben gidemde salatamı yapem kocişim geldi çoktan hadi ben kaçtıım :3::3::21:

benm ideal boyda dedi dr ama kaç bilmiyorum ne güzel hemen kalmışsın allah herkese nasip etsin

ayy cnmm çok şükürr heyecan başlıyo dimi yavaş yavaş

:21::21::21:
evet canım valla çok heycanlı...
Allahim nazarlardan saklasin..hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin.. cok guzel bir duygu olmali..darisi bizlerin basina insallah hayirlisiyla..
teşekkür ederim canım benim aminnnn
darısı en kısa zamanda sizlere olsun inşallahhhh:16::16::16:
anaaa hiç bişii kalmamış kııız :53::53: ay ne güzel yaa çok yakında bebişini kucağına alabiliceeen :16::16: ay darısı bizimde başımıza inşallaah :16::16: ama bana sanki büyümek bilmiyomuş gibi geliyo yaaa zaman geçmiyo sankii :26: daha minnacıık biran önce büyüsünde hiç deyilse tekmelerini hissetmek istiyom artıkın yaa :52::52: çok sabırsızım ben galibaa kesin bebeğde 7 alık doğururum biran önce sevebilmek içiiin :53::53::18::18:
bende öyledüşünüodum canım hep ama geçiyomuş hem size zaman daha çabuk geçer kıs önümüüz kış benim yaza denk geldi en zor günler hem sıcak hem günler uzun :34: bende sana derim bak geçmez diyodun şimdi doğurdun bak diye :9::9:

ay ben beydağlı için kaç gündür istihare namazı kılcam okunması gereken sureyi ezberleyemiyorum:25:

eskiden olduğu gibi kafam almıyo:18::18::18:

bende ıokurum tefriciye yi unutmazsam
Biz ezberemi okuyok kotaptan okuyok :19:
senle başbaşa kalmışık:30:

sevinçle kalsam korkardım ama senden korkmam cici kızsın sen:127:

napıyosun bakim

ben taze fasülyemin pişmesini bekliyorum:106: kurt gibi acıktım:56:

bununda adı Allah tan taze fasülye haa bide bayat fasülye olsaydı kaç saatte pişerdi acaba:31:
:19: bencede korksan iyi olur :110:
kızlar dr dan yeni geldim herşey çok iyiymiş çok şükür :nazar::16: ekimin ilk haftası dedi doğum için de tam 1 ayım var kısmetse :21::21:
gozunaydin hayatim ayy az kalmis cok heyecanliiii
ben evgör e gidiyorum :10::10::10:

:110: ne alacan :110:

umuudn senin rumuzu çok seviyorum rahmetli oglumun ismi seni her gördügümde içim bir hoş oluyo:14::14:
ne var ne yok ne yapıyosun bu karıalr nerde acaba:30:acaba diyorum 3 şişe yarımlık şişeye kaç kilo domates gider acaba:32::32::32::32:yarın ucuz olursa domates almayı düşünüyorum :16::16:

umuudn senin rumuzu çok seviyorum rahmetli oglumun ismi seni her gördügümde içim bir hoş oluyo:14::14:
ne var ne yok ne yapıyosun bu karıalr nerde acaba:30:acaba diyorum 3 şişe yarımlık şişeye kaç kilo domates gider acaba:32::32::32::32:yarın ucuz olursa domates almayı düşünüyorum :16::16:
Canim yaaa ...bende bana umut olsun diye koymustum.
Iyiyim cnm tefriciyelerimi okuyayum geliyorum Az kaldi :10:

Pasam!!!

200 salat-i Tefriciye okudum! Rabbim yuce katinda Kabul etsin insallah.amin.

Canim yaaa ...bende bana umut olsun diye koymustum.
Iyiyim cnm tefriciyelerimi okuyayum geliyorum Az kaldi :10:
canım umud ederek bekliyorsunya ondan koymuştum aklımdan ama ölmedigi birgün önce okadar tekme atıyoduki karnımda annecim sanki beni affer gidiyorum dedi sonra dedim rabbim sag saglim oglumla çıkayım dedim adını muhammet emin koydum tekmelerimni çok özledim 3 bebegimide çok seviyorum ama canım umudum başkasydı 2 çocugum eltimin ogluyla bir ay var araları efeyi her gördügümde :14::14::14::14:
Pasam!!!

200 salat-i Tefriciye okudum! Rabbim yuce katinda Kabul etsin insallah.amin.

allah razı olsun canım dwha çok var ben ara verdim malesef:53::53:yarında okuyamam annemlerin evi dolanmaya gidicem cumartesi devam:6::6::6:bu arada müjdeli bri haber aradaki buzlar eriyo galiba çok tesekkür etti kankım dieyim dedim :29::29:
bu arada 3 degiş 30 şişe melemenlik yapıcem telefon çalıyo geliyom:10::10:

Ne anlatiim canim, senin kayiplarin nedeni ne cnm?

canım ilk sayfada yazıyo benim durumum ama genede diyim pırtılaşma var rahim agzı açıklıgı var pko var bir hoprmonun çok çalışıyo vs işte anlıcagım 3 kayıp:14::14:sen şuan ne alemdesin bakıyım:51::51:kız bu sevinç karısı genemi çatışmaya girdi kız şu ayşenin bitsin selati tefficiyesi belinaya yardım edicem faceden okadar dedim millete yok anam yardım nerde bri dahada dedim benden istemeyin dua yardım etmem :19::19::19:
bu arada benden elmalı krabiye istemişler aderimde ben hiç yapmadım bilmiyim içine ne katılıyo ama seve seve gooyle amcadan buldum ekliyorum yapsımn görünnüşüde gzüel emme gene kendi bilir:6::6:hem you tube soruyosun canlı gösteriyo nasıl yapıldıgını mesela ben açma yaptıştım eşim bayılmıştı:17::17:

ANNEMİN ELİ: Elmalı Kurabiye
işşallah linki atabilmişimdir yapamadıysam hemen bakarım neler konuyo denem hadi bismillah:16::16:

Sanirim hamileyim baska marka test aldim oda silik cikti soktayim:53:
:57::57::57::57:kendine gel hamilesin işte sevin kimseye deme sen dogumunda mayısa geliyo :kkk::kkk::kkk:
nabar gızlarrrrrrrrrrrrrrrr:39:

heç iyi degiliz nerdesiniz çabuk hesap verin bakıyım:57::57::57:agaç oldum burda zaten midem bulanıyo agrıyo hıncimi sizden çıkarmıyım süle bu saat oldu nerdeydin:20::20:

Back
X