• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

allahım sanada tekrardan sağlıklı gebelikler versinn
kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

hmmm hayırlısı bakalımmmm

sevin sen sevinnn
boğazım acıyoo
tatlı çay içtiydimm ondan midem kalktı galiba
off tatlı yiyemiyom,yesemde sonra midemi mahvediyoo

Ayy cnm tşk ederim inş..Bakalım ilk adeti göreyim önce sonra gelsin çarpışma gitsin vuruşma....

bugun herıf gec geldı abla anca yemek yedık bulasık yıkadım ecık oynastık:21::21::21: yatrdım geldımm :27::27::27::27:

eroşş hosbuldukk rahım fılmı ılacı ne kadr

canım ben ilaçla çekilmedimm,, biliyosun iyota alerjim var ve o ilaç bana dokunuyor alerji yapıyor

ama genel olarak iomeron diye bi ilaçla yapıyolar oda ortalama 50 tl civarıydı sanırsamm

Sanirim hamileyim baska marka test aldim oda silik cikti soktayim:53:
kııııızzzzz hamilemisin seeeennnnn eee ne duruyosun neden kan testi yaptırmadın?????? test yaptır gel kesin sevinelim ok;)

Bu bir imtihan biliyorsun degilmiii sabir etmek lazim

DUMAN nasil oldun canim

SESSA ilk sayfadaki listeden bahsettim :1:baktinmi

canım öksürük kolay kolay geçmeyecek gibi,birde su nefes darlığı akşamları başlıyo bebek büyüdüğündenmi oluyo acaba:26:

şimdi biraz kızıma isim bakıp yatıcam, burda çene çalmaktan isim bakamıyom valla bi süre isim konusuna dalıcam artıkın bulana kadar:23:

:53::53::53:yok canım degilim ekimde aet oluyum sonra benim askerleri salıcemde:17::17::17:

gelsin yumurtalar 21 olunca tamam bu iş benim hiç olamadı 19 kaldı hep:14::14:ama yaradan normal yolla verdi :16::16:

üzülme canım yine olur bebişlerin bak en azından olabildiğini biliyorsun bu da bir tesellidir..:38:

sen ne zaman bırakıcan korunmayı paşam:26:

bugun herıf gec geldı abla anca yemek yedık bulasık yıkadım ecık oynastık:21::21::21: yatrdım geldımm :27::27::27::27:

eroşş hosbuldukk rahım fılmı ılacı ne kadr

canım ben ilaçla çekilmedimm,, biliyosun iyota alerjim var ve o ilaç bana dokunuyor alerji yapıyor

ama genel olarak iomeron diye bi ilaçla yapıyolar oda ortalama 50 tl civarıydı sanırsamm

allahım sanada tekrardan sağlıklı gebelikler versinn
kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

hmmm hayırlısı bakalımmmm

sevin sen sevinnn
boğazım acıyoo
tatlı çay içtiydimm ondan midem kalktı galiba
off tatlı yiyemiyom,yesemde sonra midemi mahvediyoo
Kizz sevinirim tabii iyiye isaret bu :21: merak etme ben bide kusuyom
bademcikim firlayana kadar ilk gebeliginde nasildi
belli olmaz dimi sevinç:21::21::21::21:

valla gece gece eşeğin aklına karpuz kabuğu soktun hadi bakalım hayırlısı:32::32::32:
Rabbim ol desin yeter:ssz:
kı sevinççç grubun yemek anası.. bana bi elmalı tarif ver.. kurabiye olur tart olurr. ev elma kaynıyooo:56::56::56:

Kizz teldeyim simdi kompostoda yap guzel oluyor
bide bu elmali pastanin ic harci varya rendeleyip kavup posetle at buzluka istedigin zaman kullanirsin hic bisicik olmuyor
cozulsun kullan ben oyle yaparim elma fazla oldumu hemen kavur koyyy:21:

:1::1::1::1::1:
canım baya bi aradık ama bayram tatili zamanı olduğu için kalabalıktı ilk gün kimseler yokken yapabildik.. ama ben 4-5 gün sonra yumurtladım sonra da dönünce yaptık o zamanda yumurtlama geçeli 1-2 gün olmuştu:26:
yani o yüzden umudum yok bu ay.. allahım ol derse olur tabi ama 2 yıldır tutmayan şey boş geçen ayda mı tutacak diyosun işte:31:

İnş kısa zamanda alırız seninde mutlu haberini..valla cnm boş geçen ay deme sen gene bu işler hiç belli olmuyo aslında...Ben korunmayı bıraktığım ay o kadar gün tuttum saydım olmadı sonra ki ay saymaları günleri bıraktım oldu ama o da düştü gerçi...:((

hemen veremeyebilirim kociş evde olcekk
ancak gece haber ederimm
inşallah hayırlı haberler duyarım...çok bekledik bu yavruyu çok korkuyorum o yüzden,,
bide geç kaldık kalp atışalrını dinlemeye gitmek içinn...
olsun hayırlısı olsunn...

hoşgeldin

tamam canım olsun gece de olsa ver:16:
evet çok kıymetli yavrumuz 6 senedir bekliyodunuz canım benim inşallah sağlıkla kucağına da alıcaksın..:16:
bütün isteyenlere anneliği tattırsın rabbim:43:

Rabbim ol desin yeter:ssz:

Kizz teldeyim simdi kompostoda yap guzel oluyor
bide bu elmali pastanin ic harci varya rendeleyip kavup posetle at buzluka istedigin zaman kullanirsin hic bisicik olmuyor
cozulsun kullan ben oyle yaparim elma fazla oldumu hemen kavur koyyy:21:

tamam walla iyi fikirrr... ama bana bilgi. gecince tarifini at

alaerjıyı nasıl analdın cnm ya hade bende varsa:18::18::18::18::18:

dok aradım randeu ıcın yarın ılac ıcın cagırdı yanıma ne kadar alayım dıye

selam canımm
Ayy cnm tşk ederim inş..Bakalım ilk adeti göreyim önce sonra gelsin çarpışma gitsin vuruşma....
haaa korunmıcakmısın 1-2 ay?
hayırlısıyla güzel haberler duyalım senden de
kııııızzzzz hamilemisin seeeennnnn eee ne duruyosun neden kan testi yaptırmadın?????? test yaptır gel kesin sevinelim ok;)

canım öksürük kolay kolay geçmeyecek gibi,birde su nefes darlığı akşamları başlıyo bebek büyüdüğündenmi oluyo acaba:26:

şimdi biraz kızıma isim bakıp yatıcam, burda çene çalmaktan isim bakamıyom valla bi süre isim konusuna dalıcam artıkın bulana kadar:23:
selamm dumancımm
öksürüğün kuru değilse tarçınlı ba ye canımmm
o söktürüyor içindeki mukuslarııı
:
aslında öyle evet sağlıklı bi gebeliktir inşallahhh
ilk gebeliğimde at gibiydim valla
ne bulantı ne kusma ne tiksinti ne bişiyy
valla hiç bilmem onda ,kimse anlamazdı hamile olduğumu bilmeseydikk

Bu bir imtihan biliyorsun degilmiii sabir etmek lazim

DUMAN nasil oldun canim

SESSA ilk sayfadaki listeden bahsettim :1:baktinmi

şimdi baktım yazmış gene beni listeye :110:
istemiyorum dedim o kadar artık yazmasaydı:63::63::63:
bi de gönlümü almak için heralde 22 yaşında yazmış:1: eh yakın sayılır yaşım 22 den çok az geçik:82:

Back
X