• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nereye gıı sevınc erkenden gercı bende cıkıyorum kafam dolu sızı takıp edemıyorum:27::27:

kızlar ıyı gecelrr

bana yarın dua edınnnnnn dokta gdııyommm :25::25::25:

:16::16::16:

birini daha kaybettik haberiniz olsun buda çok arsızmış yaw buda yoldan çıktı kekligi ürkütmmek lazım bebem aman diyim yavaştan yavaştan yanaşıcen işini halledicem sonra popoya bir tekme temem:60::60::60:

sevinç karısına sormadan olurmu heç:57::57::57:terbiyesiz de bende link attım emme neyse:63::63::63:

sen banamı terbiyesiz didin leeeyn saçını başını yolarım haaa :41::41::19: hıh sevinçten önce benden alıyodu millet tarifi bilmeden konuş bakalııım :19::19::63:

amiiiin hepimizee nasip etsin analık duygusunu
yavrumm ahh pamuklara sararım ben onuuuu ahh bii doğsa bi görsem bi koklasam ancak o zaman inanırım benim olduğuna

canım benim hormon sorunum varya
beyin tomografisi çekilmiştim o yüzden,tüm röntgenlerde aynı ilaçlar kullanılıyorr genelde
ben röntgen çekilirken bana bu ilacı verdi ve bana enjekte edildiği gibi kabartılar çıktı kaşınmaya başladım ve vücudum şişti
davul oldumm etekim üztümden çıkmadı düşün öyle şiştimm,nefes darlığı filan oldu
sonra serumlar filan verildi sonradan anlaşıldıkii benim iyot hassasiyetim varmışş
işte hikayesi bööle

ama benim çok tuzlu filan yiyince şişiyodumm davul oluyodum ondanmışş
biz bilmiyomuşuzz
:53::53::53::53::53::53::53: o kadar şişti ha??
geçmiş olsun canım ya iyi bari hastanede ortaya çıkmış da hemen müdahale edebilmişler.

amin inşallah sağlıkla hayırlısıyla tüm hamişlerimiz alsın kucaklarına bebişlerini..:16:

Sen kiskanc olmasan o kari bana sordugunda hemen atlamazdin :63::63: kiskancsin sen :99:

neyse ben cikiyom tam aklimdan nazo gecmisti oda geldi
nazo ozledim seni opt by

hıh bi kerem hatırladığım kadarıylan ilk önce ortaya söledi o lafı bana elmalı kurabiye tarfi verin diyeee bende saçımı kurutayımda vereyim dediydim görmemiş hiç birini sana sormuş sonradaa :19::19:

Sen kiskanc olmasan o kari bana sordugunda hemen atlamazdin :63::63: kiskancsin sen :99:

neyse ben cikiyom tam aklimdan nazo gecmisti oda geldi
nazo ozledim seni opt by

he aklıma sok karpuz kabuğunu git sonra:19:
iyi geceler canım zaten ben de çıkayım eşim gelir birazdan bu gece yemekten sonra gitti çalışmaya tekrar..
o yüzden girip 2 laf edebildim bende:24:

hadi öptüm hepinizi kızlar:54::54::54::54:

sen banamı terbiyesiz didin leeeyn saçını başını yolarım haaa :41::41::19: hıh sevinçten önce benden alıyodu millet tarifi bilmeden konuş bakalııım :19::19::63:
:63::63:ben san ademedim birkerem benim hamişlere saygım var bir sempatim var:19::19:ben tarifi isteyen varya ona dedim sen demedinmi ban sordun neden sevinçe soruyon diye bende sana destek oluyum dididydimde aman neyse:63::63:
Haaa haaa ay çok güldüm...:9::9:

:60::60::60:vallahi ben arlı namulu bir bayanın bu sevinç karısı beni yaptı böle eşim geldi ben adamın karnını doyuruyum sonra görüşrüz:66::66:

:63::63:ben san ademedim birkerem benim hamişlere saygım var bir sempatim var:19::19:ben tarifi isteyen varya ona dedim sen demedinmi ban sordun neden sevinçe soruyon diye bende sana destek oluyum dididydimde aman neyse:63::63:

:60::60::60:vallahi ben arlı namulu bir bayanın bu sevinç karısı beni yaptı böle eşim geldi ben adamın karnını doyuruyum sonra görüşrüz:66::66:

hııı iyi ozaman paydon özül dileyim yaaa bana didin sandımda delledim bi an :17::17: affeeet :38::38:

ELMALI PASTA (KURABİYE)
yarım paket sana yağı
1 çay bardağı sıvıyağ
1 yumurta
4 kaşık yoğurt
1 kaşık pudra şekeri
limon kabuğu rendesi
vanilya,kabartma tozu,un

iç harcı için;
3 elma rendelenmiş
1 havuç rendelenmiş
7-8 kaşık toz şeker
tarçın,kırılmış ceviz

Üstü için;
pudra şekeri,tarçın

Yapılışı;
Kurabiye hamurunu yoğur elinde güzelce aç iç harcı içine koy kapat istediğin gibi şekil ver tepsiye yağlı kağıt koy üstüne pastaları diz pişir soğuyunca pudra şekeri ve tarçın karışımını serp işte bu kadaar

kız ben buldum yazdıgını.. sevince laf yetiştirecem diye bi yazamadıydınnnn :9::9: sagolasın canımmmmmm

ELMALI PASTA (KURABİYE)
yarım paket sana yağı
1 çay bardağı sıvıyağ
1 yumurta
4 kaşık yoğurt
1 kaşık pudra şekeri
limon kabuğu rendesi
vanilya,kabartma tozu,un

iç harcı için;
3 elma rendelenmiş
1 havuç rendelenmiş
7-8 kaşık toz şeker
tarçın,kırılmış ceviz

Üstü için;
pudra şekeri,tarçın

Yapılışı;
Kurabiye hamurunu yoğur elinde güzelce aç iç harcı içine koy kapat istediğin gibi şekil ver tepsiye yağlı kağıt koy üstüne pastaları diz pişir soğuyunca pudra şekeri ve tarçın karışımını serp işte bu kadaar

ELMALI PASTA (KURABİYE)
yarım paket sana yağı
1 çay bardağı sıvıyağ
1 yumurta
4 kaşık yoğurt
1 kaşık pudra şekeri
limon kabuğu rendesi
vanilya,kabartma tozu,un

iç harcı için;
3 elma rendelenmiş
1 havuç rendelenmiş
7-8 kaşık toz şeker
tarçın,kırılmış ceviz

Üstü için;
pudra şekeri,tarçın

Yapılışı;

ay püskürdüm gülmekten kocaman yazmıssssssssssss :9::9: sağol canım bunu yapmzsam insan degilim hehehe hadi ben yatıyom iyi geceleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :32::32:

defterime geçiçem yarın bu tarifi :)ben iş başı yapmaya gidicem herkese ey gecelerrrrrrrrr :17::17:

Back
X