• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aferin:13:aklına gelmiyeceğini düşünmüştüm:9:
ve hata kocanın nefret ettiğide aklıma gelmişti yazmadım utandım
ama çok mantıklı bi laf yahu:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

katılıyorum:42:
yada pcden müzik açıcaksın bi yandan ütü yapıp bi yandan bağıra bağıra dans ederek
aradada ritme uygun olarak kıyafetleri havada uçurcaksın:9::9::9:

seraycım fark ettimde sende kilo almşsın sanki dimi kocişle ii bakmışsınız birbirinize:21:

ohhhh ben dans etcem die ütüyüde bırakırım...ütü yaparken ne giydirionda havada ucuruon kısss:9::9::9::9:aldım kısss dün yazdım ya 57 ile evlendim 2 senede 8 kilo aldımmm 65 im şimdi daha alırım gibime gidio böle giderse....cipsler çekirdekler adet dönemine yakın doymak bilmeyen boğaz :9::9::9::9:

Eline sağlık kuzuum :46:ütüde bitmişşş oohhh misss:21:iidir tatlım sen nasılsıın...?:26:

walla missss kurtuldummm hepsinide ütüledim...ii sayılır yaaaa boynum tutulmuş sol tarafıma dönemiommmm:14::14::14::14:

Aaaa ankaramdan da vazgiçemmeeem ama:16:ii cnm napıyım yemek yedik üstünede kahve kociş maç neyim izliyoo..sen nasılsın çakma hemşeriim:9::9:

niresindensin ankara mın baş harfini yaz bilirim ben bide son harfini yazda kesin olsun yoksam çinçinden mi:30:

ohhhh ben dans etcem die ütüyüde bırakırım...ütü yaparken ne giydirionda havada ucuruon kısss:9::9::9::9:aldım kısss dün yazdım ya 57 ile evlendim 2 senede 8 kilo aldımmm 65 im şimdi daha alırım gibime gidio böle giderse....cipsler çekirdekler adet dönemine yakın doymak bilmeyen boğaz :9::9::9::9:

walla missss kurtuldummm hepsinide ütüledim...ii sayılır yaaaa boynum tutulmuş sol tarafıma dönemiommmm:14::14::14::14:

Boynuna eşarp felan sar annem...:44:yimenede tikkat eettt:16:

ütülediğin kıyafetleri uçurcan cnm:21::21:

bayada almşın kız hamile falan kalsan yusyuvarlak olıursun dikkat et

Back
X