• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Rapor veriiiim didim! Gerci benim raporlar pasaminki gibi heyecanli diiilll ama olsun!

Sabah kalktim, kk'ya gunaydin mesajimi attim! :kkk:

Kahvaltimi yaptim ! Kombe yapmistim Dunden onu yedimm!!!!

Sonra seksi seksi giyinip Ev bakmaya gittim, Ev alicigikde! :19:

Evi begenmedim, mutfagi cok kucukdu! Bacim da begenmedi! Birde cok tamiri var!

Ordan carsiya alisverisi gittim; biseyler aldim..bacimda ogluna okul ayakkabisi aldi!!

Sonra yegenlerimi okuldan aldik, bacim beni eve birakdi kendiside evine gitti!

Eve geldim ,tursumu bir karistirdim !!! Rabbim guzel gunler de yemeyi nasip etsin ins.!

bugun menude balik var! :42:

Ellerine saglik hayatim afiyet olsun :21:
iyi yapmissin borulcesiz bir gun:21:

Rapor veriiiim didim! Gerci benim raporlar pasaminki gibi heyecanli diiilll ama olsun!

Sabah kalktim, kk'ya gunaydin mesajimi attim! :kkk:

Kahvaltimi yaptim ! Kombe yapmistim Dunden onu yedimm!!!!

Sonra seksi seksi giyinip Ev bakmaya gittim, Ev alicigikde! :19:

Evi begenmedim, mutfagi cok kucukdu! Bacim da begenmedi! Birde cok tamiri var!

Ordan carsiya alisverisi gittim; biseyler aldim..bacimda ogluna okul ayakkabisi aldi!!

Sonra yegenlerimi okuldan aldik, bacim beni eve birakdi kendiside evine gitti!

Eve geldim ,tursumu bir karistirdim !!! Rabbim guzel gunler de yemeyi nasip etsin ins.!

bugun menude balik var! :42:

şikeriiim ev bakmaya giderken niiiiden seksi seksi giyindiin:53::53:

400 fatiha daha ekle hayatim bir onceki msj gordunmu 500 de o vardi bugun verdim.toplam 900 eklicen bugunluk :29:

400 fatiha daha ekle hayatim bir onceki msj gordunmu 500 de o vardi bugun verdim.toplam 900 eklicen bugunluk :29:

Masallah sevinccim... Agzina saglik Allah razi olsun senden...
Bende nazo icin 100 tane Fatiha okudum daha devam edicem ama araya regl girmisti yine yarin kaldigim yerden devam ederim artik.. Ben toplam rakam veririm nazoya Boyle karisir

Back
X