• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

türk kahvesi :9::9::9::9:aç karnına içtim zatii...bişide yemedim sonra :34:kahveyi önce içtim kıss

gerçekten loc çiçeklere ii gelio ben çileğime dökerim loclu su....

hürrreeemmmmmmmmmmmiiimmmmmmm sultanımmmm hoşgeldinnnn çok merak ettik seniiii çok özledik ayrıca...:29::29::29::29::29::29::29::54::54::54::54::54:

kayınvaldene geçmiş olsun başınız saolsun mekanı cennet olsun babaannenizin....sen iisin yaa mutlu oldum wallaa:34:

işteeeeeeeeeeeeeeeeee budurrrrrrrrrrr hürremmm karşınızdaaaa :34: iyiki geldin kuzuuuuu:16::16::16::16:

ohhhh maaşallah sanaaa Allahım esirgesin ikinizide.....

anammmm hürrem sultan gelmiş yaa kayıp karııı nerelerdeymişşşşşş bakimmmmmm doğurdunmu yoksa kızzz:)))

Mrb cnm:3:ayy int bağlantım da sorun oldu da:19: nasılsın neler yaptıın cnm:26::16:

canım okula başladımya bugün canımı cıktı canım 20 tane çocuk var kimi ağladı kimi zırladı kimi sınıftan kaçtı amannnnnnnnnn valla ayaklarım nasıl sızlıyor anlatamam şu haftayı bi çıkarsaydık rahatlicam:8::8::8::8::8::8:kaynatmışınız yine :32::32::32:

canım okula başladımya bugün canımı cıktı canım 20 tane çocuk var kimi ağladı kimi zırladı kimi sınıftan kaçtı amannnnnnnnnn valla ayaklarım nasıl sızlıyor anlatamam şu haftayı bi çıkarsaydık rahatlicam:8::8::8::8::8::8:kaynatmışınız yine :32::32::32:

Allah kolaylik versin isin zor vlalla :27:

ayyy zor valla uğraşmak 20 taneeee:18::18:küçük şekercikleer:1:işin zor şikerim:26:

Allah kolaylik versin isin zor vlalla :27:

tabi zor sevin hanım sen bir oğluşuna bakıyon benim 20 tane oldu:23::23::23::23::23::23:ayyyyy sevinnnççç bi yemek yedilerrrr aboooovvvv ömrümü yediler ömrümü:25::25::25::25::25::25:hele o anneleri karı gelmiş diyoki ben gezmeye gidecem geç alsam olurmu bide çocukları ikiz daha ilk günden çocuklarının başına dikecek dedim valla olmaz siz birini ayarlayın saatinde alsın karıyı bi gör gezmemden erken dönecem diye ağlicak nerdeyse Allahım nasıl anne ya bunlar:27::27::27:ama okulda en ufak bişe eksik olsun abbbooovvvvvv dırdır allah dırdır:30::30::30::30::30:

ayyy zor valla uğraşmak 20 taneeee:18::18:küçük şekercikleer:1:işin zor şikerim:26:

hııımmm küçük şekerciklermişşş:55::55::55::22::22::22:gelde gör onları şekercik yapabilmek için en az 15güne ihtiyacım var:9::9::9::9::9::9:bide anneleri bana hocam diyoya çocuklarda hoccaaaammm diyolar:53::53::53::53::53::53:kız valla çocuk gibi değiller her biri küçük avrat küçük herif:52::52::52::52::52::52::52:

sağol cnm sıkı durun ben bir daha ERKEK anası oluyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ama tan HÜRREM SULTANIM dimi eklesin hadi eklesin.:52::52::52:

Hürrrr hoşgeldin,çok çınladı kulağın dime:1: hadi hayırlı olsun bi erkek daha geliyomuş,Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım...

400 fatiha daha ekle hayatim bir onceki msj gordunmu 500 de o vardi bugun verdim.toplam 900 eklicen bugunluk :29:

gördüm canım ama tam okudum yeğen geldi
sonrada eşim geldi bugün 6 ya kadar izinliydi yemek yedik eşim işe gitti
sonra kardeşim 6 da işten geldi 15 dk sonrada küçük yeğen geldi
sonrada biraz oturdum canım sıkıldı pcyede geçemedim bende gittim biraz yattım uyudum
sonrada kalkınca azıcık oturup mutfağımı topladım
daha sonrada yeğenler acıktık dedi onlara yemek verdim anca oturdum buraya
tamam canım 900 ekliyorum çok sağol sevinçcim valla benden çok okuyorsun mahcup oluyorum:17:

Masallah sevinccim... Agzina saglik Allah razi olsun senden...
Bende nazo icin 100 tane Fatiha okudum daha devam edicem ama araya regl girmisti yine yarin kaldigim yerden devam ederim artik.. Ben toplam rakam veririm nazoya Boyle karisir

tamam canım sen bana özelden mesaj atarsın ozaman eklerim ben:38:

tabi zor sevin hanım sen bir oğluşuna bakıyon benim 20 tane oldu:23::23::23::23::23::23:ayyyyy sevinnnççç bi yemek yedilerrrr aboooovvvv ömrümü yediler ömrümü:25::25::25::25::25::25:hele o anneleri karı gelmiş diyoki ben gezmeye gidecem geç alsam olurmu bide çocukları ikiz daha ilk günden çocuklarının başına dikecek dedim valla olmaz siz birini ayarlayın saatinde alsın karıyı bi gör gezmemden erken dönecem diye ağlicak nerdeyse Allahım nasıl anne ya bunlar:27::27::27:ama okulda en ufak bişe eksik olsun abbbooovvvvvv dırdır allah dırdır:30::30::30::30::30:

az yesinde bakıcı tutsun ozaman çocuklarına daha ilk günden tamam desen yanmıştın elini verip kolunu kaptırırdın
ALLAH yardımcın olsun

dumancım sen geçmişi okuyorsun heralde ama benim çıkmam lazım hadi iyi geceler sana :54:

hmm oda olabilirmiş evet yeşil dolmalık biberdenmi yaptın yoksam kırmızıı salçalıktamı?Kırmızıdan daha güzel olur :34: ne doldurdunuz siz peki içine? bu arada kedine yapmadınmı kız niye kaynanana yapıyonki bırak o sana yapsıın :19:

Cnm benm elimin lezzeti cok gzel o yuzden hem her yemegi melemen tursu konserve ne vrsa ben yaparim genlde görümcmle:))))

kız ben gittim göbüşlü göbüşlü kimse bişey sormadı şaşırdım valla... göbek iyice büyüyünce soruyolar erken doğum ihtimaline karşı..neyse sen bildiğin giib yap tabi ne olur ne olmaz sana sorarlar belkide:26:

kız noolur noolmaz aliim ben genedeee sonra orda muayene etmeye falan kalkarlar amanın uğraşamam hiç :26::18:

hadi ya bak sen iyi hadi heyacanın yarıda kalmadı cnm yetiştim geldim.öyleyim ya ben iyi insanımdır herkes öyle söyler.ay kıs çok sevindim üçüde hamile hııııııııııııı ne güzel allah tamamını erdirsin inşallah.senden ne var ne yok ?:34:

sağol canım yaa aminn :16: sende hoş geldin özlettin kendini :34: oy maaşallah az kalmış :34::16:

sağol cnm sıkı durun ben bir daha ERKEK anası oluyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ama tan HÜRREM SULTANIM dimi eklesin hadi eklesin.:52::52::52:

anaaaam odamı irkeeek :53::30: kız maaşallah amma Y kromozomu varmış kocişinin hepsini irkek yapmıış :53: ay bakalım bizimki ne olcak henüz doktora gidipte öğrenemedik biii :26::50: kız söyleyene kadar cinsiyeti çatlattın milleti haa bede okuyana kadar çatladım burdaa :63::9:

evet canım malzeme olunca kolayda malzemelerı doğru kombınlıyebılmekte cok önemli:16::16::16: bardakları lohusa serbetı dağıtmak ıcın hazırladım sekerım eee gormemışın yeğenı olmuş napcanı sasırmış bıde bu gormemısım bebeği olsa neler yapar sız dusunun artık:9::9::9::9::9::9:

kuzum onca kişiye bardağı nerden bulcan pekiii anca süs takılıp çıkarılabilen olcakki bardaklar yıkanıp tekrar takılsın sendemi öyle yaptın bağlamalı yapsaydın :26: e doğru kombinasyonda benim işim zaten canım benim :12::16: bende yaparım artıkın yavruma değişik ciciler kapı süsü falan :16:

Back
X