- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
duysa kaç yazarhehehehe duymasın
![]()

sağol bebekimmHehehehehe çok sağol canımmm beniimmOhhh afiyet bal şeker olsunn... Bende sevmezdim ama iş yerinde kupadan içe içe alıştım
Buda benden sana o zaman
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duysa kaç yazarhehehehe duymasın
![]()
sağol bebekimmHehehehehe çok sağol canımmm beniimmOhhh afiyet bal şeker olsunn... Bende sevmezdim ama iş yerinde kupadan içe içe alıştım
Buda benden sana o zaman
![]()
slogana bak beeee!!!!sevnç karısı demek senin oğlan bu sene 3e başlıyor.
vay baban anan kemüne
zaman ne çabuk geçiyor beee
daha 1e başlayacağı zaman ki heyecanını htırlıyorum.
hey gidinin ......
----
DERİNCİM LİSEDEYKENE TİYATRODA OYNARDIM.
SENARYO VE DOĞAÇLAMA VE YAZMA KSBİLİYETİM MEVCUTTUR KUŞUM.
BEYDAĞLI BAŞKA NE YAŞAMŞ OLABİLİRKİ
KISA SURELİ Bİ UMUTSUZLUK GEÇİRDİ. VE BUNUDA EN SEVDİĞİ KİŞİ
YANİ KOCASI GİDERDİ
ÇÖMŞÜRME SEVİŞ![]()
anaaa hiçbişey yumurtlama gününu es geçmeye değmez şekerim. Ne yaşadın bilmiyom zaten geçmiş gitmiş. Seninde hey heyler geldimi dimekki önünde hiç bi kuvvet duramiyobilemedin işte bilemedin..
güzel slogan olmuş,sanan katılıyorum
abowwwwww
arada oda kaynadııı,tepem atıp gözüm dönerse yımırtlamada dinlemem
kulağım bir yerden aşina snki
katılıyorum.....
ama senaryo yaanışşş
![]()
kimseye etmem şikayet
ağlarım ben halime
titrerim mücrim gibi
baktıkça istikbalime![]()
kiz yeni diye çok yuklenmeyin. Bu kadar işi nasıl yapsın. Daha tazecik üye.CAYDIN boşver BAŞOŞ gelince düzeltir onu...ben şimdi kalkıyorum,seninde misafirliğin bitti şimdi artık topiki temizleyebilirsin her yer leşşş gibi olmuşben çok temizledim zamanında hadi bakalım sıra sende sil,süpür,toz al lavaboları wc leri yıka vs,vs,,,geldiğimde heryeri mis gibi göreyim
![]()
CAYDIN boşver BAŞOŞ gelince düzeltir onu...ben şimdi kalkıyorum,seninde misafirliğin bitti şimdi artık topiki temizleyebilirsin her yer leşşş gibi olmuşben çok temizledim zamanında hadi bakalım sıra sende sil,süpür,toz al lavaboları wc leri yıka vs,vs,,,geldiğimde heryeri mis gibi göreyim
![]()
slogana bak beeee!!!!
Güzelmış ama savaşma sevis sloganı gibi olmuş
anaaa hiçbişey yumurtlama gününu es geçmeye değmez şekerim. Ne yaşadın bilmiyom zaten geçmiş gitmiş. Seninde hey heyler geldimi dimekki önünde hiç bi kuvvet duramiyo
kiz yeni diye çok yuklenmeyin. Bu kadar işi nasıl yapsın. Daha tazecik üye.Parti'yi ne zaman yapıyoruz. Kutlarım caydin
![]()
Günaydın kizlarrrrrr
Börülce gelecek bugün![]()
Heee benim için 40 gün 40 gece parti yaptı bunlar. Artık yeter normal hayatımıza dönelim demiştim.Hehehehehehe derin_35 i korumam ilan ediyorum
Aaaaa party mmiii![]()
Evet canim sende varmı ?Börülce görümce galiba![]()
Ufff birisi bana kahvaltı hazirlasa gerçekden böyle. Uzun zaman oldu yayıla yayıla kahvaltı yapmayalı. Hep ayak üstü alelacele yapıyom kalkiyom...özlemişim.Abbbbbboooooo misafir kalaydımmm iyiydi o zaman
Size kahvaltı hazırlıyım önce o zaman afiyetle yiyin
Eki Görüntüle 1238086
Heee benim için 40 gün 40 gece parti yaptı bunlar. Artık yeter normal hayatımıza dönelim demiştim.
Şimdi sana parti yapmasssalar ayrımcılık yapar topik başı karısı![]()
He ya 2 tane börülce var 1 evli 1 bekar ama severim iyilerdirEvet canim sende varmı ?
Ufff birisi bana kahvaltı hazirlasa gerçekden böyle. Uzun zaman oldu yayıla yayıla kahvaltı yapmayalı. Hep ayak üstü alelacele yapıyom kalkiyom...özlemişim.
Sağol şekerim
Cnmmmm Ahmetin anasi unutmadim ben seniiiiiselam,beni hatırlayanınız var mı gaaari?
Yokkizzz yengemle is yapiyom cam siliyok duvar kapi is çoksevinççççç hayla sörftemisin kızzzzz boğulacan heee![]()
Günaydın kizlarrrrrr
Börülce gelecek bugün![]()
Caydin aramiza hoşgeldin cnm![]()
ayrıca bu kk ne kötü olmuş kafamı karıştırıyo kim ne yazmış anlamıyorum.
ayrıca bu kk ne kötü olmuş kafamı karıştırıyo kim ne yazmış anlamıyorum.