Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Abbboooooo 1 gün giremedik ne çok muhabbet olmuş okiim dedim okuyamadım o_Oo_O:KK14::KK14:

Bugün işlerim fena yoğundu geldi mi üst üste geliyor zaten çoğu zaman boş olurum :mad::mad:

Bu arada psikolojik mi nedir sağ tarafımda bir ağrı var o_O korkuyorum da dış gebeliğide sağ taraftan yaşamıştım bu ayda sağdan yumurtlicaktım :KK57:

kime bu suratın kız senin zaten mesaclarımada doğru düzgün cevap vermiyon hayırdır:63::63::63::63:
Şişkolar nerdesiniz :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
ben şişko delimmmm:D:DGÖBEKLİ MARULL:D
Abbboooooo 1 gün giremedik ne çok muhabbet olmuş okiim dedim okuyamadım o_Oo_O:KK14::KK14:

Bugün işlerim fena yoğundu geldi mi üst üste geliyor zaten çoğu zaman boş olurum :mad::mad:

Bu arada psikolojik mi nedir sağ tarafımda bir ağrı var o_O korkuyorum da dış gebeliğide sağ taraftan yaşamıştım bu ayda sağdan yumurtlicaktım :KK57:
psikolojiktir aklına kötü şeyler getirmee,senin bat ne zaman:KK19:
Yengemleri terminale birakip geldim:KK61::KK61:alismisiz:KK51:
ALLAH kavuştursunn,adanada mı oturuyolar:110:
:KK43::KK43::KK43: Boşluk .... Kaynosa geldim dusunun yani:KK51:
zor ama ne yapacan işte seninde hayatın orada,ALLAH tan maraş tasın daha uzak olsan daha kötü:KK51:

gelirgelmez yimeğe giriştim domates soslu karışık kızartma ve yoğurtlu soğuk bulgur çırbası yaptım :kafasındakurdelaolansmiley:

kime bu suratın kız senin zaten mesaclarımada doğru düzgün cevap vermiyon hayırdır:63::63::63::63:

ben şişko delimmmm:D:DGÖBEKLİ MARULL:D

psikolojiktir aklına kötü şeyler getirmee,senin bat ne zaman:KK19:

ALLAH kavuştursunn,adanada mı oturuyolar:110:

zor ama ne yapacan işte seninde hayatın orada,ALLAH tan maraş tasın daha uzak olsan daha kötü:KK51:
:110: veriyom niye vermiyim :110: evet adanada oturuyolar :110: evet uzak olsak daha kotu olurdu
gelirgelmez yimeğe giriştim domates soslu karışık kızartma ve yoğurtlu soğuk
bulgur çırbası yaptım
:kafasındakurdelaolansmiley:
Ohh eline saglik cok sewerim

Back
X