Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

psikolojiktir aklına kötü şeyler getirmee,senin bat ne zaman:KK19:

22 Eylül Batım... Akşam hep ağrıdı bu sabah ta ara ara sancı vuruyo Allahım Cuma gününün hayrına hayırlara vesile olsun inşllah :cry::cry:

GÜNAYDINLARRR ÖYLE BİR CUMA OLSUN Kİ .
AF OLUNMAYAN KUL .
KABUL OLMAYAN DUA
HUZUR BULMAYAN KALP
SIZLAMAYAN VİCDAN
ALLAH DEMEYEN DİL KALMASIN
HAYIRLI CUMALAR

Aaammmiinn hayırlı bereketli bol bebişli cumalar :KK36::KK36::KK36:

hayırlı cumalar,tüm dua ve dileklerinizin kabul olması dileğiyle:KK68::KK68::KK68::KK68:

Ammiinnn Hayırlı cumalarr :KK36::KK36:

hayırlı cumalar,tüm dua ve dileklerinizin kabul olması dileğiyle:KK68::KK68::KK68::KK68:
amin hayirli cumalar cnm
aliş çok kötü kabiz. Ihih yapamıyo çocuk sadece ağlıyor komaya sokuyor kendini. Gece çok kötü oldu çok uzuldim ne yapsam acaba aptamil değiştirim diyorum. Walla ne yapacağımı şaşırdım. TR den getirdigim fitili kullandım o bile işe yaramadı. Sadece ağlıyor hiç zorlamiyirki kendini
Doktordan randevu alıp gidicem.
Cok gecmis olsun kayisi incir kaynat icir
Benimkide krizdeydi duzeldi biraz

Bir ara kk kafayi yedi duzelmis şükür :KK51:
Bir suru is yaptim yatak yorgan yastik yikandi camasir yerlestir bir yandan ser mutfagi topla cocuklari doyur yeni oturdum
Aksama tavuklu mantar sote var
Salata yogurt herifle yedigimize dikkat etme karari aldik:KK53:
Ev supurulup silinecek hic halim kalmadi :KK51:

ne güzel kaynatmışsınız kızlar yazdıklarınızı okuyomda hiç yazma hevesim yok yeğenim ishal olmuş dün gece hastaneye yatırmışlar ishalinde kanda varmış dün ama bugün kan yokmuş sürekli serum veriyolar neyseki şimdi daha iyiymiş Allahım hiç bir çocuğu hasta etmesin hasta olanlarada tez zamanda şifa versin

OTE="sara_28, post: 36883200, member: 238516"]ne güzel kaynatmışsınız kızlar yazdıklarınızı okuyomda hiç yazma hevesim yok yeğenim ishal olmuş dün gece hastaneye yatırmışlar ishalinde kanda varmış dün ama bugün kan yokmuş sürekli serum veriyolar neyseki şimdi daha iyiymiş Allahım hiç bir çocuğu hasta etmesin hasta olanlarada tez zamanda şifa versin[/QUOTE]
Cok geçmiş olsun cnm Rabbim şifaversin cçocuklara bise olmasin

Evi supurim dedim oğlan uyandi on tarafi supurdum miraci uyutuyom sonra arka taraf birde silinecek yemek yok daha:KK35::KK35::KK35:

:63: nihayet isi bitirdim oldum hrryer mis oldu
Mantarli tavuk sotem haxir pisti yaninada tarhana corbasi yaptim miracimada verdim herifi bekliiim hakan parka kacti:KK69:

Miraç evde kalabaliga alisti bugün canimiza okudu :KK53::KK53: abisi evden parka kacti:KK53: benim kacacak yerimde yok:KK43: ptrsi de okul aciliyi:eek: .oku yedim garii :confused::confused:

Miraç evde kalabaliga alisti bugün canimiza okudu :KK53::KK53: abisi evden parka kacti:KK53: benim kacacak yerimde yok:KK43: ptrsi de okul aciliyi:eek: .oku yedim garii :confused::confused:
ALLAH yardımcın olsun walla:KK60:
Sagol canim
Oturdum gece ağladım hüngür hüngür onu o halde görünce.... doktora randevu yaptırdım bugün gitcez. Dua Et sende canim.
Kayısıyi yapıcam bugün canim
kız uğramamışsın , ne oldu götürdünmü alişi doktora şimdi nasılo_O
22 Eylül Batım... Akşam hep ağrıdı bu sabah ta ara ara sancı vuruyo Allahım Cuma gününün hayrına hayırlara vesile olsun inşllah :cry::cry:

Aaammmiinn hayırlı bereketli bol bebişli cumalar :KK36::KK36::KK36:

Ammiinnn Hayırlı cumalarr :KK36::KK36:
hadi hayırlı olur inşaallah,belkide bebek içerde kendine yer hazırlığı yapıyodur..kazı çalışmaları:KK49:
Bir ara kk kafayi yedi duzelmis şükür :KK51:
Bir suru is yaptim yatak yorgan yastik yikandi camasir yerlestir bir yandan ser mutfagi topla cocuklari doyur yeni oturdum
Aksama tavuklu mantar sote var
Salata yogurt herifle yedigimize dikkat etme karari aldik:KK53:
Ev supurulup silinecek hic halim kalmadi :KK51:
ohh,ohh ellerine sağlık bayağı yoğunmuşsun..
keşke benim herifte yediklerine ikkat etse biraz:cool:
ne güzel kaynatmışsınız kızlar yazdıklarınızı okuyomda hiç yazma hevesim yok yeğenim ishal olmuş dün gece hastaneye yatırmışlar ishalinde kanda varmış dün ama bugün kan yokmuş sürekli serum veriyolar neyseki şimdi daha iyiymiş Allahım hiç bir çocuğu hasta etmesin hasta olanlarada tez zamanda şifa versin
çok geçmiş olsun saracım ALLAH şifa versin:KK19:

kızlar bişey sorucam belik acayip bir soru dersiniz ama,bir doktordan duydum bebe şampuanlarının kimyasalı çok azmış,onu kullanın diyor..benimde saçlarım uzun zamandır çok dökülüyor:KK35:,bende bugün KOMİLİ ZEYTİNYAĞLI bebe şampuanı aldım..aldım ama size sorayım dedim bebekleriniz olduğu için bilirsiniz sizce kimyasalı en az ve en güzel olan hangisi:KK51:markette dalin,komili ve johnson vardı....hangisi iyi o_O

kızlar bişey sorucam belik acayip bir soru dersiniz ama,bir doktordan duydum bebe şampuanlarının kimyasalı çok azmış,onu kullanın diyor..benimde saçlarım uzun zamandır çok dökülüyor:KK35:,bende bugün KOMİLİ ZEYTİNYAĞLI bebe şampuanı aldım..aldım ama size sorayım dedim bebekleriniz olduğu için bilirsiniz sizce kimyasalı en az ve en güzel olan hangisi:KK51:markette dalin,komili ve johnson vardı....hangisi iyi o_O
Cnm maalesef komili israil mali dalin en masumuymus ustelik turk mali miraca dalin kullaniyorum komili kullanma soyumuzu kurutacak namussuzlar:110:

amin hayirli cumalar cnm

Cok gecmis olsun kayisi incir kaynat icir
Benimkide krizdeydi duzeldi biraz
Canim kayısı komposto yaptım ama icmiyo en sonunda bir kayisiyi blendirdan gecirdim mamasina kattim onu bile farketti. Yarisini ancak yutturabildim
amin canim acil şifalar diliyorum. Bebekler çocuklar hasta olmasın. Çok zor yaaa. Rabbim onları korusun. Kaç yaşında yeğenin canim?

:63: derin karisi yok piyasada böön :63:
Aliş uğraştım bütün gün.
walla yemissin Allah yardimcin olsun. Demekki diğer oğlan bayagi faydası dokunuyodu sana.

ALLAH yardımcın olsun walla:KK60:

kız uğramamışsın , ne oldu götürdünmü alişi doktora şimdi nasılo_O

hadi hayırlı olur inşaallah,belkide bebek içerde kendine yer hazırlığı yapıyodur..kazı çalışmaları:KK49:

ohh,ohh ellerine sağlık bayağı yoğunmuşsun..
keşke benim herifte yediklerine ikkat etse biraz:cool:

çok geçmiş olsun saracım ALLAH şifa versin:KK19:
Götürdum canim benim kadın normal dedi:KK57::KK57::KK57:
çok ısrar edince şurup verdi:KK57:

Back
X