- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
hee warrrCayin varmi beydoş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee warrrCayin varmi beydoş![]()
Kelime hazinem demek istedin sanirimbeydagli .!.:hay sizin START tınıza.........................BAŞAK hanımmmmmm heralde start ın anlamını biliyok ne var yani arada şaşırmışsak insanlık hali,üstelik benim kelime haznem kendi çapımda gayet iyidir![]()
hayır canım HAZNE demek istedim HAZNE bir şeyin biriktirildiği toplandığı yer anlamıdadır,benzeri anlamlarıda olabilirrKelime hazinem demek istedin sanirim![]()
daha kahvaltı yapmadınmı ,bu saate kahvaltımı kalırKalkimde kahvalti hazirliiim mirro uyumusken giyim top bana patladi doydum gerçi![]()
hayır canım HAZNE demek istedim HAZNE bir şeyin biriktirildiği toplandığı yer anlamıdadır,benzeri anlamlarıda olabilirryaktım senin çıranı sevinç
hazine başka bir şey...
heee biliyorum oda denir sana sinirliyim diye ısrar ediyom,ama bilki zaman,zaman haznede kullanılır inatlaşma..çünkü haznenin anlamıda bir şeylerin biriktirildiği yerdirama kelime hazinem denir ona
![]()
bunu senden hiç beklemezdimMiraç durmadi yeni uyuttum Yoksa 7 de kalktik seni bile cekistirdik![]()
Tamam sensinheee biliyorum oda denir sana sinirliyim diye ısrar ediyom,ama bilki zaman,zaman haznede kullanılır inatlaşma..çünkü haznenin anlamıda bir şeylerin biriktirildiği yerdir![]()
Sabah sabah o karilara uydum yoksam yaparmiyim hemsombunu senden hiç beklemezdim![]()
hee benimmmTamam sensin![]()
beydagli .!.:ben çıkıyom işlerime START vermeye gidimmmmm![]()
sağolKolay gelsindiger karilarida paylarsin zaar sinirini benden aldin
güzel bulup yazmışsın tebriklerBasak ortaya atti derosta tahtina ortak aradi kabak bana patladi![]()
sağolhee sana patladım sinirimin çoğu gitti...ama bu arada kendimede çok güldümmm
ewet yanlış yazmışım
![]()