Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Disarda yagmur yagiyor kocisle kahve ictik aksama yemege babamlara gidicez asurede varmis :kk77: kocis evde oglan okulda bugun tembellikk gunu yasasinnn iyki dun aksam isleri yapmisim :D

oooh ne güzel ailenle aynı şehirde olduğun için şanslısın

bende yarın aşure yapıp dağıtmayı düşünüyorum

benimkide hangi sehirdesiniz[/QUOTE]

Yozgat ama bugün dilekçe verdi eşim dogu görevi için ..söz?

benimkide hangi sehirdesiniz

Yozgat ama bugün dilekçe verdi eşim dogu görevi için ..söz?[/QUOTE]
Boz antalyadayiz 2 ay oldugeleli dogiyu yaptik geldik hakkaride topiktekiler bilir neler cektigimi candir burdakiler kotugun dostudur..insallah dogu iyi bir yere gidersiniz cevikte mi esin sen nerelisin

canim şarjım bitmişti dolmasıni bekledim o arada da oglanin kahvaltısında verdim

canim ignesi daha çabuk sonuç veriyo akrabamiz eczaciydi o demişti 5 gün iğnesini yaptı bi kan testi yaptım yeterince dolmusmu depo diye bi baktık fazla bile gelmiş. Ama ben öncesinde b12 ye baktirmistum.. bayagi eksikdi.

Folik asit muhakkak kullanmalisin... folbiol Al 5 mg var en yükseği o.

1 tane içiyosun folbiol
bir folbiol ve b12 aldım canım sağol,bende baktırdım diyorum ya düşük diye aldım zaten:KK19:
:110: heeeeyyeee

Heee kaynosgilin Kamelyada kazanla yapacik

Bir tane tok karnina

Aminnn cnmmmm
heyee ALLAH ın adanalısı:KK19:sen kele de diyonmu kız:KK19:
bende seviyorum o şarkıyı filmi zaten herşeyiyle çok seviyorum:D

bizde komşuda yaptık bugün orda yedim

tüp tedavisinde doktor bana folik yazdı bende sağlık ocağına yazdırmaya gittiğimde doktor bunu ssk karşılamıuor onun yerine folbiol vereyim dedi ve sonra acaba folik te hangi vitaminler var diye netten baktı ve folikte b 12 vitamini var sana bide b 12 yazayım dedi yani sadece folikte kullansan olur şimdilik ölçtürene kadar

bende küçük kase yedim ama şimdide yandan çağırdılar kahve içmeye aa yoğun bigün sonrada yürüyüşe gideriz:KK49:
aldım canım zaten b12 im düşük çıktı diye kullanacam..
bende aramızda kalsından sonra bitiş şarkısına bayılıyorum yonca lodi ne güzel söylüyor:KK68:

b12 ne baktır canım eksikliği unutkanlık yapıyo çünkü

egeye sanalda olsa pasta göndereyim dedim nede olsa o hepimizin yeğeni

amin canım
baktırdım saracım düşüktü...ewet ege ve burda doğan bebekler hepimizin yeğeni:KK68:
kızlar pazar günü bir arkadaşımın çocuklarının doğum günü kutlaması var bende onlara ne hediye alayım diye düşünürken ilkokul 4.sınıfa giden kızına beş tane hikaye kitabı aldım okuma alışkanlığı küçük yaştan başlamalı bence bir yaşına giren oğlunada rengarenk bir top ve kırmızı araba aldım sizce nasıl olmuş
çok güzel düşünmüşsün saracım,gerçektende okuma alışkanlığı sonradan zor kazanılıyor küçükken alışması çok önemli...
Olmak istedigim kilooo

Bence cok guzel dusunmussun

benimkide hangi sehirdesiniz
sen kaç kilosun bafscım,boyun kaço_O
Disarda yagmur yagiyor kocisle kahve ictik aksama yemege babamlara gidicez asurede varmis :kk77: kocis evde oglan okulda bugun tembellikk gunu yasasinnn iyki dun aksam isleri yapmisim :D
ohhh ne güzel sefan olsun:D

oooh ne güzel ailenle aynı şehirde olduğun için şanslısın

bende yarın aşure yapıp dağıtmayı düşünüyorum
cumartesileri çalışmıyormusun saracım ne iş yaptığını bilmiyorum ama,ALLAH kabul etsin şimdiden:KK19:
bizede dağıtırsın artık:KK16:

beydos...Iyi yapmışsın canim senin çoktan başlaman lazımdı. Sen bu alanda profesyonelsin nasıl atladin böyle bişeyi..:KK51:

beydos...Iyi yapmışsın canim senin çoktan başlaman lazımdı. Sen bu alanda profesyonelsin nasıl atladin böyle bişeyi..:KK51:
o kadar yoruldum ve sıkıldımki deroş ondan bu boşlamam,yoksa bu yolda seninle ilk tanışmamızı hatırlıyorum sen hatırlıyormusun bilmem bütün tahlilleri tek,tek pıhtı topiğinde sana ve kaç kişiye anlatmıştım,yönlendirmiştim çoğu insanı nasıl yüreklendirip kızıyordum vs,vs..ama çok yorgun ve hevessiz hissediyorum kendimi.:KK51:

Yozgat ama bugün dilekçe verdi eşim dogu görevi için ..söz?
Boz antalyadayiz 2 ay oldugeleli dogiyu yaptik geldik hakkaride topiktekiler bilir neler cektigimi candir burdakiler kotugun dostudur..insallah dogu iyi bir yere gidersiniz cevikte mi esin sen nerelisin[/QUOTE]

Mardinliyim .. ben eşim koruma şube de.

Rabbim bütün polis asker jandarmalarin yanında dır inşallah.

o kadar yoruldum ve sıkıldımki deroş ondan bu boşlamam,yoksa bu yolda seninle ilk tanışmamızı hatırlıyorum sen hatırlıyormusun bilmem bütün tahlilleri tek,tek pıhtı topiğinde sana ve kaç kişiye anlatmıştım,yönlendirmiştim çoğu insanı nasıl yüreklendirip kızıyordum vs,vs..ama çok yorgun ve hevessiz hissediyorum kendimi.:KK51:
ahhh canim bilmezmiyim...seni o kadar iyi anliyorumki. Ben şuanda bile hala çok yorgunum.. yıllar bizleri yordu. Ama bak yeni bi başlangıç yapiyosun o yüzden biraz daha dikkat et canim.. sen elinden geleni yap takdir Allahdan. Evet müthiş bi bilgi alışverişi vardı pıhtılaşma topigunde

ne. pişirdin deroş,yosam kaynoştamı yiceksiniz:110:
walla bişey yapmadım herif isden gelince direk gidicez. ben biseyler atistirdim misafirim geldi poğaça çay falan..

bir folbiol ve b12 aldım canım sağol,bende baktırdım diyorum ya düşük diye aldım zaten:KK19:

heyee ALLAH ın adanalısı:KK19:sen kele de diyonmu kız:KK19:

aldım canım zaten b12 im düşük çıktı diye kullanacam..
bende aramızda kalsından sonra bitiş şarkısına bayılıyorum yonca lodi ne güzel söylüyor:KK68:

baktırdım saracım düşüktü...ewet ege ve burda doğan bebekler hepimizin yeğeni:KK68:

çok güzel düşünmüşsün saracım,gerçektende okuma alışkanlığı sonradan zor kazanılıyor küçükken alışması çok önemli...

sen kaç kilosun bafscım,boyun kaço_O

ohhh ne güzel sefan olsun:D

cumartesileri çalışmıyormusun saracım ne iş yaptığını bilmiyorum ama,ALLAH kabul etsin şimdiden:KK19:
bizede dağıtırsın artık:KK16:

cumartesileri çalışmıyorum canım ben memurum yarın doktorla görüşmem var erken gelirsem yapıp dağıtacam

bende bugün öğrendimki TSH hormonu yüksek çıkarsa ve hatta 2 nin altında olmazsa gebelik oluşumuna engel olurmuş olsa bile düşüğe sebep olurmuş benimde bu tedavimde ve diğer tedavilerimde TSH ım hep 4 ün üstüydü bundada 4,73 tü doktorum nasıl böyle bişeyi atladı bilmiyorum yarın konuşacam bakalım ne diyecek belkide bundan dolayı tutunamadı bebeklerim

ayy çok yoğun Bi guuuuuun bugunn.
gündüz kız tarafı geldi bohça getirmeye
onlara ikramlık hazırladım
yedik içtik
akşam ustu gittiler
akşam için
balonları şişirdik astık
misafirlerimiz geldi
doğum günümüzü kutladık, misafirler hayla oturuyo
ayaklarım sızlıyo,

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
sadece pasta için demedimki misafir ağırlıyosun güzel menüler yazıyosun ondan dedim

burda annem Egeye baktığı için menum kabarık oluyo cnm
evdeyken fırsatım olmuyo her zaman

iyiki doğdun ege iyiki doğdun ege iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun egeeeeeeee

ömrün uzun bereketli sağlıklı ve hep huzurlu başarılı olsun annene babana vatanına milletine hayırlı bir evlat ol inşallah

Eki Görüntüle 1302926 Eki Görüntüle 1302927

buda biz teyzelerinden sana doğum günü pastası

Eki Görüntüle 1302928
ayyy çok teşekkürler teyzesiiiiiii
çok güzel olmuşşş pastan
pembe yapmışın ama olsun
malzemen pembeydi heralde
çok sağol hayatımmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK54::KK54:çok tşk ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz:KK54:

ayy çok yoğun Bi guuuuuun bugunn.
gündüz kız tarafı geldi bohça getirmeye
onlara ikramlık hazırladım