- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet ocak çok güzel yanıyor,ama ben o mini fırınları sewmiyorumki
izleseydinnasılsa yarın bakarsın kalan
![]()
ayyyy adi herifhadi neyse söyleyimde çatlama KENAN çalmış![]()
sabah ilk uyanıp gunaydın mesajı yazan çorabımı yesin
Sevoooş
kesin Sevoş yicek
Hoşgeldin canim evine... artık uzun bi süre ankaraya gidemen herhaldeama gerçekten tatlı yorqunluklar bunlar.
heleki ailem için bişiler yaptığımı bilmek bana huzur veriyor.
sizii takip edemedim ne oldu ne bitti hiç haberim yok
yarın gece yolcuyum gine sinirlerim tepeme çıkıyo pehh
teşekkür ederiz tatlımHoşgeldin canim evine... artık uzun bi süre ankaraya gidemen herhaldekocan mi almaya geldi seni.
Kız ege ye doğum günü mesaji yazmıştım görmedin zarar. Tekrar yazıyimmmm
İyiki dogmussun Egecik... mutlu sağlıklı bir yaşam sur ailenle beraber..
2 bitti 3 e mi girdi Ege paşa şimdi...
Zaman su gibi geçiyooo![]()
eee daha ne olsun güzel şeyler çıkarmışlar...sağol teyzesi çok teşekkürler.
evet Edoşun doqum qunune denk qeldi.
ben hafta sonu gidicem diye, gelmişler.
valla bokçalar güzeldi.
abime pijama takımı çorap kazak atlet havlu seti içinde tüllü sabunu falan feşmekan vardı, valla yeni yeni şeyler çıkıyor ,
annemle babama üst, çorap tulbent atlet vs
bana da çorap atlet havlu Edoşa takım, çorap
bide herifime atlet çorap göynek filan.
ha bide bana çanta vardı. Benm tarzım olmayan Bi çanta ama Bi tanıdığımz vardı dediki
bu çantanın aynısı bu tarz benim yarışmasında kızın biri takmıştı
çok güzel bu çanta dedi
keselerine bereket getirmişler baya bişiler yeter
için sıkılıyordur eminim bende kaynanamgille oturunca hiç o ewe gitmek istemezdim,bunun kocayla hiç bir alakası yok,yaşayan bilir,ama mecbursun gitmeye orası senin evin...ama gerçekten tatlı yorqunluklar bunlar.
heleki ailem için bişiler yaptığımı bilmek bana huzur veriyor.
sizii takip edemedim ne oldu ne bitti hiç haberim yok
yarın gece yolcuyum gine sinirlerim tepeme çıkıyo pehh
sabah ilk uyanıp gunaydın mesajı yazan çorabımı yesin
Sevoooş
kesin Sevoş yicek
güze mönü ellerine sağlık,DAL turşusunu biliyorum ben halamın kocası sivaslı sivastan her sene geliyor halama orda yemiştim..pazının sapları kiisi pancar sapıda yani dalıda diyordur dur menumu yazmayı unuttum
.peynirli börek
.pattis salatası
.bisküvili pudingli pasta
.zeytinyağlı sarma
.aşure
.ortaya dal turşusu ( bilen varmı aranızda meraktayım) ve kırmızı biber salatası
ve misafir bereketi
günaydın minnoşumGünaydın minnoslar
Biz oğlumla 8 de uyandık
Ignemi yaptım
Bir bardak çay ve ufak bişeyler atistirdim enerji depolamak için
Birazdan oğlumun kahvaltisini vericem
sizler nasılsınız bakeeem?
kız daha evinde deel bu gece yola çıkacam diyor başakHoşgeldin canim evine... artık uzun bi süre ankaraya gidemen herhaldekocan mi almaya geldi seni.
Lavanta kokulum boy 1.64 kilo 48/49 arasi![]()
Ben dün giremedim yaa zannettim dün gece vardın evine. Neyse dönüp dolaşacağın yer orası zatiiiteşekkür ederiz tatlım
daha önceki msjını henüz gormedim
bakamadımki geçmişe görsem mutlaka cvp yazarım
sevinco gibi görmezden gelmem.
daha gitmedim kııız hemen beni eve yolladın sende
bu gece binicem
tabii kocam alcak beni
bu gece uyuyamaz heycandan.
uzun Bi sure gelmeyi bende istemiyorum cnm
gitmesi çok zor oluyoo
Geçmiş olsun herifine canim. .kocam hasta ve ewde bademciklerinden dolayı,o yüzden çıkıyorum sonra gelebilirsem görüşürük..bugünde dip bucak evi süpürüp temizlicektim ama kaldı...
Bende bafs gibi 45 kilo olmak isterdimeee daha ne olsun güzel şeyler çıkarmışlar...
için sıkılıyordur eminim bende kaynanamgille oturunca hiç o ewe gitmek istemezdim,bunun kocayla hiç bir alakası yok,yaşayan bilir,ama mecbursun gitmeye orası senin evin...
güze mönü ellerine sağlık,DAL turşusunu biliyorum ben halamın kocası sivaslı sivastan her sene geliyor halama orda yemiştim..pazının sapları kiisi pancar sapıda yani dalıda diyor
günaydın minnoşum
kız daha evinde deel bu gece yola çıkacam diyor başak
ay sen inceciksin desene,bende ilk evlendiğimde 45 kiloydum...şimdi 54 aslında 2 kilo versem daha iyi olur..
geçmiş olsun cnm eşinekocam hasta ve ewde bademciklerinden dolayı,o yüzden çıkıyorum sonra gelebilirsem görüşürük..bugünde dip bucak evi süpürüp temizlicektim ama kaldı...
İstanbul yolcusu kalsıın
ayyyy adi herif
İgrencsin basak
Hadeee hadeee ist yolcusu kalmasin![]()
bu arada yazmayı unutmuşum cnmHoşgeldin canim evine... artık uzun bi süre ankaraya gidemen herhaldekocan mi almaya geldi seni.
tatlım şeker pancarının sapından yapılıyor tadına bayılıyorum,eee daha ne olsun güzel şeyler çıkarmışlar...
için sıkılıyordur eminim bende kaynanamgille oturunca hiç o ewe gitmek istemezdim,bunun kocayla hiç bir alakası yok,yaşayan bilir,ama mecbursun gitmeye orası senin evin...
güze mönü ellerine sağlık,DAL turşusunu biliyorum ben halamın kocası sivaslı sivastan her sene geliyor halama orda yemiştim..pazının sapları kiisi pancar sapıda yani dalıda diyor
günaydın minnoşum
ay sen inceciksin desene,bende ilk evlendiğimde 45 kiloydum...şimdi 54 aslında 2 kilo versem daha iyi olur..
2kilo ne ki bigun yemesen 52 sineee daha ne olsun güzel şeyler çıkarmışlar...
günaydın minnoşum