Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SSaçma sürtük Mü?bendede feci cvplar var![]()
tamam aşkıcım
Misafiri cikmis borek uapiomus bugun gidemicek sanirimGünaydın kızlar
Beydoş içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Sevinç çim benim boyunda 1.64 ama buzdolabı sorun olmuyo
Başakcım kendi fikrine saygı duydum
Beydoşum sevincin mesajına gelmeme şaşırmışsin benim boyunda uzun olmadığı için güldüm bu arada bende kova burcuyum
Derin nasılsın
Bafs inşallah bugün güzel haberler alırsın
biri başka bişey diyor diğer doktor başka bisey. Inşallah olumlu gelirde sende biran önce calismalara baslArsin.Sorma derinim ya bu doktorlar oyuncak etti beni
Neymiş
aldığın yeni eşyaların heyecanı olmasin
heee kız bi gecede nası yapmış
çok yetenekli bi tkb
Heee şunu bileydiniz
kız başak burçları öyle kararsız belkim ama en klas burc
yaaa insanlar ne kadar değişik.. bende mi bi tuhaflıklar var ben eşya falan hiç kiskanmam üstelik millet ev alsa hoşuma bile gider beni. Ama benim kaynos börülce ve ekti takımının bir iki taneside oylee![]()
SSaçma sürtük Mü?bendede feci cvplar var![]()
tamam aşkıcım
Günaydın kızlar
Beydoş içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Sevinç çim benim boyunda 1.64 ama buzdolabı sorun olmuyo
Başakcım kendi fikrine saygı duydum
Beydoşum sevincin mesajına gelmeme şaşırmışsin benim boyunda uzun olmadığı için güldüm bu arada bende kova burcuyum
Derin nasılsın
Bafs inşallah bugün güzel haberler alırsın
biri başka bişey diyor diğer doktor başka bisey. Inşallah olumlu gelirde sende biran önce calismalara baslArsin.
Neymiş
aldığın yeni eşyaların heyecanı olmasin
heee kız bi gecede nası yapmış
çok yetenekli bi tkb
Heee şunu bileydiniz
kız başak burçları öyle kararsız belkim ama en klas burc
yaaa insanlar ne kadar değişik.. bende mi bi tuhaflıklar var ben eşya falan hiç kiskanmam üstelik millet ev alsa hoşuma bile gider beni. Ama benim kaynos börülce ve ekti takımının bir iki taneside oylee![]()
Basak burda benimkinden yok kuzum ben bakimde tam modeli i yaziyim sana ucgen agzi var benimkininhttp://www.mediamarkt.com.tr/webapp...searchParams=&query=rowenta&search-submit=Git
BAFSS cnm burdan hangisiydi seninki.
sanırım 329tl olan dimi.
bayağı indirimde suan
Okadar os var ki evde neresinden tutup baslisam bilmiyom birikmis cok fena halbuki daha yeni yapmistim ev isi cok nankorcamasir utu var hergun var o zaren isten saymiyom ev darmadagim kocisle oglan sagolsunlar sabah bi posya fircaladim ikisinide halilar divan ortuleri banyo wc takimlari elden gececek supur sil puff gidim bo ison ucindan tutup basliyim uoksa oturup kalicam
o zaman benim dediğimin üçgen ağzı yok. O yüzden 399 Tl.Basakcim model RO444921 olarak bakacaksin netten benimki busupurgenin altinda ole yaziyo
![]()
rowentanın sitesine baksana BiBasakcim model RO444921 olarak bakacaksin netten benimki busupurgenin altinda ole yaziyo
![]()
Canim ben alali cok oldu belki bu model yoktur artik bilemedim google a yazinca cikiyo benim supurgenin aynisi mor renkli ama satisini bulamadim yolladigin linktende siteye giremedimrowentanın sitesine baksana Bi
bu modelde süpürge göremedim http://www.rowentsatisini bulr/Pages/catalog/Home-cleaning/Electrical-dust-bag-vacuum-cleaners.aspx
Hasta olur kiz parkenin üstündeSewos
miro çok tatlı çıkmış. Çok güzel foto.
Bırak çocuk rahat rahat parkelerde dolassin ne olacakki. Alis herzaman parkelerde..
Ütü yaptım
oglanı uyuttum ..
askin bedeli![]()