Yaşama sevincimi kaybettim

Tüm bu yazışmalar bildiğim kadarıyla takip ediliyor zaten.
Allah'ım korusun, başına bir iş gelirse delil sayılır.
Ama olan olduktan sonra ne fayda???

Yok hiç bisi kullanmıyor paranoyak olabilir bende bilmiyorum ama bana sürekli babamla bile konusmucaksin der bisi yaşamadık ekstra bisi yaşamaya gerek yok zaten yolda atıyorum tanidik biri gorur selam verir bu bile sorun biz için çünkü evli bir kadının erkek tanıdığı olamazmis

öz babanızla bile konuşmanızı istemiyor mu yani? adamın normal olmadığı ortada ama bence siz önce kendi psikolojinizi düzeltmeye bakın. o adamdan eninde sonunda kurtulmayı düşünün. zamanınızı yatakta geçirmek yerine plan yapın. soğukkanlı olun. başınıza gelen kötü ve zor bir durum ama mutlaka kurtulma şansınız var bunu düşünün. bir karakola sığınsanız yardımcı olurlar illaki. denediniz mi hiç?

Depresyona girersiniz yapmayın ayrıca depresyon belirtileri de olabilir.Eklem ağrıları beyin ağrıları düşünceleri kontrol edememe varsa dikkat depresyon demektir

Zaten ne yapacagimi bilememem konusunda eşimin davranışları var önce yapıyor sonra pişman oluyor yani ben onun istediği gibi olursam evden dışarı çıkmaz kimseyle gorusmez o ne derse yaparsam sorun yok ama ufacık sesim çıktığında olan oluyo dayak çok yok hep yelteniyodu ama küfür tehditden öte gitmiyordu dayak yeni yani bir kac sefer oldu benimle oynuyo galiba öyle bi konusuyoki sanki suçlu benmisim gibi hissediyorum ve öyle bir duruma geldim ki o ne derse yapmak zorundaymisim gibi hissediyorum sorunları konusmaya çalıştığım zaman önce dinliyo sonra ustume yuruyo 5 10 dakika kafasında kuruyo galiba sonra yapiyo yapacağını

Bu manyak psikopat heriften bir an önce kurtul..yüzünde sigara söndürecek kadar ruh hastası. .git polise şikayet et seni tehtit ettiğini sana yaptığı işkenceleri anlat.senin kocan olması sana her istediğini yapabileceğini göstermez. Şu an sokakta herhangi biri sana bunları yapsa bir dakika duramazsın..kanunlarda senden yana merak etme.
Korkma kadin sığınma evine git.Adresini bile gizli tutarlar.Allah yardımcın olsun.

Zaten ne yapacagimi bilememem konusunda eşimin davranışları var önce yapıyor sonra pişman oluyor yani ben onun istediği gibi olursam evden dışarı çıkmaz kimseyle gorusmez o ne derse yaparsam sorun yok ama ufacık sesim çıktığında olan oluyo dayak çok yok hep yelteniyodu ama küfür tehditden öte gitmiyordu dayak yeni yani bir kac sefer oldu benimle oynuyo galiba öyle bi konusuyoki sanki suçlu benmisim gibi hissediyorum ve öyle bir duruma geldim ki o ne derse yapmak zorundaymisim gibi hissediyorum sorunları konusmaya çalıştığım zaman önce dinliyo sonra ustume yuruyo 5 10 dakika kafasında kuruyo galiba sonra yapiyo yapacağını

adamda tutarlı bir taraf yok. bu işin sonu iyi değil. ben de bir sığınma evine yerleşin diyorum. ne derse yapmaktan kasıt ne?

Sana yaptigi baskı sonucunda suclu hissetmen normal..Ama hayatında olan adam tam bir manyak..Dengesiz olduğu cok belli..Biran önce topla kendini..Birikmis paran falan varsa ailenin yanına gitme kaybettir izini bir sure

adamda tutarlı bir taraf yok. bu işin sonu iyi değil. ben de bir sığınma evine yerleşin diyorum. ne derse yapmaktan kasıt ne?
Ne derse yapmakdan kasıt yani herşey kendimi zorunda hissediyorum karşı çıkamıyorum o ne isterse ne derse bana ben istemsizce yapıyorum hani ne bilim emir gibi sanırım ve bu duyguyu engelleyemiyorum

Seni fazlasıyla sindirmiş
Sen kendin olmaktan çıkmışsın
Başka çaren yok polisden yardım isteyeceksin
Ara,dayak yediğini söyle,darp raporu al,sığınma evlerini ara madem ailen destek olmuyor
Bu şekilde devam edemezsin
Toparlanmalısın ve kendin için bir karar vermelisin

Yüzde sigara söndürmek nedir ya?
Aileniz anneniz babanız kimseniz yokmu.
Buna cesaret eden yarın öbürgün daha kötüsünede cesaret eder.
Bu adamdan kurtulmanın yollarını arayın bir şekilde kurtulun

Biran once cik o battaniye altindan ,o adami kapi disari et tekrar is aramaya bak
hayatini yeniden kur
Dunyadaki tek erkek o degil
omrunun sonuna kadar onu cekmek zorunda degilsin

Back
X