yasmin, mide bulantısı ve kusma

yuanna9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
235
44
Merhaba kızlar. Yaklaşık 12 gündür yasmin kullanıyorum. Hormon bozukluğu için. Aşırı tüylenme problemim var. Doktor yasmin verdi. Yalnız aşırı mide bulantısı yapıyor. Dayanamıyorum. Bu saatte hala bulantıdan dolayı uyuyamadım. Biraz önce afedersiniz çıkartmak zorunda kaldım. Akşam 10da icmistim. 5 saat sonra çıkardım yani. Etkisi geçmiş midir. Ben bu ilacı kullanamıyorum hep bulantı mı yaşayacam böyle. Ama tüylerden de kurtulmak istiyorum artık. Bana bi akıl verin nolur.

Merhaba kızlar. Yaklaşık 12 gündür yasmin kullanıyorum. Hormon bozukluğu için. Aşırı tüylenme problemim var. Doktor yasmin verdi. Yalnız aşırı mide bulantısı yapıyor. Dayanamıyorum. Bu saatte hala bulantıdan dolayı uyuyamadım. Biraz önce afedersiniz çıkartmak zorunda kaldım. Akşam 10da icmistim. 5 saat sonra çıkardım yani. Etkisi geçmiş midir. Ben bu ilacı kullanamıyorum hep bulantı mı yaşayacam böyle. Ama tüylerden de kurtulmak istiyorum artık. Bana bi akıl verin nolur.
Canım bırak ilacı. Ben 10gün kullandım, 10.gün kusmaktan hastaneye yattım haftalarca. Tekrar doktorunuza gidin başka hap versin.

bu tarz mide bulandıran ilaçlar için bulantı ilacı veriyorlar destek olarak.
doktorunuzla görüşün. olmazsa bulantı ilacı kullanırsınız.

bu tarz mide bulandıran ilaçlar için bulantı ilacı veriyorlar destek olarak.
doktorunuzla görüşün. olmazsa bulantı ilacı kullanırsınız.
Görüştüm başından atıyorlar resmen. Geçici bunlar dedi yolladı. Ama aksam olunca içmek istemiyorum biliyorum başıma gelecekleri. Geçen acillik oldum iğne vurununca anca geçti. Şimdi bile hafif hafif bulanıyor.yemek yiyesim yok. Bide kilo aldırıyor demişler bu ilaç için.boyle nasıl aldırıyor anlamadım :) ha bisey daha 5 saat sonra çıkardım etkisi gitmiş midir ya kafami ona taktım

Canım yan etkisi en az ilac buymuş. Digerlerini verse herhalde ölür kalırım :)
Ginera verdi bana başka bi doktor bunun ardından. Hatta daha sonra Ginerayı da istemediğimi beni olumsuz etkilediğini söyledim 7.ayda falan ve en en az yan etkili olan yazz24+4 verdi doktorum. Gerçekten de yazz en iyisidir. İçeriklerinin dozajlarını karşılaştırınca.

Ginera verdi bana başka bi doktor bunun ardından. Hatta daha sonra Ginerayı da istemediğimi beni olumsuz etkilediğini söyledim 7.ayda falan ve en en az yan etkili olan yazz24+4 verdi doktorum. Gerçekten de yazz en iyisidir. İçeriklerinin dozajlarını karşılaştırınca.
Sende de mi tuylenme sorunu vardı

Yok ben önce adet düzensizliği için kullandım, sonra da gebelikten korunmak için işte. Benim tüyler sarı sarıdır :)
Iste tuylenme problemi icin verilen d.kontrol haplari nadir. Yasmin diane 35 yazz falan veriliyormuş. Malesef bublardan birini içmem lazım. Doktorda içlerinde yan etkisi en az olan yasmin dedi

Iste tuylenme problemi icin verilen d.kontrol haplari nadir. Yasmin diane 35 yazz falan veriliyormuş. Malesef bublardan birini içmem lazım. Doktorda içlerinde yan etkisi en az olan yasmin dedi
E şifa olsun ne diim. İç.

X