Yastğın altına anahtar koyma olayı ( Rüyada evleneceğin kişiyi görmek )

kelebek_93

Kardeşim iyi ki var
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.530
15
158
Kızlar en çok burdan yorum alırım diye düşünüp buraya konu açtım.
Hiç kalmadığımız bir evde kalıp o evin anahtarını yastığımızın altına koyup da ilerde evlenceğimiz kişiyi görebiliyor muyuz ? :44:
Deneyen var mı kızlar ?
Gerçekten de rüyada görüyormuyuz ?:26:

Bildiklerimizi , denediklerimizi , deneyip de gördüklerimizi buraya yazalım ..

Son düzenleme:
ilginçmiş hiç duymamıştım.hiç kalmadığın evin anahtarı derken yatıya kalmadığın mı girmediğin mi

Son düzenleme:
ay ben 2 kez yaptım hiçbişecik görmedim kihkih

o anahtar degil,
ilk defa uyuyacagin bir evde oluyor diye biliyorum...

ben öyle bişey denemiştim yıllar önce..rüyamdada silahlı adamlar görmüştüm heralde dedim mafya gibi bişeyle evlenecemama deilmiş rüya biraz tuttu ama şuan uzman jandarmayla evliyim

evimiz oldu sonunda yuppiiii

evet ilk defa uyucağın bir evde oluyor. o evin anahtarını yastığın altına koyup uyuyosun

hee hic uyumadigin bir evde uyuyacagin zaman o evina anahtarinimi koyuyorsun yastik altina,
bende evde uyurken hic kalmadigin bir evin anahtarini koyacaksin sandim hos anahtari nasil alacaksan

hee hic uyumadigin bir evde uyuyacagin zaman o evina anahtarinimi koyuyorsun yastik altina,
bende evde uyurken hic kalmadigin bir evin anahtarini koyacaksin sandim hos anahtari nasil alacaksan

o evin anahtarını iste canım :))) ama pek işe yaramıyor sankimm bence biri görmüş atmış ortaya böyle bir olay var diye herkes bir umutt .. kihkih

valla hemde istanbuldaymışsın, leventteyim, koşş :)
evet cnm ist deyim. sana da yakınım hobaaa
ben öyle bişey denemiştim yıllar önce..rüyamdada silahlı adamlar görmüştüm heralde dedim mafya gibi bişeyle evlenecemama deilmiş rüya biraz tuttu ama şuan uzman jandarmayla evliyim
hehe senin ki biraz da olsa tutmuş

Allah iyiliğini versin kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…