- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
- Konu Sahibi kelebek_93
-
hehehe derdin bu mu kız
ben yaptım ama bi şey göremedim
ilginçmiş hiç duymamıştım.hiç kalmadığın evin anahtarı derken yatıya kalmadığın mı girmediğin mi
ilginçmiş hiç duymamıştım.hiç kalmadığın evin anahtarı derken yatıya kalmadığın mı girmediğin mi
yatıya kalmadığın canım
denemek istiyorum ama kalacağım ev yok ya
ay ben 2 kez yaptım hiçbişecik görmedim kihkih
Kızlar en çok burdan yorum alırım diye düşünüp buraya konu açtım.
Hiç kalmadığımız bir evin anahtarını yastığımızın altına koyup da ilerde evlenceğimiz kişiyi görebiliyor muyuz ? :44:
Deneyen var mı kızlar ?
Gerçekten de rüyada görüyormuyuz ?:26:
Bildiklerimizi , denediklerimizi , deneyip de gördüklerimizi buraya yazalım ..
denemek istedim şimdi. ayarlayayım bişeyler. gören olmuşmudur acaba
gel bana bebeğim :)
evimiz oldu sonunda yuppiiiiyarın akşam bendesiniz kızlaaaaaaaaaar
o anahtar degil,
ilk defa uyuyacagin bir evde oluyor diye biliyorum...
evet ya çok merak ediyorum deneyip de gören var mı
geliyim sana o zaman aç kapıyı
evimiz oldu sonunda yuppiiii
evet ilk defa uyucağın bir evde oluyor. o evin anahtarını yastığın altına koyup uyuyosun
hee hic uyumadigin bir evde uyuyacagin zaman o evina anahtarinimi koyuyorsun yastik altina,
bende evde uyurken hic kalmadigin bir evin anahtarini koyacaksin sandim hos anahtari nasil alacaksan
evet cnm ist deyim. sana da yakınımvalla hemde istanbuldaymışsın, leventteyim, koşş :)
hehe senin ki biraz da olsa tutmuşben öyle bişey denemiştim yıllar önce..rüyamdada silahlı adamlar görmüştüm heralde dedim mafya gibi bişeyle evlenecem ama deilmiş rüya biraz tuttu ama şuan uzman jandarmayla evliyim
hee hic uyumadigin bir evde uyuyacagin zaman o evina anahtarinimi koyuyorsun yastik altina,
bende evde uyurken hic kalmadigin bir evin anahtarini koyacaksin sandim hos anahtari nasil alacaksan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?