- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi kelebek_93
hadi kizlar toplanin bakiim bende bunlardan daha cok var yazarim yavas yavas

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben denemiştim ama kel alaka birini gördüm hatta o zamanki aklımla dehşete düşmüştüm''Aman Allah'ım bununla mı evleneceğim ben''diye.Sonuç:Boş işler bunlar.
kel dedin de aklima geldi bi keresinde teyzemin kizi yapmisti uyandi ne bu ya ben inanmam boyle seylere dedi niye dedik ruyamda cenesi uzun bi cocuk gordum yalan bunlar dedi ve sonuc:esinin cenesi uzun![]()
Ben evlendim ama canım rüyamdakiyle hiç alakası yok hem o çocuğu da tanıyordum amannnn ine aklıma geldi Allahhhh koru Yarabbiiiiii![]()
O olayı ben daha farklı biliyorum,o gün rüyanda ne görürsen onu yaşarmışsın diye..
Ayrıca Şubat ayında tutulan bir hızır orucu vardır 3 gün tutulur,son günü tuzlu tuzlu yenilir ve hiç su içilmez,gece rüyanda mutlaka eşin olacak kişi sana su verir..Bir çok tanıdığım var öyle eşlerini tanımadan rüyasında gören..
Bende tutmuştum resmen eşimin elini ve kolunu ve omzunu görmüştüm beyaz bir bardakta su vermişti bana..
Yaşlı ninelerimiz,anneannelerimiz falan hep anlatırlar bu olayın gerçekliğini..