ah duygu hanım kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş derler..benm oğlum 8 aylık..bütün gece memede uyuyor..beşiğine koyuyorum yarım saati doldurmadan gözü kapalı ağlmalaya başlıyor..tabi memeyi alınca susup uykuya devam..fena alıştı çok fena
arkadaşlar bir iki küçük fikir vereyim ben öyle alıştırdım sayılır, birincisi emzik kullanıyomusunuz? emmek bebeklerde ihtiyaçmış çünkü, emzik olmayınca bebek annesini emzik olarak kullanırmış, ikincisi ben oğlumu beşiğine yatırıp iki kaşının ortasını parmağımla sıvazlayarak ninni söylüyordum, yukardan aşşağıya doğru, bu hareket çocukları sakinleştiriyormuş bunuda bir prof söylemişti tv de, bide bugün tvde uyku arkadaşı diye bişey gördüm, şu süper dadı programında, seyrediyormusunuz bilmiyorum ama bugünde bu konu vardı, internetten bugünün videosunu izleyebilirsiniz fikir olur
Tesaduf bu ki; ben de kasinin ortasini dogdugundan beri oksuyorum, oksadigim an gozlerini kapatiyor, demek ki sakinlestiriyormusbunu ogrenmem iyi oldu, tesekkur ederim, emzik olayini dusundum, ortopedik alacam bir tane, umarim ise yarar.
evet psikolog söylemişti :) emzikte philips avent öneririm arkadaşlar, iki taralıda kullanılabiliyo, yani bebek ağızda memeyi çevirse bile sorun yok, iki tarafıda aynı. bu neden önemli, yine biyerde okumuştum; damaklı emzikleri bebekler ağızda çevirdiklerinde ters emdiklerinde bazen damak yapısında bozukluklara neden oluyomuş, bizimde ilk emziğimiz damaklıydı ama şimdi avent kullanıyoruz ve oğlum çok rahat aldı aventi :)
evet psikolog söylemişti :) emzikte philips avent öneririm arkadaşlar, iki taralıda kullanılabiliyo, yani bebek ağızda memeyi çevirse bile sorun yok, iki tarafıda aynı. bu neden önemli, yine biyerde okumuştum; damaklı emzikleri bebekler ağızda çevirdiklerinde ters emdiklerinde bazen damak yapısında bozukluklara neden oluyomuş, bizimde ilk emziğimiz damaklıydı ama şimdi avent kullanıyoruz ve oğlum çok rahat aldı aventi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?