Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odamın şeklini değiştircem,yardımm :(

Mervesultanvural

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
2
0
27
Arkadaşlar üniversiteye hazırlanmak için odama kapanıcam ama beni bunaltan bişeyler var, resimlere bakarak neyi nereye koyacağım konusunda fikir verirseniz sevinirim :) 2015-08-08-02-05-02-510.jpg
2015-08-08-02-05-02-510.jpg
2015-08-08-02-03-32-583.jpg
2015-08-08-02-03-58-883.jpg
2015-08-08-02-04-15-060.jpg

Bura nere ? Yurt odası felanmı?
Fazlalıklardan kurtul en azından göz önünden kaldır tekli koltuğun üzeri olabildiğince dolu koltukluktan çok eşyalara hizmet ediyor gibi, basit bir örtü felan alabilirsin onun üzerine, dolaparın üzerleri felan hep dolu depo gibi canım odan, senin düzenlenmeye ihtiyacın var başkada bir sorun yok bir iki ufak ucuz tablo felan olabilir koçtaş ikea gibi yerlerden uygun fiyatlara alabilirsin mesela.

cok daginik fotografa bakarken daraldim.buyuk bi poset al belki lazim olur diye sakladigin ne varsa at. ortaliktaki esyalari dolaba yada bazaya yerlestir ayakkabilari ayakkabiliga tasi. oyuncaklari birine hediye et

Calisirken masanin pencere onu de olmasini ben hep tercoh ederim aydinlik olsun icim daralip uykum gelmesin diye onun disinda ise yaramayan kullanmadigin ne varsa odadan cikar oda daha ferah olsun bana cok kalabalik geldi gardolapta duvara iyice yanasir sifir olursa ortalik acilir bide oyle bi imkaanin varsa kullanmadigin herseyi baska odalara at odan daginik olmasin fazla esyada olmasin bide isik onemli sari isik sevmiyorum ben mesela beyaz olcak onemli olan dikkatini kendi i verebilmen en iyisini sen bilirsin kendini nasil rahat hissediyosan herseyi oyle ayarla

X