- 16 Mart 2015
- 25
- 5
- Konu Sahibi Maystrybeautiful
Merhaba arkadaslar günlükkullanmaya yatak örtüsü alicam odama sizce hangisi daha cok yakisir fiyatida 40lira
Yoksa almiyimmi?????
Yoksa almiyimmi?????
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm oldu rica ederim..Cok tesekkur ederim cvp yazdigin icin biseyler yaptim sanıyorum görünüyor mu resim
açık renkli tercih edersen odanı açacaktır cnmaçık gri pembe beyazlı bir yolluk meselaCok tesekkur ederim cvp yazdigin icin biseyler yaptim sanıyorum görünüyor mu resim
hmm örtünde altın detaylar varmış ozaman krem alt tonlu bir yolluk kullanabilirsin ama bu yolluğun mobilyana uymamışBuda yatak örtüm odama ne gibi değişiklikler yaparsam daha güzel olur birsey eksik olduğu duygusu var içimde sürekliEki Görüntüle 1457330
biraz daha sade bir hava katmanı tavsiye ederim canım daha sade günlük kıvamında uçuk güzel bir renk örtü ve içinde pastel pembe lila gibi tonlar barındıran bir yolluk güzel olur..kesme yolluklar daha uygun sanırım onlardan ölçü verip yaptırabilirsin...şu anki fonlar gri beyaz mı ben öyle gördüm?Y.odamin yerini degistirdim onceden baska bir odadaydi ve fon perdelerimde kremdi ama simdi bu odaya gectim o yuzden yolluklar cok sırıtti yani y.örtumun aynisiydi takimdi perdelerim . Aslinda örtümle birlikte degistirmek istiyorum yolluklarimi mobilyama uyum saglamak icin ama yeni bir y.örtusumu yoksa pikemi , yolluklarda takimmi yoksa kestirmemi alsam bilemedim :-( of çok kararsizim :S
Bence acik gri kisa tüylu şagi hali cok yakisir. Fonunuzada gider.Buda digr odada iken kullandigim perdem ve halim y.o.mi siyah ve kremle kombinlemistim
gri ve beyaz karışımı içinde çok az kırmızı renk barındıran bi shagi almalısı bence. kırmızı her zaman siyahın olduğu yerde az da olsa görünmeli. diğer renkler de perdelere uyarrrrr
:) sanirim haklisin en guzeli hepsini atip bastan dosemek :) ama bu simdi mumkun degil genede cok tesekkur ederimMerhaba tekrardan
Yatak odan ile ilgili kendi zevkime göre verebileceğim fikirlerin en başında o yatak örtüsünü ve o perdeleri atman yönündedir çok kötü bir görüntü oluşturmaktadır.
Bence onun yerine sade bir fon perde ve beyaz benimkiler gibi basit perde kullanabilirsin yatak örtüsünüde şık ama spor bi şey almalısın
Aslında siyah yatak odası ile ilgili hiç bir fikrim olmadıgı için ancak bu kadar yardımcı olabildim
sen mümkünde yatak oda mobilyalarını komple değiştir :)