Yatakodam =●

Maystrybeautiful

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
25
5
Merhaba arkadaslar günlükkullanmaya yatak örtüsü alicam odama sizce hangisi daha cok yakisir fiyatida 40lira
Yoksa almiyimmi?????

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim cvp yazdigin icin biseyler yaptim sanıyorum görünüyor mu resim

Eklentiler

• 20150316_170233.jpg
    20150316_170233.jpg
    135,7 KB · Görüntüleme: 874
Y.odamin yerini degistirdim onceden baska bir odadaydi ve fon perdelerimde kremdi ama simdi bu odaya gectim o yuzden yolluklar cok sırıtti yani y.örtumun aynisiydi takimdi perdelerim . Aslinda örtümle birlikte degistirmek istiyorum yolluklarimi mobilyama uyum saglamak icin ama yeni bir y.örtusumu yoksa pikemi , yolluklarda takimmi yoksa kestirmemi alsam bilemedim :-( of çok kararsizim :S

Y.odamin yerini degistirdim onceden baska bir odadaydi ve fon perdelerimde kremdi ama simdi bu odaya gectim o yuzden yolluklar cok sırıtti yani y.örtumun aynisiydi takimdi perdelerim . Aslinda örtümle birlikte degistirmek istiyorum yolluklarimi mobilyama uyum saglamak icin ama yeni bir y.örtusumu yoksa pikemi , yolluklarda takimmi yoksa kestirmemi alsam bilemedim :-( of çok kararsizim :S
biraz daha sade bir hava katmanı tavsiye ederim canım daha sade günlük kıvamında uçuk güzel bir renk örtü ve içinde pastel pembe lila gibi tonlar barındıran bir yolluk güzel olur..kesme yolluklar daha uygun sanırım onlardan ölçü verip yaptırabilirsin...şu anki fonlar gri beyaz mı ben öyle gördüm?

Cok tesekkur ediyorum sagolun.
Fonlarimin zemini siyah üzeri gümüş cizgili ve aralardaki de kırık beyaz perdemide cok seviyorum mobilyama uydugunu düşündüğüm icin bu odaya almistim takimimi:)

Eklentiler

• 1426531357323.jpg
    1426531357323.jpg
    164,9 KB · Görüntüleme: 128
[QUOTE="hato, post: 39986698, member: 1487"e acik gri kisa tüylu şagi hali cok yakisir. Fonunuzada gider.[/QUOTE]
Sagi hastasiyim aslinda adini bile duyunca gülümsuyorum hemen ama temizliginin zor oldugunu ve kullanisli olmadigini soyledikleri için almamistim almayi cok isterim düz grimi olmali peki ? Ben siyah beyaz karisik düşünmüştüm bu seferde karma karisik olacakdi odam iste o korkuma alamiyorum bisey :):)

gri ve beyaz karışımı içinde çok az kırmızı renk barındıran bi shagi almalısı bence. kırmızı her zaman siyahın olduğu yerde az da olsa görünmeli. diğer renkler de perdelere uyarrrrr

Merhaba tekrardan

Yatak odan ile ilgili kendi zevkime göre verebileceğim fikirlerin en başında o yatak örtüsünü ve o perdeleri atman yönündedir çok kötü bir görüntü oluşturmaktadır.
Bence onun yerine sade bir fon perde ve beyaz benimkiler gibi basit perde kullanabilirsin yatak örtüsünüde şık ama spor bi şey almalısın
Aslında siyah yatak odası ile ilgili hiç bir fikrim olmadıgı için ancak bu kadar yardımcı olabildim
sen mümkünde yatak oda mobilyalarını komple değiştir :)

Merhaba tekrardan

Yatak odan ile ilgili kendi zevkime göre verebileceğim fikirlerin en başında o yatak örtüsünü ve o perdeleri atman yönündedir çok kötü bir görüntü oluşturmaktadır.
Bence onun yerine sade bir fon perde ve beyaz benimkiler gibi basit perde kullanabilirsin yatak örtüsünüde şık ama spor bi şey almalısın
Aslında siyah yatak odası ile ilgili hiç bir fikrim olmadıgı için ancak bu kadar yardımcı olabildim
sen mümkünde yatak oda mobilyalarını komple değiştir :)
:) sanirim haklisin en guzeli hepsini atip bastan dosemek :) ama bu simdi mumkun degil genede cok tesekkur ederim

X