- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.901
Altın bir süre daha yükselmeyecek belli oldu bende çok üzülüyorum zararimaSelam hanımlar.
Anca müsait olabildim.
Geçen kardaydim satmamistim hisseleri.
Nuh düştu ama şükür toparladi bugün tavana kilitledi..
Sekurum hala toparlanma derdinde.
Altından 1600 TL oldu zararım.
Bozdurma niyetindeyim.
Birkaç hisse belirledim.
Orta ya da uzun vadeli olacak şekilde.
Ona yatırım yapacağım gibi
Hangi hisseye gireceksen haber ver de almayalım yaa :))Ben ne zaman yeşil görcem acababorsada 3 kağıt aldım sürekli kırmızı, coine girdim 1 haftadır kırmızı.Azıcık altınım dolarım vardı onlarda ekside Bakalım önümüzdeki günlerde neler görcem
Dün ben nuh ve d... hisseleri arasında kalıp d li olanı seçtim şansSelam hanımlar.
Anca müsait olabildim.
Geçen kardaydim satmamistim hisseleri.
Nuh düştu ama şükür toparladi bugün tavana kilitledi..
Sekurum hala toparlanma derdinde.
Altından 1600 TL oldu zararım.
Bozdurma niyetindeyim.
Birkaç hisse belirledim.
Orta ya da uzun vadeli olacak şekilde.
Ona yatırım yapacağım gibi
Led_BiR_Vele_DisTiri GeyikliGece Bibibella borsacı hanımlar, kısa vadeli kar alıp kaçmalık bir hisseye hangi fiyattan gireceğinizi nasıl belirliyorsunuz
Mihail borsada beklentiler alınır, gerçekler satılır.Led_BiR_Vele_DisTiri GeyikliGece Bibibella borsacı hanımlar, kısa vadeli kar alıp kaçmalık bir hisseye hangi fiyattan gireceğinizi nasıl belirliyorsunuz
Morcum amerikan bankasinin cirit attigi kagitlar ne demek tam olarak? Nerden görüyoruz anliyoruz biliyoruzEtraftan fisildayanlar oluyor./ yöntem
Bunun disinda beklentilere bakiyorum. Mesela 75ten coca cola aldim cunku temettu oncesi yukselecegi belliydi 81den sattim. Cok degil ama bosta kalacagina 3 kurus kazanayim dedim. Temettüye kalmadan kaçtım. Temettu verisi cekilince herkes kacmis zaten.
Sektorde her sey ucmus ama bi kagit eksideyse o yesile kirdigi an girip az kalip kaciyorum.
Ama daha cok amerikan bankasinin cirit attigi kagitlarda al sat yapiyorum. 2 gun alir yukseltir. Herkese yuksekten mal verir. Bir satis verir sonra hizlica, tahtayi cokertir. O satinca alip o alirken satiyorum. Bu dabi hareket bence
Derinlik görmen ve akd görmen için paralı programlar var.Morcum amerikan bankasinin cirit attigi kagitlar ne demek tam olarak? Nerden görüyoruz anliyoruz biliyoruz
Hangi programlar mesela? Bilgisizligimi yine aciga cikardimDerinlik görmen ve akd görmen için paralı programlar var.
Onlardan bakabiliyorsun buna.
Orada o hisseye hangi aracı kurum girmiş görebiliyorsunuz.
Morcum amerikan bankasinin cirit attigi kagitlar ne demek tam olarak? Nerden görüyoruz anliyoruz biliyoruz
Derinlik görmen ve akd görmen için paralı programlar var.
Onlardan bakabiliyorsun buna.
Orada o hisseye hangi aracı kurum girmiş görebiliyorsunuz.
Minimalim selam. Doktorum cevaplamis benim icin.
Mesela benim coinleri sevmeme sebebim bu. Bekleyen emirleri ucretsiz goruyoruz bu bi avantaj ama kim aldi kim satti gormuyoruz ve yorum yapamiyoruz. Zaten gorsek de tüm dünyadaki alicilarin hareketlerini yorumlamak beni asar
Peki derinliği nerden görüyorsun canım?ne kadar ücret ödüyorsun bu bilgiyi almak için?Minimalim selam. Doktorum cevaplamis benim icin.
Mesela benim coinleri sevmeme sebebim bu. Bekleyen emirleri ucretsiz goruyoruz bu bi avantaj ama kim aldi kim satti gormuyoruz ve yorum yapamiyoruz. Zaten gorsek de tüm dünyadaki alicilarin hareketlerini yorumlamak beni asar
Hayırdır keyfin neden yok?Iyi aksamlar kızlar
Pek keyfim yok
Biraz coinlerle oynadim bu turda gunluk az islem yapma karari almistim ztn
Etraftan fisildayanlar oluyor./ yöntem
Bunun disinda beklentilere bakiyorum. Mesela 75ten coca cola aldim cunku temettu oncesi yukselecegi belliydi 81den sattim. Cok degil ama bosta kalacagina 3 kurus kazanayim dedim. Temettüye kalmadan kaçtım. Temettu verisi cekilince herkes kacmis zaten.
Sektorde her sey ucmus ama bi kagit eksideyse o yesile kirdigi an girip az kalip kaciyorum.
Ama daha cok amerikan bankasinin cirit attigi kagitlarda al sat yapiyorum. 2 gun alir yukseltir. Herkese yuksekten mal verir. Bir satis verir sonra hizlica, tahtayi cokertir. O satinca alip o alirken satiyorum. Bu dabi hareket bence
Uzun sure duran kagit hacimlenirse harekete gececektir. Alirim bir parca
Bunu da çok iyi anladım.Mihail borsada beklentiler alınır, gerçekler satılır.
Önce hisseleri belirleyip beklentilerine bakıyorum.
Kap haberlerine.
Yıllık grafiklerine.
Sonra hisse hakkında yorumlar ve analiz.
Diyelim 52 den girdim hisse 2 tavan yaptı.
Çıkmak istiyorum çıkıyorum.
Sonra düzeltme gelirse beklerim düşmesini sonra yine alırım yine beklerim.
Kısa vade beklentilerle alakalı bir de spek
Kağıdı her yerde konuşmaya başlarlar millet bir saldırır.
Yükseltir.
Sonra Cat çat cat satmaya başlarlar beklentiler bir türlü karşılanmaz ve kağıt sürünmeye başlar.
Hissenin hikayesi çok mühim.
Güvenilir olmalı.
Spek hisselerden uzak dur.
Iyi aksamlar kızlar
Pek keyfim yok
Biraz coinlerle oynadim bu turda gunluk az islem yapma karari almistim ztn
Peki derinliği nerden görüyorsun canım?ne kadar ücret ödüyorsun bu bilgiyi almak için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?