Altın bir süre daha yükselmeyecek belli oldu bende çok üzülüyorum zararima

Dün ben nuh ve d... hisseleri arasında kalıp d li olanı seçtim şans benimki küçücük ekside ama en az 1 ay bekleme kararıyla aldım o yüzden dert etmedim yine de bi içim sızladı

Bir d ile de başım dertte 2 haftadır mı ne hep kırmızı hep kırmızı zararım 10 tl ye yaklaştı değeri düşük bi hisse ama çok içim ısınmıştı beee

Ytd

Led_BiR_Vele_DisTiri GeyikliGece Bibibella borsacı hanımlar, kısa vadeli kar alıp kaçmalık bir hisseye hangi fiyattan gireceğinizi nasıl belirliyorsunuz

Etraftan fisildayanlar oluyor. / yöntem

Bunun disinda beklentilere bakiyorum. Mesela 75ten coca cola aldim cunku temettu oncesi yukselecegi belliydi 81den sattim. Cok degil ama bosta kalacagina 3 kurus kazanayim dedim. Temettüye kalmadan kaçtım. Temettu verisi cekilince herkes kacmis zaten.

Sektorde her sey ucmus ama bi kagit eksideyse o yesile kirdigi an girip az kalip kaciyorum.

Ama daha cok amerikan bankasinin cirit attigi kagitlarda al sat yapiyorum. 2 gun alir yukseltir. Herkese yuksekten mal verir. Bir satis verir sonra hizlica, tahtayi cokertir. O satinca alip o alirken satiyorum. Bu da bi hareket bence

Uzun sure duran kagit hacimlenirse harekete gececektir. Alirim bir parca

Son düzenleme:
Led_BiR_Vele_DisTiri GeyikliGece Bibibella borsacı hanımlar, kısa vadeli kar alıp kaçmalık bir hisseye hangi fiyattan gireceğinizi nasıl belirliyorsunuz
Mihail borsada beklentiler alınır, gerçekler satılır.
Önce hisseleri belirleyip beklentilerine bakıyorum.
Kap haberlerine.
Yıllık grafiklerine.
Sonra hisse hakkında yorumlar ve analiz.
Diyelim 52 den girdim hisse 2 tavan yaptı.
Çıkmak istiyorum çıkıyorum.
Sonra düzeltme gelirse beklerim düşmesini sonra yine alırım yine beklerim.
Kısa vade beklentilerle alakalı bir de spek
Kağıdı her yerde konuşmaya başlarlar millet bir saldırır.
Yükseltir.
Sonra Cat çat cat satmaya başlarlar beklentiler bir türlü karşılanmaz ve kağıt sürünmeye başlar.
Hissenin hikayesi çok mühim.
Güvenilir olmalı.
Spek hisselerden uzak dur.

Morcum amerikan bankasinin cirit attigi kagitlar ne demek tam olarak? Nerden görüyoruz anliyoruz biliyoruz

Morcum amerikan bankasinin cirit attigi kagitlar ne demek tam olarak? Nerden görüyoruz anliyoruz biliyoruz
Derinlik görmen ve akd görmen için paralı programlar var.
Onlardan bakabiliyorsun buna.
Orada o hisseye hangi aracı kurum girmiş görebiliyorsunuz.

Hangi programlar mesela? Bilgisizligimi yine aciga cikardim

Ne kadar arastirma yapsamda burayi okudukca yerimde sayiyormusum gibi geliyor

Minimalim selam. Doktorum cevaplamis benim icin.
Mesela benim coinleri sevmeme sebebim bu. Bekleyen emirleri ucretsiz goruyoruz bu bi avantaj ama kim aldi kim satti gormuyoruz ve yorum yapamiyoruz. Zaten gorsek de tüm dünyadaki alicilarin hareketlerini yorumlamak beni asar

Ahh neler kaciyor yine, yerimde sayiyorum vallahiii.. yok yok bu böyle olmayacak ben sana yolluyorum benim milyoncuklari arada bir yüzümü güldürsen yeter

Peki derinliği nerden görüyorsun canım?ne kadar ücret ödüyorsun bu bilgiyi almak için?

Nasıl süper anladım nasıl anlatamam.
Hay Allah kimin eksiği acaba

Bunu da çok iyi anladım.
Mmm kim tutar beni artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…