Hemen kullan alışınca vazgeçemezsin.hatta biz ailecek kendisiyle konuşuyoruz evin bir üyesi gibi oldu.salıveriyorum bir yerlerden çıkıp geliyor filan, evcil hayvan gibi
iyice heveslendimmmm valla.halı çok ben de ama.halının üstüne çıkıyor mu kendimiz mi koyuyoruz.kuzenmde ki kendi çıkıyor ama o zengünnn robotuuu

Ayyy neymiş o trik bizede anlatın

Valla son yıllarda kadınların parasını yemek isteyen erkekler daha çoğaldı bence.Oldu paşam kadın çalışsın para kazansın, eve gelsin işleri yapsın,çocuk doğursun çocuk baksın, sende yat bir yerlerini yaya yaya bu konuda çok fazla şey gördüm, evlenmeme sebeplerimden biride bu.Neyse sen merak etme biz seni uyarırız

mor hisseler ne oldu bugün eşim hep mutlu durmuyor da.zararda mı kar damı onu da sormadım valla.lastikçiler kazandırdı mı?ya da bankalar?

Şunu anladım insanların karşılıklı olarak mayası düzgünse, sınırlara saygılılarsa farklılıklara rağmen bi şekilde geçiniyorsun. En gıcık olduğum insan tipiyse direkt/olduğu gibi olmayan, "ay ben sizin iyiliğinizden başka ne isterim" tarzı sinsi kadınlar ve sürekli bir rekabet/hasetlenme enerjisi taşıyan kadınlar. Ex kayın ailede ikisiyle de karşılaştım maalesef, epey de toydum o zamanlar.

Yoksa anlaşamadığın zamanlar da olur kültür farkı var, kuşak farkı var. Kötü niyet taşımadığını içten bilirsen büyütmezsin. Geçinmeye gönlü olmak denir ya öyle işte.

iyice heveslendimmmm valla.halı çok ben de ama.halının üstüne çıkıyor mu kendimiz mi koyuyoruz.kuzenmde ki kendi çıkıyor ama o zengünnn robotuuu
Bizim evde komple halı canım normal halıysa shagy değilse sorun yok.Birde halıların püskülüne takılabiliyor.Kendi çıkıyor halının üstüne.Çok tatlı ya çıkıyor takılınca kendi kendine kurtulmaya çalışıyor, kurtulamazsa takıldım diye mesaj atıp sesleniyor

Son günlerde aldığım tüm avakodalar ya ham ya çürük diye konu aç
gelecek ay doğum günüm .eşim kızıma demez mi annenin bir şeye ihtiyacı yok 5 kilo siirt fıstığı alalım ona hediye.hem biz de yeriz. geçen yıl da hiç bir şey almamışlardıı bunu mu konu açsam acaba.hemen boşancılar gelir konuma missss

Fıstık gibi kadın istemiş kocan sana laf çarptırmış derlerYada sana saldırırlar pusuda bekliyorlar konu açılsın akıl versinler diye

saçakları yok ama kalın halılar.ama gene de alacağım baza altlarını dolap altlarını temzileyemiyorum.1 seneye yaklaştı kadında almadım eve zor oluyor temizlik.
Büyük rahatlık ceycey tavsiye ederim. Mop olayından bişey bekleme ama turbo modda çalıştırınca güzel süpürüyor. Evin haritasını çıkarıyor zaten telefondan belli alanları seçip oraya gönderebiliyosun falan. Ben sadece kapı arkaları vs dar alanlar için normal süpürgeyi çalıştırıyorum, kalan zamanda salıyorum haftada birkaç kez ortalığa yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…