- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.821
iyice heveslendimmmm valla.halı çok ben de ama.halının üstüne çıkıyor mu kendimiz mi koyuyoruz.kuzenmde ki kendi çıkıyor ama o zengünnn robotuuuHemen kullan alışınca vazgeçemezsin.hatta biz ailecek kendisiyle konuşuyoruzevin bir üyesi gibi oldu.salıveriyorum bir yerlerden çıkıp geliyor filan, evcil hayvan gibi
Senin köpeklerin hepsi evin içindemi?
Ayyy neymiş o trik bizede anlatınBen sabah sepetimi yaptım ve bir süre bakmamaya karar verdimYumurtalarım sepetten düşmesin diye stop da koymadım çünkü neden olmasın. Sonunu düşünen kahraman olamaz
Hojam bu arada sözünüzü dinleyip vesbeden karla çıktım ve ardından düştü, çok cüzi bir miktardı o yüzden parası önemli değil ama güzel bir tips and tricks öğrettiniz bana tenks efenim
Valla son yıllarda kadınların parasını yemek isteyen erkekler daha çoğaldı bence.Oldu paşam kadın çalışsın para kazansın, eve gelsin işleri yapsın,çocuk doğursun çocuk baksın, sende yat bir yerlerini yaya yayaHakkaten ya, çalışmak güzel ama biz şanssız bir dönemde miyiz neyiz, hem evle uğraş erkek yalandan bi işin ucudan tutsun (onu bile yapmayan var) hem git dışarıda çalış, kadınlara büyük kazık bu. Şimdi bi de kadınlara para yiyici diyenler türedi, yok nafaka yok şeyma subaşı. Bal gibi de biliyorlar kadınların aslında böyle yaşamadığını. Tekrar evlenmekten korkma sebeplerimdendir bu, ay kızlar ben biraz çabuk güvenirim allah göstermesin olmayacak biriyle olursam gözümü açın benim tamam mı :))
Sonra ben gibi batacaksinbu gece ben de öğrenmeye başlayacağım dersime çalışıp.bibi gibi heyecanlı heyecanlı alıp satacağım karar verdim
Son günlerde aldığım tüm avakodalar ya ham ya çürük diye konu açşu sitede bir kaynanamı şikayet edemedim görümceklerimi ezemedim ya yazıklar olsun bana.uydurayım bir dert de konu açayım bariii
yeterince battım son 3 ayda daha da batabilirim sorun yokkkSonra ben gibi batacaksin
Şunu anladım insanların karşılıklı olarak mayası düzgünse, sınırlara saygılılarsa farklılıklara rağmen bi şekilde geçiniyorsun. En gıcık olduğum insan tipiyse direkt/olduğu gibi olmayan, "ay ben sizin iyiliğinizden başka ne isterim" tarzı sinsi kadınlar ve sürekli bir rekabet/hasetlenme enerjisi taşıyan kadınlar. Ex kayın ailede ikisiyle de karşılaştım maalesef, epey de toydum o zamanlar.Ya benim gorumcem yok eltim yok. Kayinvalidem seker gibi kadin. Gerci ben de uyumluyum. Gelir evimde kalir no prob kalsin oglum da seviyor. Burda kv kalmaya geldi krizleri de oluyor o bende yok.
Bir daha her seyi basa sarmak, kv terörü falan cok korkunc geliyorrr
Yok bugün karar değiştirmezsem bakmicam katliam varBibibella sesin çıkmıyorr.coin avında mısın?
Tavan yapmıştı, patron hisselerini satıyo dedi portakal, kaçtım ben deAyyy neymiş o trik bizede anlatın
Bizim evde komple halı canım normal halıysa shagy değilse sorun yok.Birde halıların püskülüne takılabiliyor.Kendi çıkıyor halının üstüne.Çok tatlı ya çıkıyor takılınca kendi kendine kurtulmaya çalışıyor, kurtulamazsa takıldım diye mesaj atıp sesleniyoriyice heveslendimmmm valla.halı çok ben de ama.halının üstüne çıkıyor mu kendimiz mi koyuyoruz.kuzenmde ki kendi çıkıyor ama o zengünnn robotuuu
gelecek ay doğum günüm .eşim kızıma demez mi annenin bir şeye ihtiyacı yok 5 kilo siirt fıstığı alalım ona hediye.hem biz de yeriz.Son günlerde aldığım tüm avakodalar ya ham ya çürük diye konu aç
Kendi çıkıyor ama saçaklıysa halı takılıyor onlaraiyice heveslendimmmm valla.halı çok ben de ama.halının üstüne çıkıyor mu kendimiz mi koyuyoruz.kuzenmde ki kendi çıkıyor ama o zengünnn robotuuu
saçakları yok ama kalın halılar.ama gene de alacağım baza altlarını dolap altlarını temzileyemiyorum.1 seneye yaklaştı kadında almadım eve zor oluyor temizlik.Kendi çıkıyor ama saçaklıysa halı takılıyor onlara
Bibinin elinde zıpkınBibibella sesin çıkmıyorr.coin avında mısın?
Zipkını bana sapladı binanceBibinin elinde zıpkın
Fıstık gibi kadın istemiş kocan sana laf çarptırmış derlergelecek ay doğum günüm .eşim kızıma demez mi annenin bir şeye ihtiyacı yok 5 kilo siirt fıstığı alalım ona hediye.hem biz de yeriz.geçen yıl da hiç bir şey almamışlardıı bunu mu konu açsam acaba.hemen boşancılar gelir konuma missss
Büyük rahatlık ceycey tavsiye ederim. Mop olayından bişey bekleme ama turbo modda çalıştırınca güzel süpürüyor. Evin haritasını çıkarıyor zaten telefondan belli alanları seçip oraya gönderebiliyosun falan. Ben sadece kapı arkaları vs dar alanlar için normal süpürgeyi çalıştırıyorum, kalan zamanda salıyorum haftada birkaç kez ortalığa yetiyor.saçakları yok ama kalın halılar.ama gene de alacağım baza altlarını dolap altlarını temzileyemiyorum.1 seneye yaklaştı kadında almadım eve zor oluyor temizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?