yuppiyayye nin tavsiye ettiğini alacağım gece.kendime doğum günü hediyem olsunnn.borç yiğidin kamçısıdır onu da öderim nolacakkk.

Eve kedi eşimle oglusta istiyor ama ben şu sıralar güvenemiyorum kendime adam doğudaydı kaç yıldır evde 2 kişiydik birden anasıyla danasıda geldi olduk 4 kişi hizmet arttı rahata alışmışım
askerdir bu adam o zaman.biz de de gemi kaptanı akraba var.karısı adamı pek göremeden 11 yılı doldurdu

bu gece ben de öğrenmeye başlayacağım dersime çalışıp.bibi gibi heyecanlı heyecanlı alıp satacağım karar verdim
heyecanli heyecanli aldim ama aldiklarim noldu onu bile anlamiyorum takip edemiyorum

video izliyorum cözmeye calisiyorum ama hangi coinler güvenilir hic bir fikrim yok

btc ve bnb aldim ama ne durumda hic bilmiyorum cünkü cok karisik yada benim kafa basmiyor
ytd

Ben bakmıyorum bakmayacağım :)) ölürsem miras kalsın gerekirse o kadar uzun bekleyebilirim ölürsem trb coinimi sana bırakıyorum bibi kayıtlara geçsin
Ya benimki beklemelik değil ki keske öyle olsa bi limit var oraya düserse para uçuyor lanet gelsin olmaz denilen oldu duştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…