- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.841
Bende çok taklaya geldimZipkını bana sapladı binancetotomdan
Ben bakmıyorum bakmayacağım :)) ölürsem miras kalsın gerekirse o kadar uzun bekleyebilirimZipkını bana sapladı binancetotomdan
yuppiyayye nin tavsiye ettiğini alacağım gece.kendime doğum günü hediyem olsunnn.borç yiğidin kamçısıdır onu da öderim nolacakkk.Büyük rahatlık ceycey tavsiye ederim. Mop olayından bişey bekleme ama turbo modda çalıştırınca güzel süpürüyor. Evin haritasını çıkarıyor zaten telefondan belli alanları seçip oraya gönderebiliyosun falan. Ben sadece kapı arkaları vs dar alanlar için normal süpürgeyi çalıştırıyorum, kalan zamanda salıyorum haftada birkaç kez ortalığa yetiyor.
Köpek ne var sende gözümKediler evde kopekler veranda ve bahcede
Eve kedi eşimle oglusta istiyor ama ben şu sıralar güvenemiyorum kendime adam doğudaydı kaç yıldır evde 2 kişiydik birden anasıyla danasıda geldi olduk 4 kişi hizmet arttı rahata alışmışımKediler evde kopekler veranda ve bahcede
Kamudayım canım.Y Yuppiyayye kamudamısın özel sektör de mi?
askerdir bu adam o zaman.biz de de gemi kaptanı akraba var.karısı adamı pek göremeden 11 yılı doldurduEve kedi eşimle oglusta istiyor ama ben şu sıralar güvenemiyorum kendime adam doğudaydı kaç yıldır evde 2 kişiydik birden anasıyla danasıda geldi olduk 4 kişi hizmet arttı rahata alışmışım
heyecanli heyecanli aldim ama aldiklarim noldu onu bile anlamiyorum takip edemiyorumbu gece ben de öğrenmeye başlayacağım dersime çalışıp.bibi gibi heyecanlı heyecanlı alıp satacağım karar verdim
video izliyorum cözmeye calisiyorum ama hangi coinler güvenilir hic bir fikrim yokAslında biraz kurcalayınca rahat, ben de bir iki gün debelendim geldim burada mızıkladım ama bir iki video izleyince kolayca çözdüm. Naçizane tavsiyem direkt binance ile başlayın çünkü epey çok alternatif var. Bi de bu kripto dünyasında anladığım güvenilmez coinler evet var ama yatırımlık güvenilir coinler de varmış. Belli sayıda üretilen arkasında iyi şirketin olduğu falan. İlginç bir sistem değil mi, devleti dışarıda bırakmışlar ama güven esasında çalışıyorlar
edit: güvenilmezliğin ölçütü de piyasadan düşme falan, paranı yatırıyorsun puff uçuyor, borsadaki hissenin çıkarılması gibi. Coinler de aynı borsa gibi aslında, sağlam coin sağlam olmayan coin diye ayırıyorlar, bedelsiz veren coinler var (airdrop diyolar), bedelsize doğru coinin değeri artıyor sonra düşüyor falan.
eşimle aynı kurumdan çıkmayasınız ha ha ha.dünya küçükkk.Kamudayım canım.
Ya benimki beklemelik değil ki keske öyle olsaBen bakmıyorum bakmayacağım :)) ölürsem miras kalsın gerekirse o kadar uzun bekleyebilirimölürsem trb coinimi sana bırakıyorum bibi kayıtlara geçsin
Aaa olabilireşimle aynı kurumdan çıkmayasınız ha ha ha.dünya küçükkk.
mühendis kamudaAaa olabilireşinin mesleği neydi?
Oyyy yinemi yaa ne güzel baya artırmıştın da bu seferYa benimki beklemelik değil ki keske öyle olsabi limit var oraya düserse para uçuyor lanet gelsin olmaz denilen oldu duştu
50 dolar olmuştu 35 dolarimOyyy yinemi yaa ne güzel baya artırmıştın da bu sefer
başlangıç kaç dolarla girdin peki?50 dolar olmuştu 35 dolarim15 dolarcığım kaldı
Asker karacı bende 9yılıık evliliğin 6 yılını öyle geçirdim bir 5-6daha öyle olacak herhalde.Bakalım rekora koşuyoruz bizde.askerdir bu adam o zaman.biz de de gemi kaptanı akraba var.karısı adamı pek göremeden 11 yılı doldurdu
Ahahahmühendis kamuda
Benimde zarar var kazandıklarım gitti ana parayada girdim mucize olsa gece fırlasa satsam50 dolar olmuştu 35 dolarim15 dolarcığım kaldı
can sağlığı versin allah.evlilik illa ki dip dibe yaşam değildir.Asker karacı bende 9yılıık evliliğin 6 yılını öyle geçirdim bir 5-6daha öyle olacak herhalde.Bakalım rekora koşuyoruz bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?