- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.861
Öyle hep yeni evli gibi oluyor insan adamın huylarını unutuyor özlüyor kafaya takacak birsey olmuyor.can sağlığı versin allah.evlilik illa ki dip dibe yaşam değildir.
Kişi kendinden bilir işi derler ya aynen öyle insanların önceliği değiştikçe harcadıkları para miktarı ve yeri de değişiyordur. Benimde tanıdıklarım var karı koca sigara içerler ayda bilmem kaç verirler sigara için benden çok geliri olmasına rağmen benim 3 kuruşuma göz diker nasıl oluyor da sen bunları yapıyorsun diye gibi gibi. Bu topik bana para kazanmak için illada çalışmaya gerek olmadığını öğretti az miktarla girdiğim borsadan bile para kazanabildim insan yeter ki istesin olmayacak şey yokmuş onu öğrendim. Maşallah şimdilik iyi gidiyor bundan sonrada böyle gider çok bozulacağını sanmam. Elmas demişken bende bayılıyorum pırlanta yakut elmas gibi takılara şimdilik yakut ve elmasım olmasada zamanla alacağım resmen bu hayata asil olmak için gelmişim ama parasiz asilim bende çulsuz asil desek daha doğru olurbana görgüsüz diyen bile oldu sitede.neymiş ben çanta vs lerimle hava atıyormuşumdiyenin dırumu da çok iyi bu arada.yavvv ben doğal halimi anlatıyorum hava atsam ne diye kirada oturuyorum diyeyim ya da arabam 100 binlik bir şey idare ediyorum diyeyim.ne diye çocuğumu hiç kreş de dahil özel okula göndermedim diyeyimm.hepsini havalı havalı uydurmazmıydımm değil mi?ben çalışmadığım için kreşe anaokuluna para ödemedim o paralarla kızıma çeyizlik elmas set aldım mesela.bu zenginlik mi? hayır sadece tercih meselesi.ha kreşe gönderen parasını çöpe mi atıyor o da tabi ki hayır.yani insanların ihtiyaçları harcama biçimleri bambaşkadır.ben sigara içmem çanta alırım marka ayşe sigara içer ucuz çanta alır gibi gibi.sitede reel hayatımda ki gibi doğal ve dürüst olmayı tercih ettim neysem oyum ben.sizler de öylesiniz ki bu topik de maşallah ne kavga ne tartışma yaşandı bunca haftaa.
heyecanli heyecanli aldim ama aldiklarim noldu onu bile anlamiyorum takip edemiyorum
video izliyorum cözmeye calisiyorum ama hangi coinler güvenilir hic bir fikrim yok
btc ve bnb aldim ama ne durumda hic bilmiyorum cünkü cok karisik yada benim kafa basmiyor
ytd
Bence seninkilerin hepsi sonuna kadar açık gibiYarin çakra açtırıcam..
haline şükret martta tam bir sene olacak adamla dip dibeyiz.süpürge yapsam ses oluyor diyor vırt zırt çay kahve istiyor kaynana gibi oldu evde bir de.Öyle hep yeni evli gibi oluyor insan adamın huylarını unutuyor özlüyor kafaya takacak birsey olmuyor.
Kaldıraçlı mı yapıyon bibi şu kredi almalı olanYa benimki beklemelik değil ki keske öyle olsabi limit var oraya düserse para uçuyor lanet gelsin olmaz denilen oldu duştu
Dün işte 35 dolar la girdim oglen gibi 50 dolarım oldu sonra gene aldım ama öyle düseceğini düsünmemiştim iyiki 15 dolari saklamıs almamısim yoksa puff olcaktı 50 dolarbaşlangıç kaç dolarla girdin peki?
O neduYarin çakra açtırıcam..
Ben 4 aydır kayınvalide ile aynı catı altındayımhaline şükret martta tam bir sene olacak adamla dip dibeyiz.süpürge yapsam ses oluyor diyor vırt zırt çay kahve istiyor kaynana gibi oldu evde bir de.ha bir de zoom dan toplantıları var evlere şenlikk.diğer odaya kaçsam orda da kızın canlı dersi var.kaos var evde kaos
sen anladığın halde kaybediyorsan ben girsem 10 dakikaya batarım o zaman.20 doları riske atıp bir başlayayım öğrenmek için bakalım nolacakDün işte 35 dolar la girdim oglen gibi 50 dolarım oldu sonra gene aldım ama öyle düseceğini düsünmemiştim iyiki 15 dolari saklamıs almamısim yoksa puff olcaktı 50 dolar
Kaldıraçlı girme.Yoksa sorun çok olmaz bir anda gitmez en azından paransen anladığın halde kaybediyorsan ben girsem 10 dakikaya batarım o zaman.20 doları riske atıp bir başlayayım öğrenmek için bakalım nolacak
İzole x li iste 5X 10X gibi foto atim bak en solda alıs ortada anlik en sağda o fiyata gelirse paran yok oluyor işte guzel kazandıriyor ama buyük risk ha 2x 3 x yapsan 0 olma ihtimalin çok düsük tabiKaldıraçlı mı yapıyon bibi şu kredi almalı olan
Muhtemelen sen normal giswe gibi alirsin onda batma yok düserse düser cikarsa kazanirsın bu vadeli kaldıraçlı risk hepsen anladığın halde kaybediyorsan ben girsem 10 dakikaya batarım o zaman.20 doları riske atıp bir başlayayım öğrenmek için bakalım nolacak
O nedu
sen onlara ders verirsin enerji çakra vs.konusunda.kaptırma paraları borsa için lazım olurVucutta bulunan enerji noktalari var.
Enerjinin dengelenmesi iyi oluyor.
Açtır açtır hepimize yararVucutta bulunan enerji noktalari var.
Enerjinin dengelenmesi iyi oluyor.
Y Yuppiyayye sagol canim ama inanki bu kaymis halim. Hahaha :) acilsin bak nasil fisek gibiyim.
Bazen hisse biliyorum bu gider x noktadan doner diye. Usenip almiyorum. Otesi var mi hahaha
sen onlara ders verirsin enerji çakra vs.konusunda.kaptırma paraları borsa için lazım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?