Kişi kendinden bilir işi derler ya aynen öyle insanların önceliği değiştikçe harcadıkları para miktarı ve yeri de değişiyordur. Benimde tanıdıklarım var karı koca sigara içerler ayda bilmem kaç verirler sigara için benden çok geliri olmasına rağmen benim 3 kuruşuma göz diker nasıl oluyor da sen bunları yapıyorsun diye gibi gibi. Bu topik bana para kazanmak için illada çalışmaya gerek olmadığını öğretti az miktarla girdiğim borsadan bile para kazanabildim insan yeter ki istesin olmayacak şey yokmuş onu öğrendim. Maşallah şimdilik iyi gidiyor bundan sonrada böyle gider çok bozulacağını sanmam. Elmas demişken bende bayılıyorum pırlanta yakut elmas gibi takılara şimdilik yakut ve elmasım olmasada zamanla alacağım resmen bu hayata asil olmak için gelmişim ama parasiz asilim bende çulsuz asil desek daha doğru olur

nobahari söylemişti expert para diye bi kanal var youtubeda, ben de iki üç gündür izliyorum hoşuma gitti, teknik bilgileri veriyor orda nasıl coin seçilir vb. Her dediğini yapıyor muyum hayır tabi ki çünkü burnumun dikine neden gitmeyeyim ama güzel kanal

Öyle hep yeni evli gibi oluyor insan adamın huylarını unutuyor özlüyor kafaya takacak birsey olmuyor.
haline şükret martta tam bir sene olacak adamla dip dibeyiz.süpürge yapsam ses oluyor diyor vırt zırt çay kahve istiyor kaynana gibi oldu evde bir de. ha bir de zoom dan toplantıları var evlere şenlikk.diğer odaya kaçsam orda da kızın canlı dersi var.kaos var evde kaos

Ben 4 aydır kayınvalide ile aynı catı altındayım

Dün işte 35 dolar la girdim oglen gibi 50 dolarım oldu sonra gene aldım ama öyle düseceğini düsünmemiştim iyiki 15 dolari saklamıs almamısim yoksa puff olcaktı 50 dolar
sen anladığın halde kaybediyorsan ben girsem 10 dakikaya batarım o zaman.20 doları riske atıp bir başlayayım öğrenmek için bakalım nolacak

Kaldıraçlı mı yapıyon bibi şu kredi almalı olan
İzole x li iste 5X 10X gibi foto atim bak en solda alıs ortada anlik en sağda o fiyata gelirse paran yok oluyor işte guzel kazandıriyor ama buyük risk ha 2x 3 x yapsan 0 olma ihtimalin çok düsük tabi

Eklentiler

• Screenshot_20210222-152145_Binance.webp
    24 KB · Görüntüleme: 37

Vucutta bulunan enerji noktalari var.
Enerjinin dengelenmesi iyi oluyor.

Y Yuppiyayye sagol canim ama inanki bu kaymis halim. Hahaha :) acilsin bak nasil fisek gibiyim.
Bazen hisse biliyorum bu gider x noktadan doner diye. Usenip almiyorum. Otesi var mi hahaha

Açtır açtır hepimize yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…