- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.881
200 tale çok benim için.lego alırım kızıma sevinir yavrucakkk200 tale kiz cok pahali degil
Gecen bi konuda okudum fallara 500 1500 arasi para veriyorlarmis
200 tale çok benim için.lego alırım kızıma sevinir yavrucakkk
halkbank batırdı bizi bugün.çakra bile paklamaz artıkCakralari actircam ki daha cok para kazaniym
halkbank batırdı bizi bugün.çakra bile paklamaz artık
onları bilmiyorum valla.Brisa, goody?
Ahahaha açsana ayolBen de aldimboza nin tavsiyesiyle.
Henuz kullanmaya kiyamadim. Annem diyor ki ceyizine mi sakliycan hahaha
Ahahaha açsana ayol
Az evvel çalıştırdım mutfağı topladıktan sonra tıkır tıkır bi ses eyvah dedim bozuldu
Kızın tokasını yutmuş meğer. Aklım çıktı bozulacak diye
Yaaa o çocuk ıost u söylemişti..aldım geçen hafta/tutmadım..bu hafta %100 yaptınobahari söylemişti expert para diye bi kanal var youtubeda, ben de iki üç gündür izliyorum hoşuma gitti, teknik bilgileri veriyor orda nasıl coin seçilir vb. Her dediğini yapıyor muyum hayır tabi ki çünkü burnumun dikine neden gitmeyeyim ama güzel kanal
Hadi bakalım ceyceycimanladım teşekkürler.biz başlangıç yapayım bu akşamdan çalışarak.burda konuşuyorsunuz yeminle başka bir dil gibi geliyor bana.o derecede konuya uzağımm.
Ahahaha:) alemsin ceyceyo ilk yarıdaki mihaildi 2. yarıda ki mihail akıllı cin gibi.asla yanlış adam bulmazsın ben güveniyorum sana.şu an ki tüm bekarların tek engeli pandemi.maske altında kim kim belli değil.nasıl tanışıp evlenecekler yahuu.bugün markette kaç yıllık arkadaşımı bile tanımadım o tanımış beni de yanıma geldi
Hiç sormaCoinlerden ne durumdasin
Gunaydin.Evet çaķıldıkça çakılıyoruz.fuzemiz basasagi dogru son surat gidiyor
Günaydın hanımlar. Coinlerden 12 TL zarardayim
Hiç sorma
-%15 yaklaşık. Bekliyorum. Bugün belki biraz nakit aktarıp maliyet düşürürüm. Sen ne alemdesin?
Heem ne kan gölü.
Ben de eksideyim tabikibiraz maliyet dusurdum kapattim ekrani
Ama kan gölü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?