yattikca daha mi kotu ?

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
Merhaba kizlar uzun suredir gecmeyen halsizlik bazen kusma ishal ates var bende doktoruma gittim ilaclarimi aldim bebegim iyi dogal yogurt sut yumurtami da yiyorum meyvelerden vitamimde aliyorum 5-6 gun iyim sonrasinda yine bi halsizlik yine bi uyku egilimi hicbi isi yapamaz oldum surekli yatiyorum ama acaba yattikca daha da mi kotu oluyorum ? Evin bahcesi var cimen ve agaclardan arada cikip hava aliyorum gunes olunca iyi de geliyo cimen toprak kokusu ama sonrasinda yine ayni :KK43: hayattan bezdim valla nolacak boyle ?

Aynen ben de öyleyim, farındaysan aynı haftalardayız nerdeyse.Rutin ishallik yok ama ateş basması, sarhoşluk hissi,özellikle de dizkapağından sonrası halsiz,yorgunluk,uyku...Mevsim mi böyle yaptı,bu haftalarda mı böyle olur bilemedim.

Ayh bende öyleydim sonra birkaç hafta enerji patlaması yaşadım sanki:) şimdi yine halsizlik canm hiiic bişey yapmak istemiyor. Evin bahçesi varmış neguzel bize yakin öyle gidecek bile yer yok her yer bina avm. .yattikca kötü olunuyor bel agrilari oluyor. Kafaya takma cann bişey yapmak istemiyorsada yat uyu:)

Bende ayniyim gece uykusuzluk oluyo sonrada 1-2 ye kadar uyuyorum. ama erken kalktigimdada ayni halsizligi hissediorum. Ev isi bile yapamaz oldum bel agrisi yuzunden.. ne zaman kendimi iyi hissediyosam ozaman yapiorum sonucta benden ve bebisimden kiymetli deil ya.

Bende ayniyim gucumu toplayip gezip dolasiyorum biyerlere gidiyorum ewde durmuyorum ama aksam ewe gelince bitik halde oluyorum e gitme ewde otur diyen olur ama ewde oturdugum zaman hepcyatiyorum o daha kotu yapiyo

Bende aynıyım bütün gün yatıyorum üstüne birde erken doğum riskim çıktı geçen hafta kanamam oldu hiç değilse akşamları 1 saatte olsa yürüyordum oda elimden alındı.sabah kalkıyorum kahvaltımı yaptıktan sonra başlıyor yatma uyuma isteği akşama kadar uzanıp kalıyorum senin ne güzel evin bahçeliymiş 2 dk bile olsa çıkıp hava alma şansın var

Ay nolacak boyle bizim halimiz :KK43: son aylarda daha fazla kilo aliniyor denmesi belki de bu yuzden insan hareket edecek halde olmuyo ki

X