Yavrum bıraktı gitti annesini

Başınız sağ olsun. Annem'de Abimden sonra ablamı 1 yaşındayken kayıp etmişti ve benden sonra birde kardeşime düşük yapmıştı. Evladın ana ve babadan önce gitmesi tuaf bir durum ama o şimdi yaradanın yanında melek olarak seni bekliyor ve gözlüyor olacak. Elbet hemen toparlanman zordur fakat bak eşinde bu zamanında seninle acıyı paylaşıyor. Allah sizlere güç aşılasın.. bak bir yavrunuz daha var siz ona o da size muhtaç.

Canım geçmiş olsun Allah sabır versin. Rabbim salih evlatlar nasip etsin

İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir evladın hemencecik olur. Senin bu yaşadığını 4 ay önce yaşadım m çok iyi anlıyorum. Allah yardım etsin diğer çocuğun kaç yaşında

Allah razı olsun çok teşekkür ederim duan için ..
Sahi görebilicekmiyim yavrumu ahirette ..
Buzdolabı kapağına kızımın resmini asmıştım yanınada melek yavrumun ultrason resmini ...
Bacaklarım titriyor mutfağa gidemiyorum
Allahım daha büyük acılardan sana sığınırım diyorum ama içim yanıyor evlere sığamıyorum .
Eşim üşüyorum pencereyi kapa dediysede ben tam tersi uyuşmuşum pencere önünde

Elbet göreceksin.
Hemde o güzellikler içinde, çimlerde yuvarlanacaksınız. Kahkahaları seni mest edecek. İyi ki dayanmışım Allahım diyeceksin, iyi ki sabrettim ve yavrumu görebildim oyunlar oynayabildim diyeceksin. :) sen yeter ki dua et. Olur mu? için çok ferah olsun. acını çok iyi anlıyorum hem de çok. ama sonu harika olacak. cennette(cennet için Allah Rıza'sı için çabalarsan)sonsuza kadar ailenle ve o minik kuzunla olacaksın. bence gerçekten harika. :) Dualarımda olacaksın. Yeter ki dimdik dur. Sen annesin. güçlüsün.

bende yaşadım o acıyı.... hergün kafanı dağıtacak şeyler yap, yoksa zaman geçmiyor.... ilk adetten sonra inşallah hemen bir bebeğin daha olur.
Hep dua ederim Allahım hiçbir anne babayı evlat acısıyla sınamasın diye benim içime ateşler düştü Allah şehit analarına kat be kat sabırlar ferah yürekler nasip etsin..2 ay taşıdım bebeğimi içimde yeniden bir can yeşermişti,olmadı nasip değilmiş ... Yandı yüreğim

Başın sağolsun canım benim... ne hissettiğini anlıyorum bende iki ay önce bebeğimi kaybettim aynı duyguları yaşadım ama zamanla geçecek sakın üzülme allahım tekrar nasip eder inşallah.

Ben de ilk gebeliğimde sağlıksız gebelik olduğu için kaybettim bebeğimi o yüzden çok iyi anlıyorum.
Kendini suçlama seninle hiç alakası yok bunun. Sağlıksız döllenme olduğu için düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…