- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi scarlettjohansson
-
Canım geçmiş olsun Allah sabır versin. Rabbim salih evlatlar nasip etsinağlayarak yazıyorum...
kahrettim kendimi bittim tükendim ilk defa başıma geliyor çok acıymış çok...
2 aylık olmuştu yavrum ama dün yoğun kanama bu sabahta parça gelince koşa koşa doktora gittik hiç bişey yoktu içimde . Meleğim bıraktı annesini tutamadım onu, gücüm yetmedi ...
Bomboş hissediyorum şuan boşluğun içinde sürükleniyorum sanki .eşimle bu bebeği çok istemiştik, bi bebeğimiz var çok şükür ama meleğiminde doğmasını çok istemiştik nasip olmadı
Eşimle sarılıp ağlaşıyoruz berbat haldeyim bebeğimlede ilgilenmek zorundayım dinlenemiyorum kafamı toparlayamıyorum bitik haldeyim
Sadece yazıp bi nebze olsun rahatlamak istedim
Allah razı olsun çok teşekkür ederim duan için ..Allahım sabır versin ikinize de..
Lütfen kendini bu kadar üzme olur mu?
Allah'a dua et, bol bol..
İnşirah oku..
Hem cennet nasip olursa o yavrunu görebileceksin. Düşünsene..harika değil mi? o yüzden namaz kıl dua et, aç ellerini Allah'a anlat.
Evladın için dik dur. O seni böyle görürse nasıl üzülür değil mi? Çok çok zor anlayabiliyorum. Ama dualarımda olacaksın hep biiznillah.
9 aylık bi kızım var amin teşekkür ederimCanim Allah sabir versin diyorum
Kucuk bebeginmi var?ilgilenemiyorum yazmissin
Kendini toparla lutfen,hem daha cok erkek haftalarda olmus ya daha ileriki donemde olsaydi.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim duan için ..
Sahi görebilicekmiyim yavrumu ahirette ..
Buzdolabı kapağına kızımın resmini asmıştım yanınada melek yavrumun ultrason resmini ...
Bacaklarım titriyor mutfağa gidemiyorum
Allahım daha büyük acılardan sana sığınırım diyorum ama içim yanıyor evlere sığamıyorum .
Eşim üşüyorum pencereyi kapa dediysede ben tam tersi uyuşmuşum pencere önünde
Hep dua ederim Allahım hiçbir anne babayı evlat acısıyla sınamasın diye benim içime ateşler düştü Allah şehit analarına kat be kat sabırlar ferah yürekler nasip etsin..2 ay taşıdım bebeğimi içimde yeniden bir can yeşermişti,olmadı nasip değilmiş ... Yandı yüreğimbende yaşadım o acıyı.... hergün kafanı dağıtacak şeyler yap, yoksa zaman geçmiyor.... ilk adetten sonra inşallah hemen bir bebeğin daha olur.
Ne güzel maşallah bak bi bebeğin var. Gene oolur ki. Korunma Allahın izniyle olur. Bak benim kimsem yok9 aylık bi kızım var amin teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?