Yavrum bıraktı gitti annesini

Durumunuza çok çok üzüldüm. Ama kendinizi de fazla yıpratmayın. zaten sağlıklı bir gebelik değilmiş ki, bebeğin büyüseydi de bir çok sağlık durumu olurdu. Engelli olma ihtimali yüksek olurdu. Herşeyin başı sağlık sıhat. Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat vermeyi nasip etsin..
Malesef aynı durumu bende yaşadım. bebeğimi 7 haftalıkken kaybetmiştim.. ona o kadar çok alışmıştım ki.. güzel duygulardı ya..Rabbim istiyen herkese sağlıklı sıhatli evlat versin.. Hiç üzülmeyin..

başın sağolsun...

Basin sagolsun canim,bende 6 yillik ozlemden sonra ikizlerime hamile kaldim,6.ayima girdigimde erken dogum yaptim kaybettim,acimin tarifi yoktu ne yedim ne ictim ne konustum,ama zamanla geciyor,acin icinde kalsada simdi yine ikizlerime hamileykm rabbim bunlari kucagima almayi nasip eder kizlarimin omrunu ogullarima verir İnşaAllah

Ne güzel yazmışsın içimi ferahlattığın için Allah senden razı olsun

Başınız sağolsun..
Ne denir ki.. Allah verdi Allah aldı.. Cennette sizi bekliyor olacak.. Bir isim koyun yine de bahsederken ismiyle bahsedin.. Cinsiyetini bilmiyorsanız Kız ve erkeğe uygun bir isim olsun..
Sağlıklı olan bebekler asla düşmezmiş zaten.. Demekki en hayırlısı buymuş hakkınızda.. Rabbim hayırla tekrar verir inşaallah .. Yavrunuzu da bağışlar

Başın sağolsun canım benim... ne hissettiğini anlıyorum bende iki ay önce bebeğimi kaybettim aynı duyguları yaşadım ama zamanla geçecek sakın üzülme allahım tekrar nasip eder inşallah.
Sanada sabırlar diliyorum.bebeğimi unutup geçmek istemiyorumki unutamam elbet ama alışıcam inş rabbim sabrını bu mübarek günlerin hatrına verir inş

Başın sağolsun arkadaşım.
Allah sabır versin.
Doktor neden olduğunu söyledi mi?
Amin inş teşekkür ederim
2 aylık gebeliğimin son 1 ayı kanamayla geçti doktor herşeye hazırlıklı olmalıyız diyordu ama keseyi gördüğümüzde o da umutlu konuşmuştu ve çevremdeki çoğu insan hamileliklerinde yaşadıkları kanamayı ve sonrasında mutlu sonu anlatıp durdular öyle umutlanmıştımki olacak sandım ... Bu sabah parça geldiğinde içime ateş düştü gittiğimizde olan olmuştu ..

Konuyu yanlış yere açmışsın galiba.maaleaef bebeğimi kaybettim bölümüne açmalıydın.benim girmeye bile korktuğum sonrasında aktif olarak çokca yazdığım konuya..
Sana kısaca olacaklardan bahsedeyim:
Çok üzüleceksin ağlayacaksın günler geçicek hep aklına gelicek her geldiğinde gözünden yaşlar süzülecek.hamile gördüğünde garip olacaksın,ultrasondaki hareketlerini düşüneceksin.çıldıracak gibi olacaksın.insanlar seni teselli etmek için amcasının kızının ya da dayısının gelinin de başına geldiğini anlatacak.dinler gibi yapacaksın ama yüreğinin yangınına hiç bir şey iyi gelmeyecek.
Sonra biraz daha vakit geçince toparlanacaksın.güleceksin konuşacaksın eğleneceksin ama bir an aklına da gelince minik bebeğim bensiz nerelere gider ne yapar yalnız başına diye düşününce eli kolu bağlı oturmaktan başka yapacak bir şeyin olmayacak.
Eğer bu ruh halinden çıkamazsan eşine ve kendine zarar vermekten başka bir şey yapmamış olursun.
Biliyorum başkalarının da bu durumu yaşaması senin acını hafifletmiyor ama günümüz koşullarında düşük çok normalleşti.her 10 kadından 7 si düşük yapabiliyor.
Çok klişe ama sağlıksız olduğu için bitti zaten.zamanı değildi bir de.
Bence ilk adetini olana kadar korun.sonrasında düşünürsen tekrar denersin.rahmin toparlanırsa zaten bir daha hamile kalırsın.
Folic asite devam et.kontrollerini aksatma..
Allah evladına uzun ömürler versin.başın sağolsun.rabbim eyüp peygamber sabrı versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…