- Konu Sahibi scarlettjohansson
-
başın sağolsun...ağlayarak yazıyorum...
kahrettim kendimi bittim tükendim ilk defa başıma geliyor çok acıymış çok...
2 aylık olmuştu yavrum ama dün yoğun kanama bu sabahta parça gelince koşa koşa doktora gittik hiç bişey yoktu içimde . Meleğim bıraktı annesini tutamadım onu, gücüm yetmedi ...
Bomboş hissediyorum şuan boşluğun içinde sürükleniyorum sanki .eşimle bu bebeği çok istemiştik, bi bebeğimiz var çok şükür ama meleğiminde doğmasını çok istemiştik nasip olmadı
Eşimle sarılıp ağlaşıyoruz berbat haldeyim bebeğimlede ilgilenmek zorundayım dinlenemiyorum kafamı toparlayamıyorum bitik haldeyim
Sadece yazıp bi nebze olsun rahatlamak istedim
İnşallah hayırlısıyla inşallah çok teşekkür ederimTez zamanda yeniden hamile kalırsın inşallah, elbette bu acı da unutulmaz ama hepimiz hayatta birseylere tutunmak zorundayız
Allahım sizede sabırlar versin inş . çok zor acısıBen de 13 haftalikke kaybetmistim kuzumu , acını çok iyi anlıyorum unutmayacaksin ama azalacak zamanla inşaAllah Rabbim sabırlar versinn♥
Ne güzel yazmışsın içimi ferahlattığın için Allah senden razı olsunElbet göreceksin.
Hemde o güzellikler içinde, çimlerde yuvarlanacaksınız. Kahkahaları seni mest edecek. İyi ki dayanmışım Allahım diyeceksin, iyi ki sabrettim ve yavrumu görebildim oyunlar oynayabildim diyeceksin. :) sen yeter ki dua et. Olur mu? için çok ferah olsun. acını çok iyi anlıyorum hem de çok. ama sonu harika olacak. cennette(cennet için Allah Rıza'sı için çabalarsan)sonsuza kadar ailenle ve o minik kuzunla olacaksın. bence gerçekten harika. :) Dualarımda olacaksın. Yeter ki dimdik dur. Sen annesin. güçlüsün.
Bu akşam senin içinde dua edicemNe güzel maşallah bak bi bebeğin var. Gene oolur ki. Korunma Allahın izniyle olur. Bak benim kimsem yok
keşke benim de bi bebeğim olsaydı
Amin inş teşekkür ederimGeçmiş olsun
Başınız sağolsun
Bebeğine sarıl , inşallah yine olur hayırlısıyla
Allah sabır versin
Başınız sağolsun..ağlayarak yazıyorum...
kahrettim kendimi bittim tükendim ilk defa başıma geliyor çok acıymış çok...
2 aylık olmuştu yavrum ama dün yoğun kanama bu sabahta parça gelince koşa koşa doktora gittik hiç bişey yoktu içimde . Meleğim bıraktı annesini tutamadım onu, gücüm yetmedi ...
Bomboş hissediyorum şuan boşluğun içinde sürükleniyorum sanki .eşimle bu bebeği çok istemiştik, bi bebeğimiz var çok şükür ama meleğiminde doğmasını çok istemiştik nasip olmadı
Eşimle sarılıp ağlaşıyoruz berbat haldeyim bebeğimlede ilgilenmek zorundayım dinlenemiyorum kafamı toparlayamıyorum bitik haldeyim
Sadece yazıp bi nebze olsun rahatlamak istedim
Sanada sabırlar diliyorum.bebeğimi unutup geçmek istemiyorumki unutamam elbet ama alışıcam inş rabbim sabrını bu mübarek günlerin hatrına verir inşBaşın sağolsun canım benim... ne hissettiğini anlıyorum bende iki ay önce bebeğimi kaybettim aynı duyguları yaşadım ama zamanla geçecek sakın üzülme allahım tekrar nasip eder inşallah.
Amin inş teşekkür ederimBaşın sağolsun arkadaşım.
Allah sabır versin.
Doktor neden olduğunu söyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?