Lekeler, Çiller Yaz Geliyor yine mi lekeler?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
Arkadaşlar merhaba . Geçen yaz bıyık bölgemde leke oluşmaya başladım o zamandan beride güneş kremsiz çıkmamaya başladm kışın gitti şimdi belirmeye başladılar tekrardan ne yapacağımı bilmiyorum bb krem kullandığım için lekeyi hafifletmekle kalıyo hiç hoş bir görüntü değil tavsiyelerinize açığımm o_O

Arkadaşlar merhaba . Geçen yaz bıyık bölgemde leke oluşmaya başladım o zamandan beride güneş kremsiz çıkmamaya başladm kışın gitti şimdi belirmeye başladılar tekrardan ne yapacağımı bilmiyorum bb krem kullandığım için lekeyi hafifletmekle kalıyo hiç hoş bir görüntü değil tavsiyelerinize açığımm o_O
Bende leke konusunda magdurlardan biriyim ben yogurt limon karbonat 3 nu kullaniyorum geceleri lekeli bolgeye surup yatiyorum kuruduktan sonra sabahta yikiyorum..

Bende leke mağdurlarındanım:) arkadaşın bahsettiği karışımı bende uyguladım yalnız limon katmadan sadece yoğurt karbonat düzenli kullanımda lekeleri baya açıyor bi müddet yaptıktan sonra geri bıraktım tekrar başlayayım yalnız gece sürüp sabah yıkıyorum demişsin o yüzünde kuruyo rahatsız etmiyor mu seni ?

Aynı sorun bendede var yokmu bu lekeleri tamamen geçiren bir Yöntem ciddi ciddi bıyıklıyım ve bu canımı sıkıyor güneş kremi kullanıyorum ama nafile sonuç yine karartı

Pirinç suyu da bu konu da faydalıymış diye duydum ben ama denemedim . Özellikle güneşe çıkarken sürmek güneş ışınlarından koruyomuş

X