Yaz Tatili

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.475
Kızlar biz hiç hesaba katmadan bayram planı yaptık ve tatilde regl oluyorum :KK43: Adet geciktirici deneyimi olanlar yardım edebilir mi? Ne almalıyım,ne zaman başlamalıyım? Bu haplarla ilgili hiç olumlu yorumlar yok internette,herkes kötülemiş nerdeyse.

GÜNCELLEME - 14 Temmuz
İmdat diye bağırasım var :mad:
Adet geciktirici içiyordum ama 2 gün önce başlamama rağmen hiç bir işe yaramadı,yine adet oldum.
Nolur bana çabuk bitmesi için bir şeyler yazın adet söktürücü filan.Bende araştırıyorum internetten şimdi.Belki "ben şunu denedim 6 gün değil de 4 gün sürdü sonra bitti" diyen çıkar:KK43:

Son düzenleme:
bende kullanmak zorunda kaldım...3-4 gün önceden kullanmaya başlamaya gerkiyor..hormonları alt üst ettiği doğru..ama mecbursan yapçak birşey yok..

bende kullanmak zorunda kaldım...3-4 gün önceden kullanmaya başlamaya gerkiyor..hormonları alt üst ettiği doğru..ama mecbursan yapçak birşey yok..
Tatili zehir eder mi? Ben ondan korkuyorum açıkçası. Yani düzensizlik dışında ne zararı olmuştu örnek verebilir misin canım?

Önemli zamanlarda günün olmasa bile erken gelir zaten
doktora git geciktirici veriyorlar ben de umreye gidenlerden duymuştum

Tampon avm lerde satılıyor ped bölumunde bulabılırsın canım, bunun dısında ben genelde adet gecıktırıcı kullanıyorum 2 gün önce yutmaya baslıyorum yaklasık 5 6 gun engellıyorum

Tatili zehir eder mi? Ben ondan korkuyorum açıkçası. Yani düzensizlik dışında ne zararı olmuştu örnek verebilir misin canım?
aa pardon ben yanlış anladım sizi.kullanırken bir sorun yaşamadım.gayet rahattım ben.
tatil sonunda bırakınca kötü oldum.çok değişik bir ağrı vardı.tarif edemeyeceğim.çok uzun sürdü kanama.yani bunun gibi şeyler.
zaten mecbur kalmadıkça kullanmayın diyorlar.bende bir daha kullanmadım.en iyisi tampon bana göre.
ama siz eczacınıza danışın yine de mutlaka.muhtemelen her bünye farklı tepki verir.

Tampon avm lerde satılıyor ped bölumunde bulabılırsın canım, bunun dısında ben genelde adet gecıktırıcı kullanıyorum 2 gün önce yutmaya baslıyorum yaklasık 5 6 gun engellıyorum
Bende de hap ağır basıyor,sanırım ondan alacağım.Hangi markayı kullanmıştın? Eczacı önerir dimi?

O nasıl bir şey,onu da bilmiyorum ne cahilim yaa:110:
google vajinal tampon yazarsanız çıkar.
ped yerine en azından denizdeyken kullanabilirsiniz diye aklıma geldi..

yoksa ne tampon ne de geciktirici kullandım. ikisini de bilmiyorum artılarını ,eksilerini.

aa pardon ben yanlış anladım sizi.kullanırken bir sorun yaşamadım.gayet rahattım ben.
tatil sonunda bırakınca kötü oldum.çok değişik bir ağrı vardı.tarif edemeyeceğim.çok uzun sürdü kanama.yani bunun gibi şeyler.
zaten mecbur kalmadıkça kullanmayın diyorlar.bende bir daha kullanmadım.en iyisi tampon bana göre.
ama siz eczacınıza danışın yine de mutlaka.muhtemelen her bünye farklı tepki verir.
Benim normalde de şiddetli ağrım oluyor,yandım ozaman. Tamponu internetten biraz araştırdım da ben onu beceremem ya rahatsız olurum.Bir de benim miktarı çok fazla,sürekli aklım kalır geçmiş mi diye

Ben iki yıl önce kullandım tıpkı sizin gibi tatile denk geldiği için. Adet gününe 3-4 gün kala başlıyorsunuz içmeye. Tatil boyunca rahat ediyorsunuz. Bende herhangi bir yan etkisi olmadı. Adet dönemlerimde hafif bir düzensizlik oldu ama hapa bağlayamam onu çünkü genel olarak düzensizlik vardı bende zaten.

Bende evlenirken kullandim bana yan etkisi veya herhangi bi zarari olmadi,birkac gun oncedeb basliyorsun,hapi biraktiktan dort bes gun sonrada normal adet olmustum.

google vajinal tampon yazarsanız çıkar.
ped yerine en azından denizdeyken kullanabilirsiniz diye aklıma geldi..

yoksa ne tampon ne de geciktirici kullandım. ikisini de bilmiyorum artılarını ,eksilerini.
İlk yazdığında baktım canım.Ve tırstım sanki :) Hap alacağım sanırım

Kızlar biz hiç hesaba katmadan bayram planı yaptık ve adetim tatile gideceğimiz gün başlıyor :KK43: Adet geciktirici deneyimi olanlar yardım edebilir mi? Ne almalıyım,ne zaman başlamalıyım? Bu haplarla ilgili hiç olumlu yorumlar yok internette,herkes kötülemiş nerdeyse.

yaaaaa şimdi sen söyleyince farkına vardım ki ben de tatilde regl olucam
yaaaaaaaaaaaaaaa :cry::cry::cry:
ama sadece 1 güncük denize gidecektim yaaaaa

X