• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Faydaları ne ki karbonatlı suyun ben bu yazanlara pek güvenmiyorum siz söyleseniz?

Sindirim sistemini çalıştırıyor, tükettiğimiz besinlerin içerisinde yer alan asitleri yok ediyor yani miğde asidini dengeliyor.
yani yağ yakmıyor, dolaşımı hızlandırıyor, bazı organlarımızın çalışmasına yardımcı diyebilirim.

canım maalesef öğle yemeğin full karbonhidrat olmuş
çorba-kuru fasulye-bulgur pilavı eşittir hep ekmek demek
sebze, et çeşitleri ağırlıklı beslenmeni öneririm
ya da 2 şer yemek kaşıkları ile sınırlandırıp salata yemeni

canım öğle yemeklerini çalıştığım yerde yiyorum o yüzden ne çıkarsa bahtına misali oluyo ama akşam yemeklerinde daha çok sebze ağırlıklı yapıyorum genelde kuşbaşıyla pişiririm,haftada 1-2 gün falan da et balık türü şeyler yapıyorum öyle dengelemeye çalışıyorum.bu arada senin menü iyiymiş:46:

canım öğle yemeklerini çalıştığım yerde yiyorum o yüzden ne çıkarsa bahtına misali oluyo ama akşam yemeklerinde daha çok sebze ağırlıklı yapıyorum genelde kuşbaşıyla pişiririm,haftada 1-2 gün falan da et balık türü şeyler yapıyorum öyle dengelemeye çalışıyorum.bu arada senin menü iyiymiş:46:

işyerinde sıkıntı olabiliyor haklısın, o zaman kaşık sayısını azaltmaya çalış bari, zamanla sadece çorba içip sofradan kalkabilirsin,
yoğurt bulundur yanında. meyve de ekle ara öğünlerine, süt de

bende varımmmmmm :) slm kızlar benide alın aranıza 33 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var doğumdan sonra gönderemedim kilolarımı 77leri gördüm en son iki hafta önce 74,600 idim yemeklerimi azalttım aburcuburu kestim 72,500 gördüm ama o vücuttaki şişlikti sanırım o yüzden vermiş gibi hissetmiyorum ilk hedefim 65 sonra 60 ve sonrasında 55 olurmu sizce ?

bende varımmmmmm :) slm kızlar benide alın aranıza 33 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var doğumdan sonra gönderemedim kilolarımı 77leri gördüm en son iki hafta önce 74,600 idim yemeklerimi azalttım aburcuburu kestim 72,500 gördüm ama o vücuttaki şişlikti sanırım o yüzden vermiş gibi hissetmiyorum ilk hedefim 65 sonra 60 ve sonrasında 55 olurmu sizce ?

Hoşgeldin aramıza gel gel yavaş yavaş sağlıklı beslenerek kiloları veriyoruz
her cuma kilo bildirimi yapıyoruz
nerdeyse günün her saati mutlaka forumda biri oluyor
kendine bir detoks yap başlamadan önce istersen ödemi atarsın:40:

Hoşgeldin,

Olur tabi neden olmasın. Sen yeter ki iste ::34:

sağolun ben öğle ve akşam yemeğinden yarım saat kadar önce yoğurt kürü yapıyorum günde 1,5 - 2 litre su içiyorum güniçinde ödem attırıcı çay tarifi almıştım netten onu içiyorum akşam 6da yemek olayımı bitiriyorum bakalım cumaya tartılınca sonucu görücez hepbirlikte :)

ALINTI KIZLAR
Annem yıllar önce Tv de gördüğü bir kokteyl seti almıştı ve yanında bir kitap hediye gelmişti.O kitap elime geçti.Kitabın adı çok dikkat çekici "PERHİZ YAPMADAN KİLO VERMEK İÇİN BULDUĞUM NUMARA"Yazarı Fransız DANIELLE CHEVALIER...Kitabı daha önce okumuştum ama ilgimi çekmemişti.Ama giriş kısmını geçenlerde okudum ve sizlerle paylaşmak istedim. Şimdi sizlere kitabın girişinden bazı alıntılar yazıcam;

"Perhiz yapmadan kilo vermek için bulduğum numara ne?Çok basit.Belki de inanamayacağınız kadar basit.İşin ilginç yanı basit olmasına rağmen sonuç aldım,zayıflamak isteyen dostlarım çok iyi sonuçlar aldı ve şu an elinizde tuttuğunuz kitabı yayınladığım günden beri iyi sonuçlar elde eden okurlarımdan teşekkür dolu yüzlerce mektup alıyorum.İşte inanılmayacak kadar basit sırrım:Yemeklerinizi alıştığınızdan daha ağır bir tempoda yemeğe çalışın.Bunu başarabilmenin yolu da lokmalarınızı uzun uzadıya çiğnemekten geçiyor.Belki de buna inanmıyorsunuz.Başlangıçta bana da öyle geliyordu.Kaybedecek bir şeyim olmadığı için bunu denemeye karar verdim.

Sonuç;İlk haftada üç kilo,daha sonra ki günlerde de 6 kilo verdim.Yani çok kısa bir sürede tam 9 kilo verdim.Tüm erkek ve kadın arkadaşlarım buna benzer etkileyici sonuçlar aldı.Bütün bunlardan sonra sizin de bunu denememeniz için ortada hiç bir neden yok.Üç gün için deneyin,sonra tartılın.Ben son derece hoşnut edici bir süprizle karşılaşacağınıza inanıyorum."

ALINTI

100 sayfa olmuş kızlar maşallah bize :)

iş yerindeyim ve çok yoğunum bir selam vereyim dedim akşam okuyacağım çok kaynatmayın
herkese iyi haftalarrr

mervecim senin evlenmene 6 ay mı kaldı?

ya benim huzursuzluğum neden bilio musun, erkek arkadaşım artık aileler tanışsın, istemeye gelelim dedi 2 gün önce, evlenelim dedi yaneeeee, ve benim acilennnnn istediğim kiloya ulaşmam lazımm yaa, bana yardım edin kızlarrrrrrrr:18::18:
aaa ne kadar hoş. allah tamamına erdirsin dilerim istediğin kiloya ulaşacaksın her birlikte başaracağız :) kızlar evde olanlara bit tavsiyem ; evde bulunduğunuz sürece belinize sauna ped bağlayın. haftada 1.5 cm incelme garantili :) ;)

Kizlar vücuda detosk nasil yapiyosunuz bnada bi soyleseniz

canım ben hafta sonu içki içtim
o yüzden pazar kendime çok kızdım ve karbonatlı su
yapıp içtim içim temizlendi resmen pinn arkadaşımızda bugün yaptı ama bendeki
gibi bir etkisi olmadı sanırım onda
diyet forumunun altında var zayıflama kürleri
netten detoks kürleri yazıncada bulursun:40:

canım sen zaten çıtırmışsın da bizimki onaya tabi :)

Annem yıllar önce Tv de gördüğü bir kokteyl seti almıştı ve yanında bir kitap hediye gelmişti.O kitap elime geçti.Kitabın adı çok dikkat çekici "PERHİZ YAPMADAN KİLO VERMEK İÇİN BULDUĞUM NUMARA"Yazarı Fransız DANIELLE CHEVALIER...Kitabı daha önce okumuştum ama ilgimi çekmemişti.Ama giriş kısmını geçenlerde okudum ve sizlerle paylaşmak istedim. Şimdi sizlere kitabın girişinden bazı alıntılar yazıcam;

"Perhiz yapmadan kilo vermek için bulduğum numara ne?Çok basit.Belki de inanamayacağınız kadar basit.İşin ilginç yanı basit olmasına rağmen sonuç aldım,zayıflamak isteyen dostlarım çok iyi sonuçlar aldı ve şu an elinizde tuttuğunuz kitabı yayınladığım günden beri iyi sonuçlar elde eden okurlarımdan teşekkür dolu yüzlerce mektup alıyorum.İşte inanılmayacak kadar basit sırrım:Yemeklerinizi alıştığınızdan daha ağır bir tempoda yemeğe çalışın.Bunu başarabilmenin yolu da lokmalarınızı uzun uzadıya çiğnemekten geçiyor.Belki de buna inanmıyorsunuz.Başlangıçta bana da öyle geliyordu.Kaybedecek bir şeyim olmadığı için bunu denemeye karar verdim.

Sonuç;İlk haftada üç kilo,daha sonra ki günlerde de 6 kilo verdim.Yani çok kısa bir sürede tam 9 kilo verdim.Tüm erkek ve kadın arkadaşlarım buna benzer etkileyici sonuçlar aldı.Bütün bunlardan sonra sizin de bunu denememeniz için ortada hiç bir neden yok.Üç gün için deneyin,sonra tartılın.Ben son derece hoşnut edici bir süprizle karşılaşacağınıza inanıyorum."

ALINTI

Back
X