Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım bende kılo vermk ısteyenlerdenım ama emzıklı bebegım var dıyet ısıde sıkıyor sadece bol su ve yoğurt kuru kullanıyorum bu sayede ayda 2 kılo verıyorum tabı yememe muhakkak dıkkat ederek kızım 1 yasında bende 85 ıle doğum yaptım sımdıkı kılom 68.500 yaza zayıflamam lazımmm ama :37::37:

ohhh öğlende bol yeşill salatamı yedim yagsız tuzsuz :) mutluyum diyetimi bozmuyorumm. kızlar hemen size bir salata tarifi veriiim muhtemelen biliyorsunuzdur ama.

*bol yeşillik (soğan hariç)
*bir tane salatalık
*bir yk mısır
*yoğurt

:) hepsini karıştırıp (yogurdu bol olsun) üzerine ne isterseniz ton balığı olur tavuk olur. hem yoğurt yemiş oluyorsunuz hemde çok lezzetli (bir arkadaşıma diyetisyeni önermiş). afiyet olsunnn

hımmmm harika görünüyor bende denicem bir ara :) :56:
tşkler cnm paylaşımın için :34:

yumurtlama dönemine denk gelio o zaman. metabolizma hızlı çalışıo olabilir evet.
bazı insanlarda yumurtlama döneminde şişlik olurmuş, bende olmuo da, bende adet olmaya yakın 1 haftada şişmeye başlıyorum ve bu duruma sinir oluyorum. İşin kötüsü yarın sabah da dietisyenimde haftalık kontrolüm var, moralim bozulmasın die zaten bekunis ya da dulcolax alıyım diorum. Ona da sölicem aldığımı tabii ki.. Zaten geçen hafta 1.200 su almıştı vücudum, onu atıyım en kötü.

bendede oluyordu ama bu fazla su içme işi yaradı
ben o dönemde bitki çayı içiyorum bide işe yarıyor canım
ilaç kullanma yarın bi doktoruna gitte :53:

canım karbonatlı suyu nasıl yapıosun ve ne kadar kullanıosun günde ben bunu yeniş duydumda :( merak ettim

canım suya atılan karbonat, suyu alkali yapıyor. Bu da yediklerimizden kaynaklanan fazla miğde asidini en aza indirgiyor. Böylelikle sindiirm sistemine yardımcı oluyor. Bir zararı yok yani. Sirkeli su da aynı işlevi görüyor. Hatta limon da - maden suyu da.

Ben 9 gündür içtiğim tüm sulara karbonat ekledim. Bir faydasını gördüm mü bilmiorum.
Geçen hafta diyetisyenime sormuştum. Bazı danışanlarında işe yaradığını ve kilolarında fark yarattığını söylemişti. Ancak bu fark aslında yağ yakımından kaynaklanmıyor.

1 lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat şeklinde kullanıyorum.

bendede oluyordu ama bu fazla su içme işi yaradı
ben o dönemde bitki çayı içiyorum bide işe yarıyor canım
ilaç kullanma yarın bi doktoruna gitte :53:

canım sen nerelerdesin ya, vallahi yokluğunu arıyorum :ssz:

sendeki şu karbonatlı su yun etkisi bende de olsaydı, iyi olurdu.
yeşil çay, kayısılı form çay da içiorum hergün ama yine bağırsaklarımı bozmuyor. uzun yıllardır normal çay yerine hep bitki çayları tükettiğim için bünyem alıştı sanırım.

yarın doktoruma gidince tartıda fazla rakam görmek istemiorum yaaaa, korkuorum:18:
o yüzden alıyım dedim.
yoksa ona kalsa bana bağırsakları bozmam için, akşamları 2 doğranmış incir ile sütü kaynat, içindeki incirleri önce ye üstüne de sütünü iç demişti, yaptım işe yaramadı, gerçi 1 defa yapmıştım, üst üste yapsam işe yarardı belki.
ya da haftada 1 gün sabah kahvaltısı olarak 3 tane kivi ye demişti. Onu hiç denemedim çünkü sabah çok aç oluyorum ve normal kahvaltı yapmak istiyorum.
ilaç alsam da tabii ki hergün ya da sık sık kullanmayacağım.
Ayda 1 fln kullanıyım diorum.

aslında şimdi bi diyetisyenimi arayıp sorayım şu ilacları bakiim ne dicek :44::44::44:

canım suya atılan karbonat, suyu alkali yapıyor. Bu da yediklerimizden kaynaklanan fazla miğde asidini en aza indirgiyor. Böylelikle sindiirm sistemine yardımcı oluyor. Bir zararı yok yani. Sirkeli su da aynı işlevi görüyor. Hatta limon da - maden suyu da.

Ben 9 gündür içtiğim tüm sulara karbonat ekledim. Bir faydasını gördüm mü bilmiorum.
Geçen hafta diyetisyenime sormuştum. Bazı danışanlarında işe yaradığını ve kilolarında fark yarattığını söylemişti. Ancak bu fark aslında yağ yakımından kaynaklanmıyor.

1 lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat şeklinde kullanıyorum.

çok teşekkür ederim. :)

kızlar öğle yemeğim; 1 kase çorba(içinde mısır ve bezelye vardı seçtim onları bikaç mısır aldım sadece),4 yk mercimekli bulgur pilavı,3 yk türlü(kızartma malesef),1 tane de ayran :)

11:30 1 portakal
12:30 karışık hazırladığım çayım
birazdan yemeğe çıkmayı düşünüyorum kuru fasulye varmış bugün menüde sevmem ama yapcak bişi yok
1 dilim ekmek ve yoğurtla yerim artık tabi pilav yok tabiki
ve ben nihayet hayırı öğrendim kızlar dün ahçımız irmik helva yapmıştı ve ben asla dayanamazdım ama hayır dedim akşamda evde tatlı vardı ve yemedim eşim bile şaşırdı böyle devam edersen kilo verirsin dedi çok mutlu oldummm
Eşler cok önem tasiyo diyet döneminde benimki surekli sen daha kilo veremessin deyip moralimi bozuyo beni sitrese sokuyodu o yüzden diyete girince ona soylememistim farketti ama bizim evde kilo konusu gecince hemn dalga gecerdi ilk defa bana inandığını farkettim eşinin sana inanmasi cook güzel:)

Eşler cok önem tasiyo diyet döneminde benimki surekli sen daha kilo veremessin deyip moralimi bozuyo beni sitrese sokuyodu o yüzden diyete girince ona soylememistim farketti ama bizim evde kilo konusu gecince hemn dalga gecerdi ilk defa bana inandığını farkettim eşinin sana inanmasi cook güzel:)

bana da sarıldığımda daha küçük geliosun dedi geçen gün :1::1:

kızlar ben öğleye kadar ara öğün olarak kuru yemiş yiyorum 1 ceviz 3 fındık 3 badem gibi bunlar çok kalorili şeyler szice devam etmelimiyim

kızlar ben öğleye kadar ara öğün olarak kuru yemiş yiyorum 1 ceviz 3 fındık 3 badem gibi bunlar çok kalorili şeyler szice devam etmelimiyim

yiyebilirsin cnm tabii ki, 3 tam ceviziçi veya 10 badem veya 10 fındık. ya da karışım işte.
ancak diğer öğünlerinde yaplı şeyleri tüketiosan yeme.

Bugün biraz yogun gecti girememistim sabah:3dlm cavdar ek bir domts 3zeytin bi dlm peynir yumurta has.krmizi biber ara:elma öğlen:yoğurt zamanım olmadi yemk yemeye bugün:))sabahta tardida şok gecirdim cunayi bekloyorum bakalim:)

Back
X