anladım guselim allah hayırlısını versın ınsallah...WALLA GÜZELİM ŞİMDİ BENİM HUYUM KURUSUN BEN ÇOK İRDELERİM HERŞEYİVE BUNU DA HEP DÜŞÜNMÜŞÜMDÜR :18::18::18::18::18::18::18::18:ŞÖYLE ANLATIM ALLAHIM HAYIRLISINI SAĞLIKLISINI WERSİN LAKİN
; BEN ERKEK ÇOCUĞU İSTEİNCE ŞÖYLE DÜŞÜNÜORUM ÇOK ÖZENİORUM HANİ ANNELERİNE DÜŞKÜN ERKEN ÇOCUKLARI FISTIĞIM FALAN DER ANNESİNİ KORUR KOLLAR SONRA KIZ GİBİ ÇOK SORUNLARI OLMAZ EYKEKİM BNM DİE İÇİM GİDİO SONRA DİORUM OOOHHHOOO SÜNNET TELAŞI WAR SONRA GİDER UYUZ Bİ KIZ BULUR OĞLUMU ÜZER BİZİ ÜZER KAYNANALIK YAPAMAM İÇİM ÜZÜLÜR GEÇ OĞLANI DİORUM SONRA KIZ A GELİORUM AMANDA AMAN MİNİCİK SAÇLARI ÖR TOPLA ETEK LER KİLOTLU ÇORAPLAR FALAN SÜPER ANNE KIZ GEZMEĞE SİNEMAYA GİDERİZ HEM BABAYLA KIZ ÇOCUĞU HÜPPER ANLAŞIO YA SONRA DİORUM OHHHOOOOO KIZ ÇOCUĞU ÇEYİZİ WAR KAYNANASI WAR BÜYÜMESİ WAR VIDI VIDI
HER DERDİ BİTMEZ
YANİ KIZÇEELRİM SANIRIM BEN PEK KARASIZIM AMA EŞİM OĞLAN ÇOK İSTİYOR BEN OĞLAN HAYALİDE KIZ HAYALİDE KURUORUM Bİ TÜRLÜ KARAR WEREMİORUM
ALLAHIMDAN NE GELİRSE KABULÜM ANLICAĞINIZ
ben babasndan dolayı hep erkek ıstedım ılk cocugumu malum dın kapalılık mevsuzu kucuk yasta cocugu bunaltır dıe hem erkekler cocukluk cagında cok kaprisli olmuyolar mıy mıy degıller kızlar pek nazlı .giyim kuşam olarak da mınnak bır erkek gıydırmeyı hayal ettım hep sonrasında kız kardesıde olsa abı olarak basında bulunur her zaman babasınında karsınında durur dıe cok dua ettım rabbım nasıp ettı şükür pipisin yedıgım arap şükrüm benimmm