• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

o zaman ayran detoxunu uygulamış ıkı ınsan olarak mıdeyı bozuyomus demekkı kesınlıkle onaylamıyoruz ayran detoxunu yapan cok kısı var ben ıkıncıye yapıyorum notu okudun mu:75 kg ve üzeri olanlar uygulasın yazıo o yaptı benıde o gun bugundur bagırsaklarım normal degıll hala ıshalım :ssz:
bir daha mı asla kimseye tavsiye etmıyorum :14:

anneme yaptıgım pasta kızlar çok zaman ayıramadım o yuzden içime sinmedi:26: ama inşallah beğenir muzlu çikolatalıı...:16:

$m5mj7.webp

harika görünüyor canım çektiiii :9::9::9: ellerine sağlık..
gelin beraber olsun bide kuyabiye yapmıştım ama onun fotosunu çekmemişim kare çeklinde üstünde canım annem yazıyo 4 köşesinde papatya var pastanın ustundekınden bakalım bu akşam onlar yıycek ben bakcam bende bakla yıycem dereotlu :31:
pasta çok güzel süslemene bayıldım benim yerime de ye canım bi çatal :) afiyet olsun ellerine sağlık
ahh o bir çatal yok mu o çatalı sallasam o pastayı kımse elımden alamaz o kadar krızım var
canım süper görünüyo ellerine sağlık:16:
sağol bebişim bizde anca goruyoz işte:34: survıvor ıncekı donem mustafa topaloglu sozu"Nankör midesine vurarak ne versem yıyosun doymak bilmiyosunn" heh işte aynı o hesap bız saglıklı seyler verelım mıdemıze

canlar ben kaçar. mesai bitti. eve gidip jillianımı yapıcam. lazkızıma ayrıca sevgiler :16:

sonrada cici cici giyincem şıkıdım günüme gidicem. mcukkkssss. öpüldünüz şekerler.

gelin beraber olsun bide kuyabiye yapmıştım ama onun fotosunu çekmemişim kare çeklinde üstünde canım annem yazıyo 4 köşesinde papatya var pastanın ustundekınden bakalım bu akşam onlar yıycek ben bakcam bende bakla yıycem dereotlu :31:

ahh o bir çatal yok mu o çatalı sallasam o pastayı kımse elımden alamaz o kadar krızım var

sağol bebişim bizde anca goruyoz işte:34: survıvor ıncekı donem mustafa topaloglu sozu"Nankör midesine vurarak ne versem yıyosun doymak bilmiyosunn" heh işte aynı o hesap bız saglıklı seyler verelım mıdemıze

he wala ya yiyo yiyo doymak bilmiyo kör olasıca :)

canlar ben kaçar. mesai bitti. eve gidip jillianımı yapıcam. lazkızıma ayrıca sevgiler :16:

sonrada cici cici giyincem şıkıdım günüme gidicem. mcukkkssss. öpüldünüz şekerler.
ohhh valla hadi bakalım bak hamurişi yiyeceksen bile bir bıçak yardımıyla hepsinden ceviz buyuklugunde anca yee lazkızına sevgılermıss :20: bız necıyız beaaa trakya guselı oldumu sımdı beaaa

ben çıkıyorum yavaş yavaş kızlar öpüldünüzzzz :54::54::54: yarın görüşmek üzere iyi bakın kendinizeee :16::16::16:

kızlarrr;

sabah
1 yumurta
3 zeytin
1 domates
şekersiz çay

ara;yeşil çay

saat;10 1 kase ayran detoksu
saat 12; 1kase ayran detoksu
saat 2; 1 kase ayran detoksu (veeee lazkızının sonu :) )

saat 3; limonlu mercimek çorbası

akşam;
taze fasulye (4 kaşık)
1 kase yoğurtt

level 2 /3. gün bitti.... level 2 gerçekten çok zevkli severek yapıyorummm :16::16:

Back
X