Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:sm_cool:anacım bu topik hamile olmayanı bile hamile eder vallaaa ..takılmaya devaaaaammmhihoyyythihoyyyt
eğer hamile değilsem başınıza fena ekşiycem bilesiniz arkadaşlar-tatlicadiarzu-:sm_cool:anacım bu topik hamile olmayanı bile hamile eder vallaaa ..takılmaya devaaaaammmhihoyyythihoyyyt
eğer hamile değilsem başınıza fena ekşiycem bilesiniz arkadaşlar-tatlicadiarzu-
sanada umut bahçemizden bir demet umut sunuyorumm..a.s.:seninde meleğin göbişine konacak inş....:1hug::enbuyukkk:eğer hamile değilsem başınıza fena ekşiycem bilesiniz arkadaşlar-tatlicadiarzu-
kızlar hamilelik hastası olduk şu an size yazarken dahi kendimi dinliyorum karnıma arada bir kasılma giriyor ve hala giriyor belkide diyorum sonra boşuna kendini umutlandırıp kandırma ama diyorum sonra test almayı da else nin dediği gibi beklemem lazım daha vaktim var bir haftada olsa şimdi bunun umudu bile beni heycanlandırıyor bunu bari doyasıya yaşayım
sanada umut bahçemizden bir demet umut sunuyorumm..a.s.:seninde meleğin göbişine konacak inş....:1hug::enbuyukkk: