Yazın burs yatar mı?

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Merhaba ben üniversite öğrencisiyim bir süredir özel bir şirketten burs alıyorum burs veren kişiyi tanıyoruz neyse haziranda burs yatmıştı ama okullar kapandı ya temmuz ağustosta da yatırırlar mı acaba ? Özel şirket olunca nasıl oluyor tam bilmiyorum.

Ben ogrenim kredisi aliyordum o yatiyordu ama bu hem burs hemde ozel sirket bilemicem :/ basbakanlik burdu falan bizim zamanimizda yatiyordu ama ozeller :?

canım kyk bursu olsa yatar ama özel burs yazın yatmaz, yatmasında zaten. onlar size okul zamanları yardımcı olsun diye veriliyor sen yazın okul okumuyorsun tabi yaz okulu falan yoksa. yani tatil zamanı neden yatsın o burs. onu verenlerinde kendine göre bütçesi var, herkese yazın burs yatırsa çatır çatır yer millet parayı, yazık günah. paraya ihtiyacın varsa gir bi işe çalış canım bence hem kendi kazandığın para tatlı olur.

Ben tıp fakültesindeydim,, bizim okullar diğerlerinden geç kapanır erken acılırdı,yaz okulu olunca zaten hiç gelemezdik..Allah var ailemin durumu da kötüydü.. Valla Diğer bölümler ne zaman açılsa , ozaman yatardı burs. Hiç de aramadım, benim okul erken başlıyor diye..

Bi arkadaşımın özel bursu yatıyodu diğerinin yatmiyodu yatıran kişi ve kurumla alakali tamamen yazın da ihtiyacın olacağını düşünürse yatırır hem özel sirketse muhasebeye her ay yatır diye talimat da vermiş olabilir

X