Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle düşünüyorum canım. Penye battaniye aldık bitane son olarak 5li hastane cikisi ve bodyler alicam. Zaten iki tane alt üst takım almıştım bunuda alırsam yeter iki tanede tulum. Dediğin gibi hemen büyüyecek kilosu na göre alırım artik:) allah izin verirse az kaldı benim son temmuz 4 doktora göre ama haziran da gelir diyorum hayirlisicanim hayırlı olsun bebeğin benDe kısmet olursa temmuzda doğum yapacağım ben bebeğim için sadece 1 adet 10 lu hastane çıkışı 1 adet 5 li hastane çıkışı aldım ince Penye battaniye ve bol bol cit cit li body aldım çünkü hava çok sıcak olacak çok fazla giydirme olmayacak zaten hemen büyü yorlar giydiremiyoruz fazla birşeye gerek yok bence hayırlı dogumlar
Bende öyle düşünüyorum canım. Penye battaniye aldık bitane son olarak 5li hastane cikisi ve bodyler alicam. Zaten iki tane alt üst takım almıştım bunuda alırsam yeter iki tanede tulum. Dediğin gibi hemen büyüyecek kilosu na göre alırım artik:) allah izin verirse az kaldı benim son temmuz 4 doktora göre ama haziran da gelir diyorum hayirlisi