Doğuma Hazırlık Yazın dogacak bebegime neler almalıyım ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

arslnseda

Bebegim artik benimle...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
536
316
Bebeğim haziran ayının sonunda gelecek inşallah kızlar. Sizce bebegime neler almalıyım tecrübe sahibi anneler Yardımınıza ihtiyacım var şimdiden tşkler

canım benimki de haziran sonu gelecek =))
kıyafet olarak ben bolca çıtçıtlı body aldım, sıfır kol ve kısa kollu. yarısı 0-3 ay 56 cm, yarısı 3-6 ay 62 cm olarak. çokça patikli ve patiksiz tulumlardan aldım; kısa ve uzun kollu olarak. tulumların bedenini 3-6 ay aldım ki boyu uzarsa sıkıştırmasın diye. penye yeleklerden aldım. şapka, çorap, patik, eldiven aldım. hastane çıkışı henüz almadık; yaz modelleri çıkmamış kış modelleri kalın kumaşlı diye, nisan sonu gibi hastane çıkışı 10 lu takım alacağım. penye battaniyelerden aldım 4-5 adet. alt açma minderi ve alt açma muşambalarından almak lazım.
banyo takımını aldım; küveti, filesi, kovası, maşrapası, süngeri şeklinde. bornozlu, havlulu takım alınması lazım.
büyük parçaları da aldık biz. baby2go park yatak aldık, ilk yıl yanımda olsun diye. baby2go bebek arabası aldık. newjoy zuzo oda takımını aldık.
temel şeyleri alıp küçük parçaları en sona bırakmak lazım. hediye de geleceği için...daha var alacaklarımız da şimdilik bu kadarını aldık. termometresi, aspiratörü, pişik kremi, şampuanı vs lerini daha yakın zamanda alacağım. bunlarla ilgili önerileriniz olursa sevinirim; piyasada çok şey var :)

Canım hayırlı olsun. Valla bende kendimce yaptım liste ama yinede almam gereken şeyler var mı diye bi sorayım dedim. Tulumlari çok seviyorum ben bende çokça tulum alicam :) ve 10lu hastane cikisi almayi düşünmüyorum canım 5li veya 6 li yeter diye düşünüyorum. Çünkü hemen buyuyor lar. Zaten ayriyeten çok önce iki adet takım almıştım alt üst eldivenleri şapkası falan 5li zibin takımlarından. 3 tane citcitli body almıştım onlardan BİRAZ daha alicam. En çok tulum a heves ediyorum :)) ağız mendilleri bezi vs hep aldım taa 3 aylıkken aceleci yim biraz ve biran once doğmasına bekliyorum ya geçer mi ki bu üç ay. Nisan a girdik nerdeyse daha bide Mayıs var. Ha bu arada bebek çantasını da sirt cantasi olarak aldim

Ben bol bol çıtçıtlı badi aldım, kısa kollu ve sıfır kollu yaz bebeği olacakları için daha kullanışlı diye okudum bir çok yerde, hem de minik minik çok tatlılar. Hastane çıkışı şuan bir tane beşli aldım 1 tane de 10 lu hastane çıkışı alacağım biraz daha mevsimlik ürünlerin gelmesini bekliyorum. Zaten hediye getirenlerde çok olacak çok çabuk büyüdükleri için ve kilosu gelişimi ölçüleri etkileyeceği için doğduktan sonra daha çok alırız :)

Aslında bu ayın sonuna alışveriş yapacaktik ama geri vazgeçtik henüz yaz için birsey yok:) canım aslında 10lu ya pek gerek yok bir üçlü bir Beşli yeter diye düşünüyorum minikler hemen buyuyor. 10lu almayi çok düşündüm bende ama çok pahalı gerek yok gibi sanki

canim hayırlı olsun bebeğin benDe kısmet olursa temmuzda doğum yapacağım ben bebeğim için sadece 1 adet 10 lu hastane çıkışı 1 adet 5 li hastane çıkışı aldım ince Penye battaniye ve bol bol cit cit li body aldım çünkü hava çok sıcak olacak çok fazla giydirme olmayacak zaten hemen büyü yorlar giydiremiyoruz fazla birşeye gerek yok bence hayırlı dogumlar :anneadayı:

canim hayırlı olsun bebeğin benDe kısmet olursa temmuzda doğum yapacağım ben bebeğim için sadece 1 adet 10 lu hastane çıkışı 1 adet 5 li hastane çıkışı aldım ince Penye battaniye ve bol bol cit cit li body aldım çünkü hava çok sıcak olacak çok fazla giydirme olmayacak zaten hemen büyü yorlar giydiremiyoruz fazla birşeye gerek yok bence hayırlı dogumlar :anneadayı:
Bende öyle düşünüyorum canım. Penye battaniye aldık bitane son olarak 5li hastane cikisi ve bodyler alicam. Zaten iki tane alt üst takım almıştım bunuda alırsam yeter iki tanede tulum. Dediğin gibi hemen büyüyecek kilosu na göre alırım artik:) allah izin verirse az kaldı benim son temmuz 4 doktora göre ama haziran da gelir diyorum hayirlisi

Bende öyle düşünüyorum canım. Penye battaniye aldık bitane son olarak 5li hastane cikisi ve bodyler alicam. Zaten iki tane alt üst takım almıştım bunuda alırsam yeter iki tanede tulum. Dediğin gibi hemen büyüyecek kilosu na göre alırım artik:) allah izin verirse az kaldı benim son temmuz 4 doktora göre ama haziran da gelir diyorum hayirlisi

hayirlisi olsun canım inşallah rahat bir doğum olur normalmi yapacaksın

Amiin canım inşallah cumlemizin. Vallahi oglusum dönerse normal. SEN?

X