yazın gelmesini istemiyorum :(

gulosss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
198
24
31
neden mi? çünkü bir görümcem var eşimin ailesi yazın şehir dışında olucak 3 ay boyunca görümcem çalışıyor onlarla gidemez evde tekte kalamaz 3 ay boyunca bizde kalır peki ben napıcam yeni evliyim eşimle başbaşa kalmak isterim. 1 hafta olur 2 hafta olur hadi 1 ay olsun dayanabilirim ama ben 3 ay yazdan bişey anlamıcam :KK43: şimdi bile 3 gün üst üst akşam başbaşa sohbet etemesek ilgilenemesek birbirimizle sıkılıyorum gerçekten. görücemi seviyorum her geldiğinde de iyi karşılırım güler yüzlü davranırım. ama sevmedim bir huyuda var annesine bile hiç bi işte yardım etmiyo ne yemek ne temizlik şımartmışlar bana yardım ediceni sanmıyorum çünkü normal misafirliğe geldiğinde sofraya yardım etmiyor kaldırırkende bikaç tabak mutfağa bırakıp oturuyor ve sinir olduğum bir şey daha var eşimden maliyeti yüksek şeyler istiyor örneğin pahalı telefon bilgisayar gibi biz zor geçiniyoruz zaten ben eşimin sıkıntıda olduğu için kendime elbise bile isteyemiyorum. görümcem kendisi hem çalışıyor hemde babasının maddi durumu çok iyi ondan istesin bari. eşim evin geçimini sağlama derdinde. arkadaşlar bana fikirlerinize ihtiyacım var ben bulamadım evde yanlız kalmasına kimse musade etmez kalmasa bile annesi babası der evde anlız kalma abine git bize derler yanıza alın yanlız bırakmayın elbette bende istemiyoru yanlız kalmasını ama ben nolucam psikolojim kaldırabilir mi yapabilir miyim sabredebilir miyim
 
Son düzenleme:

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1885 gün geçti.

puffy123

Fenerbahçe <3
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
9.907
211
e zaten çalışıyormuş, akşamdan akşama birbirinizi görüceksiniz. Eşin de zaten maddi durumunuzun farkında ise pahalı şeyler alamıycaktır. Kendi açından düşün senin kardeşin olsa ne yapardın. Tabi ki yanına alırdın. 3 ay dediğin hemencik geçer, zaten çalışan insanların çok zararı olmaz diye düşünüyorum yemek yer tv izler yatar. Hem size de can şenliği olur
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 475 gün geçti.

gulendam_34

inanmak yolun yarısıdır :)
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
10.903
10.522
canım ne kadarlık evlisin
kv evi ile sizin ev çok mu uzak?
yapılacak bişey yok gelip kalacak gibi gözüküyor
işe gidip geliyormuş zaten sen çalışıyor musun?

bu arada eşinden bişey istediğinde "abinden ben elbise bile isteyemiyorum sana ne oluyo kııızz" tarzında
şaka yollu bir kere konuşursan sorunun çözülür :KK34:
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2086 gün geçti.

BenIpek

en sevdiğim....
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
33.160
17.603
Sanırım ailesi yazlığa falan gidecek. Yani ne denir ki buna düşüncesizlikten başka.
Yetişkin olarak kendi başına kalamıyorsa nöbetleşe kızlarını beklesinler bari.
Senin yaz tatili planların yok mu?
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1357 gün geçti.

gulosss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
198
24
31
e zaten çalışıyormuş, akşamdan akşama birbirinizi görüceksiniz. Eşin de zaten maddi durumunuzun farkında ise pahalı şeyler alamıycaktır. Kendi açından düşün senin kardeşin olsa ne yapardın. Tabi ki yanına alırdın. 3 ay dediğin hemencik geçer, zaten çalışan insanların çok zararı olmaz diye düşünüyorum yemek yer tv izler yatar. Hem size de can şenliği olur
ben hiç akşamları eşimde başbaşa sohbet edip yanına uzanıp tv izleyemeyeceğim evlimisiniz bilmiyorum ama evliler anlar heralde insan kocasıyla başbaşa sohbet etmesi başka bişey 3 ay bana hiç az gibi gelmiyor yaz yaz gibi gelmicek hafta sonu bile başbaşa gezmeye gidemicez insanın eşiyle yanlız kalmaya ihtiyacı vardır bazen tamam yapabilirim idare edebilirim diyorum ama çoğunluklla psikolojim kaldırmaz gibi geliyor mutsuz olurum.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1885 gün geçti.

BenIpek

en sevdiğim....
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
33.160
17.603
ben hiç akşamları eşimde başbaşa sohbet edip yanına uzanıp tv izleyemeyeceğim evlimisiniz bilmiyorum ama evliler anlar heralde insan kocasıyla başbaşa sohbet etmesi başka bişey 3 ay bana hiç az gibi gelmiyor yaz yaz gibi gelmicek hafta sonu bile başbaşa gezmeye gidemicez insanın eşiyle yanlız kalmaya ihtiyacı vardır bazen tamam yapabilirim idare edebilirim diyorum ama çoğunluklla psikolojim kaldırmaz gibi geliyor mutsuz olurum.

Görümcenin evde olması birlikte bir şeyler paylaşmanıza engel değil. Sarılıp tv izlemenize falan hiç engel değil.
Şahsen ben çekinmem böyle şeylerden.
Sadece 3 ay uzun bir zaman ve birinin varlığı bir yere kadar çekilir. Tek sebebim bu olurdu benim.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1357 gün geçti.

burningaura

herşey çok güzel olacak!!
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
1.691
18
38
sizin bir planınız yok mu o sıralarda..yardım etmesi için uyarın bence.sustukça daha beter olur
 

caninfistigi

Süper Fantastik Üye
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
10.746
18.158
ben hiç akşamları eşimde başbaşa sohbet edip yanına uzanıp tv izleyemeyeceğim evlimisiniz bilmiyorum ama evliler anlar heralde insan kocasıyla başbaşa sohbet etmesi başka bişey 3 ay bana hiç az gibi gelmiyor yaz yaz gibi gelmicek hafta sonu bile başbaşa gezmeye gidemicez insanın eşiyle yanlız kalmaya ihtiyacı vardır bazen tamam yapabilirim idare edebilirim diyorum ama çoğunluklla psikolojim kaldırmaz gibi geliyor mutsuz olurum.

Arkadaşım öyle düşünmemeye çalış. Ynai sonuçta 3 ay misafirlik değil artık. İsterseniz başbaşa bir yerlere de gidersiniz. Bir akşam sadece ikiniz sinemaya da gidersiniz. Abisi de durumu anlatır herhalde. O da halden anlar sanırım biraz. Ama haklsın ne biliyim pazar sabahı saatlerce yataktan kalkmadan keyif yapmak, tv karşısında cilveleşmeler, evin içinde rahat kıyafetlerle ya da kıyafetsiz dolaşma özgürlüğünün olmaması ve bunun bir senen 1/4inde olmaması can sıkıcı. Ama ne yapılabilir bilemedim. Bir de görümceniz kaç yaşında? Siz çalışıyor musunuz?
 

puffy123

Fenerbahçe <3
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
9.907
211
ben hiç akşamları eşimde başbaşa sohbet edip yanına uzanıp tv izleyemeyeceğim evlimisiniz bilmiyorum ama evliler anlar heralde insan kocasıyla başbaşa sohbet etmesi başka bişey 3 ay bana hiç az gibi gelmiyor yaz yaz gibi gelmicek hafta sonu bile başbaşa gezmeye gidemicez insanın eşiyle yanlız kalmaya ihtiyacı vardır bazen tamam yapabilirim idare edebilirim diyorum ama çoğunluklla psikolojim kaldırmaz gibi geliyor mutsuz olurum.

7 yıllık evliyim ve 3 yıl kv ile oturdum. 4 de görümcem var.
Yani ilk evlendiğimizde onlarla yaşadık, gayet güzel sarıldıkda tv de izledik, beraber başbaşa balkonda çay keyfide yaptık. Dışarı tavla oynmaya vs de çıktık.
Bence o yabancı değil artık, bir nevi seninde kız kardeşin gibi görmen samimi olmanız için bir adım olur. Hani kaynınız sizde kalsa evet dediklerinizde haklısınız hani beliniz açılır yakanız açılır banyo yaparken sorun yaşarsınız vs ama zaten oda bi kız. Ben öyle görüyorum en azından, yıllarca sorunda yaşasak ailesiyle benimde ailem bir şekilde. Kendi kardeşin aynı konumda olsa inan bir gün yanlız bırakmazdın. En azından eşin için katlanabilirsin canım. Evet 3 ay kısa değil ama çalıştığı için uzunda gelmez size ben öyle düşünüyorum
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 475 gün geçti.

gulosss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
198
24
31
canım ne kadarlık evlisin
kv evi ile sizin ev çok mu uzak?
yapılacak bişey yok gelip kalacak gibi gözüküyor
işe gidip geliyormuş zaten sen çalışıyor musun?

bu arada eşinden bişey istediğinde "abinden ben elbise bile isteyemiyorum sana ne oluyo kııızz" tarzında
şaka yollu bir kere konuşursan sorunun çözülür :KK34:
4 aylık cnm kv ile evimiz yakın. ben çalışmıyorum. öyle bişey diyebilirmiyim bilmiyorum ters tepki olmasın ben pek kıramıyorum insanları keşke diyembilsem çakiniyorum acaba desem ne düşünürler olumsuz karşılarlar mı diye

Tek başına kalamayacak kadar küçük mü görümceniz?
25 yaşında. bende 25 yaşınadyım geçen yıl bende onunla aynı durumdaydım bende bu sureyi evmim tek başımıma kalarak geçirdim abimlere gittim ama sadece 1 gün kaldım. ben kendimde rahat etmezdim çünkü onlarıda rahatsız etmek istemedim onlar çoluklu çocuklu birde yeni evlide değiller 10 senelik evli oldukları halde

Sanırım ailesi yazlığa falan gidecek. Yani ne denir ki buna düşüncesizlikten başka.
Yetişkin olarak kendi başına kalamıyorsa nöbetleşe kızlarını beklesinler bari.
Senin yaz tatili planların yok mu?
düşünmezler cnm gelip kalmasa bile acaba gelinmi surat ediyo istemiyo gibide düşünebilirler bizde işte hafta sonları yazlığa gidicez büyük ihtimalle çünkü oda yanımızda o olmasa her hafta gitmezdik yazlığa. eşime tatil istediğimi söyledim bakarız dedi iş durumu müsait olursa birde maddi durum yeterse.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1885 gün geçti.

BenIpek

en sevdiğim....
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
33.160
17.603
4 aylık cnm kv ile evimiz yakın. ben çalışmıyorum. öyle bişey diyebilirmiyim bilmiyorum ters tepki olmasın ben pek kıramıyorum insanları keşke diyembilsem çakiniyorum acaba desem ne düşünürler olumsuz karşılarlar mı diye

25 yaşında. bende 25 yaşınadyım geçen yıl bende onunla aynı durumdaydım bende bu sureyi evmim tek başımıma kalarak geçirdim abimlere gittim ama sadece 1 gün kaldım. ben kendimde rahat etmezdim çünkü onlarıda rahatsız etmek istemedim onlar çoluklu çocuklu birde yeni evlide değiller 10 senelik evli oldukları halde

düşünmezler cnm gelip kalmasa bile acaba gelinmi surat ediyo istemiyo gibide düşünebilirler bizde işte hafta sonları yazlığa gidicez büyük ihtimalle çünkü oda yanımızda o olmasa her hafta gitmezdik yazlığa. eşime tatil istediğimi söyledim bakarız dedi iş durumu müsait olursa birde maddi durum yeterse.

Yeni evliymişsin tatil konusunu diret bence. Maddi durum olacak bir şey yok ki her şey taksit şimdi..yeni evliyken her yer güzel gelir insana.
Nasıl alıştırırsan öyle gider. Bu sene tatile alıştırırsan psikolojik olarak kabul eder. Görümcen de başının çaresine bakar artık. Kocaman insan.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1357 gün geçti.

gulosss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
198
24
31
7 yıllık evliyim ve 3 yıl kv ile oturdum. 4 de görümcem var.
Yani ilk evlendiğimizde onlarla yaşadık, gayet güzel sarıldıkda tv de izledik, beraber başbaşa balkonda çay keyfide yaptık. Dışarı tavla oynmaya vs de çıktık.
Bence o yabancı değil artık, bir nevi seninde kız kardeşin gibi görmen samimi olmanız için bir adım olur. Hani kaynınız sizde kalsa evet dediklerinizde haklısınız hani beliniz açılır yakanız açılır banyo yaparken sorun yaşarsınız vs ama zaten oda bi kız. Ben öyle görüyorum en azından, yıllarca sorunda yaşasak ailesiyle benimde ailem bir şekilde. Kendi kardeşin aynı konumda olsa inan bir gün yanlız bırakmazdın. En azından eşin için katlanabilirsin canım. Evet 3 ay kısa değil ama çalıştığı için uzunda gelmez size ben öyle düşünüyorum
keşke başarabilsem canım bu şekilde mutlu olmayı kimsee kırılmasa. size bravo herkes yapamaz. benim kendi kız kardeşim yok kendi ailemde biride okadra uzun süre kalsa sıkılırdım ama belli etmezdim tabi kalbini kuramazdım görümcemede belli edemem zaten öyel bi yapıda değilim kalp kıramam surat asamam birazda güzvensizlikte var tabi evlendiğimden beri tanıyorum onu yani 4 aydır hiç kırmadık birbirimizi çok samimide olmadık öyle sıkı fıkı olamuyorum iyi davranıyorum saygılı davranıyorum ama fazla samimiyetten sorun çıkmasın diye biraz masefe bırakıyorum.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1885 gün geçti.

Sibelim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
9.801
3.659
cnm ben şöyle düşünüyorum.benım kardesım evde tek basına kalsa gönlum razı olmazdı yası kaç olursa olsun bende kal derdım.tabı o kadar sure kalmaz kendısı düşünürdü. ama senın görumcn kalmak ısterse bence bırşey deme eşine.kardesı sonuçta.sen bıraz fedakarlık yapacaksın gbıme gelıyo.çunku bırşey desen kardesımı ıstemıyo olursun.ama eğer görumcen sızde kalırsa afedersın k....kaldırıp yardım etcek.soyleyecskın hadı bakalım bulaşık sırası sende,hadı baklım temızlık yapıyoz bu hafta gbı.eğer soylemezsen önunu alamazsın
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 08-11-2021

Hamileliğimin 15. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 177 gün kaldı.

Bebeğiniz artık yumruk yapmak, baş parmağını oynatmak, bilek bükmek ve kavramak gibi daha gelişmiş el ve kol hareketleri yapıyor. Bebeğin bütün vücut hareketleri bebek için pratik yapmak anlamına gelir. Bebeğiniz küçük kaslarını da hareket ettirerek onlara egzersiz yaptırırlar. Anneler hamilelik sırasında cildinizi daha kuru hissedebilirsiniz. Losyonlar bu konuda size yardımcı olacaktır.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 74 gr. - Yaklaşık boyu : 87 mm. (Baştan Popoya)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

gulosss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
198
24
31
cnm ben şöyle düşünüyorum.benım kardesım evde tek basına kalsa gönlum razı olmazdı yası kaç olursa olsun bende kal derdım.tabı o kadar sure kalmaz kendısı düşünürdü. ama senın görumcn kalmak ısterse bence bırşey deme eşine.kardesı sonuçta.sen bıraz fedakarlık yapacaksın gbıme gelıyo.çunku bırşey desen kardesımı ıstemıyo olursun.ama eğer görumcen sızde kalırsa afedersın k....kaldırıp yardım etcek.soyleyecskın hadı bakalım bulaşık sırası sende,hadı baklım temızlık yapıyoz bu hafta gbı.eğer soylemezsen önunu alamazsın
evet canım kardeşi sonuçta zoruna gidr istemiyorum diyemem ama eşim biliyor başbaşa kalmadığım zaman sıkıldığımı. oda aynı benim gibi ama kardeşi olduğu için bişey yapamaz git diyemez gel diye ısrar eder hatta oda gelir hiç tereddüt etmez kalır bence 3 ay boyunca öyle düşünüpte gidiyim demez. pazar sabahı çıkıp gelen biri sonuçta pazar günleri eşimle bana özeldir aslında ne kendi ailme gideriz nede eşimin ailesine hep başbaşa bişeyler yaparız oda düşünmöeyip gelirdi bazen pazar gündüzden. yardım edeceğini hele hiç sanmıyorum annesini düşünüpyardım etmeyen yangesine eder mi şimdiye kadar etmedi kaldığı zamanlardada. söyleyemem bu seferde ters düşünür beni çalıştırıyo gibisinden ailesi öyle alıştırmamışki acba evlenince nası yapıcak kaynanası ne düşünücek hakkında bilmiyorum annesnin yetiştirdiği tarz iyilik değil kötülük bence ilerde zorluk çeker
 
Son düzenleme:

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1885 gün geçti.