Yazıp Rahatlamak Sadece

dolunayla

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
127
57
41
Yoksa bir dert değil.
Biz evlenmeden eşim eski sevgilisinin bana kim olduğunu söyledi. Başkasından duyma benden duy dedi. O kız, benim patronumun gelini şuan çünkü. Eşim zamanında gerçekten sevmiş onu. Ailesi hala kızın ailesi ile görüşüyor. Bunu dediğinde daha detaylı anlatırım ilerde eğer istersen demişti. Arada aklıma geliyordu ama geçmişi sormanın bir faydası yok diye vazgeçiyordum.
Ailesi de yakınlar demiştim. İyi görüşüyorlar. Geçen gün ablasının oğlunun yani eski sevgilinin ablası oğlunun sünnet düğünü için davetiye getirdi. gelininle birlik gelirisin dedi. Ondan önce bir akrabaya akşam yemeğine giderken kızın abisiyle karşılaştık. Bana senin patronun gelininin abisi diye tanıştırdılar. Hatta arabasıyla bizi o bıraktı.
Düğüne gitmeyi hiç istemiyordum. Ne işim vardı eşimin eski sevgilisinin yeğeninin sünnetinde... nitekimde gitmedim. O gün artık psikolojik mi oldu yoksa hamilelikten mi resmen donuyordum. Bu yaz gününde iki kat çorap ve kat kat üstlerle battaniye altına girip yattım. Hatta o gün arkadaşım nişan bohçasını göstermek için çağırmıştı. onada gitmedim. O gün hep bekledim kaynanam gelip kapıyı çalacak hadi gidiyoruz diyecek diye. ama gelmedi. Kendisi gitti mi gitmedi mi bilmiyorum. Bu arada kaynamamda biliyormuş o vakitler ilişkilerini. Ama şuan benim bildiğimi biliyor mu bilmiyorum.
Bunları niye şimdi anlatmak istedim. Çünkü az önce geldi annesi ile. Patronu yani kayınpederini görmeye. Kucağında yeni doğmuş bebeği ile.
O benim bildiğimi bilmese bile o, benim kim olduğumu biliyor.
Evet, tekrar ediyorum, ortada hiç bir sorun yok. Ama kimin aklına gelir ki böyle birşey olacağı... Bir kadın olarak ister istemez takılıyorum galiba. Bilmek cidden iyi mi yoksa bilmemek mi...
Dünya küçük gerçekten.
Sadece anlatmak istedim o kadar...

Hayatiniza bebeginize esinize yogunlasin lutfen..
Hersey geride kalmis neticede ama huzursuz olmakta haklisiniz.esiniz samimi degilse ailesini bosverin bir hukuk var aralarinda belliki

İnşallah yazıp rahatlayıp kurtulmuşsundur evlisiniz bebeğiniz olacak geçmiş artık geçmiş adı üstünde hamilesiniz bunları dert etmeyin lütfen.. Allah bize üç veriyorsa millete beş versin ki sizinkinde gözü kalmasın.

Şu anda diyorum ki iyiki eşimin benden önceki sevgililerini detaylı anlatmasını istememişim.
Bilmemek mutlulukmuş.
Durumunuza gelince siz evlenmişsiniz,o kızda evlenmiş.Yolunuza bakın takılmayın.

Anlatmak istediğim hususi bir şey yok zaten. Yazılanlar sadece. olay bundan ibaret. dert etmiyorum. ama hani insan biliyor ya, görünce aklıma geldi işte, yazayım dedim. o kadar.
Çok teşekkürler ilginiz için.

bitmiş gitmiş, her iki tarafta evlenmiş, her şeyi geride bırakmış. üstünde durmayın, hatta bildiğinizi unutun.
evinize bebeğinize eşinize yoğunlaşın.
bazen her şeyi bilmek iyi değildir.

sizden önce" evlenip boşanmış" olsa idi sorgulayın da diğer türlü şu geçmişi sorgulamaktan vazgeçin boşu boşuna kendinizi gerip sinirleniyorsunuz sonra adamlara patlıyorsunuz

Hic onemsemeyin herkes evlenmis coluk cocuk sahibi olmus çok eski anilar icin canınızı sıkmayın.

Bu gerçekten tuhaf bi psikoloji. Eşim de alkollü bi gününde bana faceden eski sevgililerinin resimlerini göstermişti. Bi tanesini eve ailesiyle tanıştırmaya getirmiş fakat kv istememis onu. Neyse . Sonraki günlerde bende baktım sayfasına evlenmiş hamile kadın. Geçen yine aklıma geldi doğurdu mu acaba diye yine baktım. Aslında yanlış olduğunu biliyorum bana ne diyorum ama merak iste.

eskileri açmak gereksiz bence oda evlenmiş onunda çoluğu çoğu var sizinde olacak önünüze bakın ayrıca takılacak bişey yok ki olabilir geçmişte bir beraberliği nalaşılmamış olmamış sizi bulmuş sizinle evlenmiş....öenmli olan bir insanıın sizinle olan zamanı gerisi boooşşşş

bu durum biraz değişik, yani burada bizler geçmiş geçmiş de kaldı falan desek de insanın aklına ve içine bir kurt düşüveriyor.bir dönem bende sizin ki kadar çok içli dışlı olmasa da böyle durumlar yaşadım,içinden çıkana kadar hem kendimi hem eşimi huzursuz ettim.ama deymez miş kesinlikle..eşimin eski nişanlısı eltimin kankası oluyormuş.Eltimin baskısı üzere 1 aylık nişanlılık dönemi olmuş.
meğersem benim sürekli eltimin yanında görüp aynı ortamı paylaştığım kız eşimin eski nişanlısı(eşim söylemişti o kız diye) :KK53:
kuruntular, kuruntular... kendimi bir oyunun içinde mi buluyordum acaba diye düşünceler:KK11: ...neyse...
velhasıl...takıntı haline getirirsen işin içinden zor çıkarsın, huzursuzluğunda çabası olur...
sonuçda eşiniz sizi tercih etmiş.geçmiş geçmiş de kalsın...erkeklerin aklı karpuz çekirdeği kadar zaten.eskiyi gözüne sokmayın...:KK74:

evet, evlenmiş çocuğu olmuş. eşiniz de sizinle evlenmiş ve bir bebek bekliyorsunuz. ama burnunuzun dibinde bir insan. sizin patronunuzun gelini, yok düğünlere davetler filan. bence kimin başına gelse uyuz olur. dışarıdan bize konuşmak kolay geçmiş gitmiş diye. yine de siz mantığınızla bakın bu olaya. rahatsız olduğunuzu da pek belli etmeyin kimseye ama öyle düğünlü dernekli içli dışlı olmanın da bir manası yok bana kalırsa.

X