Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #67.361
Gözünü böleeeSende ne güzel motive ediyorsun
ben normaldede düzenli yeme hayatı olan biri değilim tek başıma hayatta yemek yiyemem , kendi pişiridğim uuzn süre kokusuna maruz kaldıgım yemeği yiyemem vs bakma şişko olduguma pek nazlıdır benim yemek hayatımYani kiyafetle tartilinca düsmüyolar bile tanitadan sinir bozucu cidden
Ama yağ kaybi bizim icin daha onemli kas alman da cabası bence ciddi derecede aç kaliyosun çünkü tebrik ediyorum ben olsam yapamam
Neguzel iste bence senin gibi olmak isteyen cok kisi varben normaldede düzenli yeme hayatı olan biri değilim tek başıma hayatta yemek yiyemem , kendi pişiridğim uuzn süre kokusuna maruz kaldıgım yemeği yiyemem vs bakma şişko olduguma pek nazlıdır benim yemek hayatım
İyim sen npysnNaptin iste napiyosun
ama bu zayıflatmıyor zayıfsan koruyor ve normalde az yediğin için çok çok çoookkk az yemen gerekiyor ki zayıflayabil yoksa anca kilonu koruyorsun. ama normalde çok yiyen sadece ekmeği kesse zxayıflıyor bende onlara özeniyorum hepNeguzel iste bence senin gibi olmak isteyen cok kisi var
Herkes bırbırıne ozenıyiiiama bu zayıflatmıyor zayıfsan koruyor ve normalde az yediğin için çok çok çoookkk az yemen gerekiyor ki zayıflayabil yoksa anca kilonu koruyorsun. ama normalde çok yiyen sadece ekmeği kesse zxayıflıyor bende onlara özeniyorum hep
Herkes birbirine özeniyor sende haklisinama bu zayıflatmıyor zayıfsan koruyor ve normalde az yediğin için çok çok çoookkk az yemen gerekiyor ki zayıflayabil yoksa anca kilonu koruyorsun. ama normalde çok yiyen sadece ekmeği kesse zxayıflıyor bende onlara özeniyorum hep
Herkes bırbırıne ozenıyiii
Ben kalamam sabah kahvaltisiniYani kiyafetle tartilinca düsmüyolar bile tanitadan sinir bozucu cidden
Ama yağ kaybi bizim icin daha onemli kas alman da cabası bence ciddi derecede aç kaliyosun çünkü tebrik ediyorum ben olsam yapamam
Bence deGözünü böleeebeletir güzel motive eder
Aaaa 4tane göz varBen kalamam sabah kahvaltisinile bekliyorum
çünkü hep diğeri daha iyi sanıyoruzHerkes bırbırıne ozenıyiii
Saçımı niye yoluyorsunIyiyim çok şükür
Nebilim iste öylesine tutmus ellerimSaçımı niye yoluyorsun
Afiyet olsun canımKahvemi içtim bebemi uyutcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?