- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #69.501
Amin inşallah sağol ablammŞükür canım Allah şifa versin sağlıkla evine dönsun inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah sağol ablammŞükür canım Allah şifa versin sağlıkla evine dönsun inşallah![]()
Geçen kınada yicem diye 33 saat sürdü bende
Zaten dağdayim tepe bulayimDağlara tepelere![]()
Yok kız ağlama ben sürekli yapmıyorum dün yedim yedim vicdan yaptımAha Hilalide kaybetdik![]()
![]()
![]()
Sen manyaksinGeçen kınada yicem diye 33 saat sürdü bende![]()
Gözünüz aydın canım çok şükür daha iyi olucak Allahın izniyleEvet abla çok şükür bugün normal odaya almışlar telefonla falan daha konuşamıyor
Sen çılgınsin yaparsın inanıyorum ben yapamam o kadar iyice agresif oluyorum aç kalıncaGeçen kınada yicem diye 33 saat sürdü bende![]()
Ben eş falan istemem var bitane bendeKim kimi istiyorki eş simdi gene beynim yancak![]()
Amin inşallah sağol canım benimGözünüz aydın canım çok şükür daha iyi olucak Allahın izniyle![]()
Yok be sacmalamayin sekeriniz falan düşüp hastanelik olcanizSen çılgınsin yaparsın inanıyorum ben yapamam o kadar iyice agresif oluyorum aç kalınca
O zaman yemeAbla millet dikkat ediyor ben yiyorum kalorili şeyleri sonra vicdan yapıp oruç tutuyorum![]()
yemek ye Hadi bakalımŞu 10 günü saldım çayırasonra yine chloeye başlicam. Kaslarım beni bekliyir
![]()
Yok kız dahada yapmamSen çılgınsin yaparsın inanıyorum ben yapamam o kadar iyice agresif oluyorum aç kalınca
Benim düşüyor o kadar uzun yapamıyorum işte yapabildiğim kadarYok be sacmalamayin sekeriniz falan düşüp hastanelik olcaniz![]()