- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #69.521
Şekermi düştü kimden ben yerimYok be sacmalamayin sekeriniz falan düşüp hastanelik olcaniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şekermi düştü kimden ben yerimYok be sacmalamayin sekeriniz falan düşüp hastanelik olcaniz![]()
Bı anlık refleksle oluyor o yediğim şeyler dün mesela yemicem dedim yine yedimO zaman yemeyemek ye
![]()
Şekermi düştü kimden ben yerim![]()
Olmaz olaydiSendede vardı dimi![]()
Yok kız dahada yapmamomad yapıyordumya 1 defa yiyordum gün içinde mecbur kınada yicem diye bekledim . Sonra gömdüm ay iyice gömemedim aklım hala yiyemediklerimde
![]()
Bende yemicem diyom yiyomBı anlık refleksle oluyor o yediğim şeyler dün mesela yemicem dedim yine yedim![]()
Yeseydin aklında kalacağına midende kalsaydiYok kız dahada yapmamomad yapıyordumya 1 defa yiyordum gün içinde mecbur kınada yicem diye bekledim . Sonra gömdüm ay iyice gömemedim aklım hala yiyemediklerimde
![]()
Gel gidip yiyelimSana çekmişim demek ki![]()
Ohhh ohhh sen ılk bızım grupları yap sonra yeGel gidip yiyelim![]()
Tamam yapayim heleOhhh ohhh sen ılk bızım grupları yap sonra ye![]()
Abla ikimizi eşleştirsene hangimizin daha çok artisi olacak cuma günüGel gidip yiyelim![]()
Heheee olduAbla ikimizi eşleştirsene hangimizin daha çok artisi olacak cuma günü![]()