- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #75.341
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar O zaman gelsin tartı resmi regl olmama rağmen gitmiş kilolar emekler boşa gitmiyor azda olsa gitmiş E Elif_Eylul M MissHayaLet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar O zaman gelsin tartı resmi regl olmama rağmen gitmiş kilolar emekler boşa gitmiyor azda olsa gitmiş E Elif_Eylul M MissHayaLet
Teşekkür ederim cnmTebrikler canim eksin cok güzel![]()
Tebrikler kuzumGünaydın arkadaşlar O zaman gelsin tartı resmi regl olmama rağmen gitmiş kilolar emekler boşa gitmiyor azda olsa gitmiş E Elif_Eylul M MissHayaLet
Evet devam canım Sadece cuma günleri tartılmak istiyorum
Sıkma canını haftaya güzel olacak reglde bitmiş olur. ,95 gelir haftaya96.1 dim geçen hafta
-200
Keşkee...C Chikolata_gozlum uykuyami daldın
Bilmiyem
tartılıp moralimi bozamamTebriklerGünaydın arkadaşlar O zaman gelsin tartı resmi regl olmama rağmen gitmiş kilolar emekler boşa gitmiyor azda olsa gitmiş E Elif_Eylul M MissHayaLet
Artı varmış galiba
Aslında 66.8 dim hatta66.6 ya kadar gitmişti dün dikkat etmedimGünaydın canım
200artı![]()
Tamam canim silmiyorumEvet devam canım Sadece cuma günleri tartılmak istiyorum![]()
Ne oldu gene birimi evleniyorSıkma canını haftaya güzel olacak reglde bitmiş olur. ,95 gelir haftaya
Keşkee...
Bilmiyemtartılıp moralimi bozamam
![]()
Dikkat etmedim demek yedim demekmiAslında 66.8 dim hatta66.6 ya kadar gitmişti dün dikkat etmedim![]()
Yokbe evi temizliyom heryer heryerdeTamam canim silmiyorum
Ne oldu gene birimi evleniyor![]()
Dün sabah tartıldım 66.8 dim nasıl Artı oldu anlamadım demiyecem dondurma yedimDikkat etmedim demek yedim demekki![]()
Ödem o ödemDün sabah tartıldım 66.8 dim nasıl Artı oldu anlamadım demiyecem dondurma yedim![]()
Hâlamı yawYokbe evi temizliyom heryer heryerde![]()
Gömdüm demek .dondurma götürmüşDikkat etmedim demek yedim demekmi![]()
Kolay geleYok be budefa benim ev![]()
WC ye de çıkmadım yarına belki inerÖdem o ödem![]()