• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 kız kardeş yaşıyoruz, eve en erken ben geliyorum akşam 19:30 civarı. Yemek yapmaya takatimiz kalmamış oluyor. Hastanede ne yediysek onunla kalıyoruz çoğunlukla. Eskiden dışarda fakat food tüketiyorduk şimdilerde hafta 1 gün de olsa ev yemeği yapmaya çalışıyoruz. Tek öğün beslenmemin temel nedeni de bu ne yazıkki. Daha sağlıklı günlerde buluşmak ümidiyle
Esen kalınmı diyosun🙄

Asla, direnmeye devam edeceğim :) yarın en azından cumaki kilomda olacak şekilde spor yapacağım
Çalışan icin gercekten zor bir süreç diyette olmak,haftasonu kacamak oluyor haftaortasi toparlarsın

Çalışan icin gercekten zor bir süreç diyette olmak,haftasonu kacamak oluyor haftaortasi toparlarsın
Annemle yaşadığım dönem eve geldiğimde sıcacık yemek oluyordu, istediğimizi söylüyorduk pişiyordu. Sabah yatağımı dağınık bırakıyordum geldiğimde toplu oluyordu. Resmen prensesler gibi yaşıyormuşum. Şimdi o Samsun’da ben burda.. çok zor çoook

Annemle yaşadığım dönem eve geldiğimde sıcacık yemek oluyordu, istediğimizi söylüyorduk pişiyordu. Sabah yatağımı dağınık bırakıyordum geldiğimde toplu oluyordu. Resmen prensesler gibi yaşıyormuşum. Şimdi o Samsun’da ben burda.. çok zor çoook
Meslegini eline almışsın sonucta
Benim kızımda ayni sehirde ayri yerlerdeyiz ben bile özluyorum

Ya dimi hiç birşeye elini surmuyordun. Bizde annemle çalıştığımiz da rahmetli babam yemek işini yapıyordu.

Ya dimi hiç birşeye elini surmuyordun. Bizde annemle çalıştığımiz da rahmetli babam yemek işini yapıyordu.
Başınız saolsun bu arada. Çok şükür bizimkiler sağ. İstanbul’dan sıkıldılar. Annem de menapoza girip sıcaktan patlayınca taşındılar. Biz 3 kız kardeş kaldık. Ablam evli, biz iki bekar beraber sürünüyoruz 🥹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X