• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A101 den nefret ediyorum 12 parça sipariş verdim 1 tanesi yanlış geldi 6 tanesi hiç gelmedi. 😩müşteri temsilcileri yanlış gelen ürünü gidip markete kendiniz değiştirin diyor. Markete gidebilecek olsam niye sipariş veriyorumki :KK70:
Hiç sipariş vermedim bilmiyorum da ilk defa böyle biseyle karşılaştım

A101 den nefret ediyorum 12 parça sipariş verdim 1 tanesi yanlış geldi 6 tanesi hiç gelmedi. 😩müşteri temsilcileri yanlış gelen ürünü gidip markete kendiniz değiştirin diyor. Markete gidebilecek olsam niye sipariş veriyorumki :KK70:
A101 güzel getirmiyor ya
Trebyoldan ver
Yada walk walk 😂😂

Sevgili eşim takımdaşım…
Satırlarıma başlarken….
Neden aktif değilsin beni bi başıma bırakıyorsun bak senin yokluğunda kötü şeyler yedim 😢
Lütfen daha fazla aktif olurmusun birbirimizi motive edek :KK4::KK4:yoksa çok kızarım:KK34::KK34::KK53:

Sevgili eşim takımdaşım…
Satırlarıma başlarken….
Neden aktif değilsin beni bi başıma bırakıyorsun bak senin yokluğunda kötü şeyler yedim 😢
Lütfen daha fazla aktif olurmusun birbirimizi motive edek :KK4::KK4:yoksa çok kızarım:KK34::KK34::KK53:

Bacım senin içinde var yemek ben napabilirim . Buzdolabının yanına boy aynası koy motive olursun🤣. Ben buzdolabının kapağına resmimi koydum yakında serumla beslenicem :KK70:

Malesef canım kural böyle🥲
Ilk sayfada kurallar yaziyor,menü ve kilo bildirimi yapanlarin sayisi var kimseye haksızlık olsun istemem
Tamam canım kusura bkamayin . çıkartalım listeden .ben gizli gizli takip ederim sizi. Kimsenin hakkına girmeyim

E Elif_Eylul Sem2024 Sem2024
Zat-ı şahane menüm 🥹
9:00 3 mürdüm eriği kahve
12:00 yarım tırnaklı pide 1🍳 1 dilim peynir maydanoz 2 mürdüm eriği
15:00 1 dilim bol kakaolu kek
18:00 4 tavuk çöp şiş ev yapımı 1 kase salata 4 yk yoğurtlu köz patlıcan
Akşam sadece soda içerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X