• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beğene basamadım. Öyle değilsin elbette. Kırılmaz kimse, kurallar belli sonuçta. Kişiye göre esnemezse herkes seni anlar. Her geleni listeye alıyorsun, dene bence bir süre. Uzaktan gözlemim bu yönde, kusura bakma, haddi aşmak istemem. Seni samimi bulduğumdan.
Takimlar varken 2hafta deneme süresi vardi
Günlük diye pek önemsemedim,
Neyse akıl parasi olsun banada

Takimlar varken 2hafta deneme süresi vardi
Günlük diye pek önemsemedim,
Neyse akıl parasi olsun banada
E yani, canını sıkmayacaksan tabii gelen gelsin giden gitsin ama tablo falan yapıyorsun, bildirim bekliyorsun vs. Günlük serbestliğinde değil sisteminiz. Belli bir disiplin gerektiriyor adı günlük de olsa.

E yani, canını sıkmayacaksan tabii gelen gelsin giden gitsin ama tablo falan yapıyorsun, bildirim bekliyorsun vs. Günlük serbestliğinde değil sisteminiz. Belli bir disiplin gerektiriyor adı günlük de olsa.
Her defasında etiket yapıyor zaten canım, görüyorsundur , daha sorumluluk sahibi olmamış kişiler dönmüyor o etiketlere, ama maşallah başka konulardan da çıkmıyorlar daha ne yapabilir ki.

Buralardayım. Gelene gidene çok sıkıyorsun canını. Deneme süresi versene iki hafta. Kuralları benimseyip kilo vereni al listeye. Listede olup iki hafta kilo veremeyeni çıkar listeden. Sistem yürüsün, sen niye bu kadar üzüyorsun kendini 😘
Gizli hayran senmisin:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Tanıyorsun zaten beni bacım. Aslında ne gizliyim ne hayran. Filiz öyle deyince üstüme alınıp atlıyorum işte 😄 Takılıyorum buralarda. İyi gidiyorsun bu arada 👀
00ceymis bond kinsinki :KK64:yoh çıkaramadım:KK12::KK12::KK12:

Zehra ve Hilal'i de tebrik ederim ama ufak bir uyarıyla: Düşük kalori alımı ve spor konusunda dikkatli gitmek lazım. Vücut kas yakar, bol kilo kaybı olur. Normal kaloriye geçtiğinizde kaslar hızla yenilenir. Kilo eski yerine gelir. Kilonuza göre fazla kilo kaybı iyi değildir. Yağ yakmak için gerçek anlamda beslenmek gerek. Metabolizma düşük kaloriye alışırsa çok yavaşlar. Tembelleşir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X